Láttam-hallottam beszélni az LMBTQWERTZUIOPŐÚ - provokációs "mesekönyv" szerkesztőjét.

olyanalyanoszbisztossnemhujjepicaa.jpg

Nem azért nem adnék neki örökbe gyereket,mert buzi-mintát követne az a gyerek, csupán azért nem, mert annyira defekt a csávó.

A kiindulási alap, hogy hisztis picsa heteróknak sem engednék gyereket.

 

A gyerek és a medve sem játék!

 

Az a bajom ezzel a népnevelős, felülről-lefeléTV-reklám kampány "civil"-szervezet-támogatott

 

majd mimegmondjuk,mi legyen nektek a jó!4!!!

pozitívdiszkriminációs hozzáállással, hogy ha egy heteró pár hisztis drogos, piás-bulizós, rendszertelenül élő összevissza-semmilyen napirendi pontot nem ismerő álhatatlan,minden kitartás  nélküli és önálló életvitelre alkalmatlan

sajátmagáról is gondoskodni képtelen

=

egy kisállatot sem lehet rábízni

 

40éves gyerekpár,ezt,mert heterók,megmondhatom nekik..de a buzipárnak nem mondhatommeg,mert elkezdenek azonnal homfóbiát sikolytozni.

Valódi leszbikus tagú párnak pl , ha butch az egyik (és akkor különben szokásosan kripto-.hetero érzelmileg lezsarolt a másik) azért nem adnék,mert egy butch kb annyira erőszakos,mint egy hímsován fasz barom. Ahogy megjátsza magát férfinak.. tapad rá ez a "domináns" viselkedés. Ő van felül..és mindenben.

Egyébként sima heterópároknál,ahol a nő a magasabb jövedelemszerző képességű, ez a nő automatikusan heteróként is faszabb lesz egy himsovén baromnál.

Ha valaki úgy érzi, hogy ő nő vagy a további 17 zsenderbármelyike,az ő dolga és szabad joga. ha valaki szülőnek érzi magát, az már nem az ő dolga csak.

 

Hülye fasznak vagy hisztis picsának lenni, az nem pinához vagy faszhoz kötött defekt.

 

Mint macskabuzi,időnként megpróbálom Jackson Galaxy

kamu,megjátszós,megrendezett [Gordon Ramsay-típusú] gyakran álproblémás és minden esetben megrendezett "megoldódásos" sorozatát nézni,mert olyan aranyos cicusok vannak benne. A stáb a politikai megfelelőség kedvéért igyekszik nyál-arányosan a kötelezőbuzikat is felvonultatni, férfi vagy női párokat. A legtöbb ilyen filmen az alapprobléma nema "pokoli cicák" hanem az, hogy ezeknek az embereknek..ahogy természetesen hetero párokis ugyanekkora picsák a cicatartáshoz...nemislet vpolna szabad a macskamenhelyrőlmacskátkiadni. (A storyboardewrekmacskamenhelyeken vadásznakpicsaemberekre,akiknél elkövették azt az alaphibát, hogy macskát adtakki nekik...)

Galaxy műsortában az egyik kötelező-leszbi pár pl kihoz egy cicát,majd visszaviszi a cicamenhelyre, aztán megint kihozzák a menhelyről és visszaviszik és Galaxy nem bassza ezért őket pofán,ahogy kéne pedig,péklapáttal. Szemrebbenés nélkül beszélhet az állatkínzásról a két ostoba picsa, szinte dicsekedve, hogy a pszichés beteg cicust kibehordják a menhelyről.

 

A zsenderológia lehet politikai machináció meg játék trágyája.

A gyermekek örökbefogadása szerintem nem lehet politikai trükközések tárgya!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1616357674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása