Tegnapa[Szabad] Városok este sötétségbe borultak a kormány kivégzési szándéka miatt.

suteccsebeburuttakamindenvarosogg_onkormanyzatok_kivegzese_ellen.png

Ez a sötétsége borulás pont úgy és annyira igaz,mint a kivérzésmeg a kivégzés.

ennyireburutta_borult_sotetsegbe_budapest_orban_buntetese_miatt.png

SÖTÉTSÉGBE BORULT SÖTÉTSÉGBE BORULT SÖTÉTSÉGBE hudefejlettekmar.gifBORULTSÖTÉTSÉGBE BORULT SÖTÉTSÉGBE BORULT SÖTÉTSÉGBE

A 4milliárd Ft feletti éves árbevételű cégek iparűzési adója továbbra is úgy marad az önkormányzatoknál, ahogy a kivéreztetés előtt...gondoltam,szólok már mielőtt a jó-és igazemberek mimmehalnak

BORULTSÖTÉTSÉGBE BORULT SÖTÉTSÉGBE BORULT SÖTÉTSÉGBE BORULTSÖTÉTSÉGBE BORULT SÖTÉTSÉGBE BORULT SÖTÉTSÉGBE BORULTSÖTÉTSÉGBE mimmehalunkantonija.jpgBORULT SÖTÉTSÉGBE BORULT SÖTÉTSÉGBE BORULTSÖTÉTSÉGBE BORULT SÖTÉTSÉGBE BORULT SÖTÉTSÉGBE BORULTSÖTÉTSÉGBE gecimedia.jpgBURÚÚTT SÖTÉTSÉGBE BORULT SÖTÉCCSÉGBE BORULTSŐTÉTSÉGBE BORULT SÖTÉTSÉGBE BORULT SÖTÉTSÉGBE BORULT

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7116356464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.12.24. 10:19:19

Má’ késő. A függetlenobjektív sajt már telenyomta a világot a szabaccságharcos kivéreztetős verzióval, a törzsközönség meg be is szopta jól.
Boldog karácsonyt!

Serény Vélemény 2020.12.24. 10:32:41

Egyébként nyolckor úgyis lekapcsolták volna...

Frick László Intézet 2020.12.25. 07:12:29

@Serény Vélemény: Fejlettisztánban senki nem fogja venni a fáradságot arra, hogy ezt a Sötétségbe Burútt!-at megnézze videón.
süti beállítások módosítása