fogalma -szerintem

Szerintem a család lényege nem a fasz vagy a pina vagy a picsa vagy a 17 zsender vagy a ló vagy a kutya és más kisállatok.

A faszom is lehet nemzetikeresztényibb, mint egy ilyesmit magáról a szájaival szájaló "kormány".

 

Egy átlagos ember átlagos gondolata volt az elmúlt évtizedekben a hírre, miszerint szülő lesz, hogy akkor most ő rab lesz tizennyolc évig. Ami manapság a soha véget nemérő gyermekkor miatt lehet akár 20-30 év is. 40 év.

Ha valaki családot alapít,akkor felkelladnia az egodeizmusát, azontúl a világa közepe nem lehet ő, valamint nem az őkedve és kényei meg a kéje határozza meg a napirendjéthanem a gyermeke, akit ővagy akart vagy ezt dobta ki neki a gép.

Semmi kifogásom az egyszemélyestársadalom ellen nincsen, de szerintem hagyja a gyerekel járó felelősséget más társadalmi formákra.

Ismerem a rendszertelenség és az ad hoc nemtörődömöknek a picsaságaikat a laissez faire-nek elhazudó önámításait, azonban egyelőre a biológiaés más tudományok szerint ami a gyermeknek kell,az az

 

állandósaág

kiszámíthatóság

pontos napirendek

Just In Time

rendszeresség

Még akár egy rongyember is lehet jobb szüleje, ha 30éven át a biztos,bárnéha rossz háttérként,mint egy Korszerű Modern Jövőbevezető Családformában 77 zseniális ember, jelentős műűűűvész , páratlan kutyus és youtube-csatornapatkánynak való zsonglőrcicus az aranyhalakkal.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2616352854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.12.21. 12:26:03

Család van ahol gyereket jelent...

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.21. 20:24:34

A szarul működő család is család.

Frick László Intézet 2020.12.22. 06:50:09

@Szorgalmas Gyémánt: Kapisgálod. Hallottammár ezt,mutatták,mennyire szar család isműködik.
Valamelyik napegy kommentben meséltem az alkoholista kőműves családjáról:A faszi részeg-lusta..nem tudott eléggé hátsólábra kapni? -fölment a padlásra és leszedte a tető kakasülőit és elfűtötte,a tetőleomlott,az tartotta össze a putri falait,ami így rádőlta családra.De ez a család is "működni" látszott,mert a gyermek az akármilyen,a bármilyen szülejéhez ösztnösen ragaszkodik. Összeházasodhatom egy villanybojlerre,a II-es Golfommal vagy az anyakocámmal,kiadnak nekem egy menyhelyes gyereket és családleszünk,mert a menyhelyes gyerek ragaszkodni fog hozzám ösztönszerűen,cigizünk,én megbaszom az anyakocát néha és a gyerek ebben nőföl, hogy az természetes, apu betonvassal egyengeti anyu oldalát. Ezt a családmodellt látja maga előtt.

Menyhelyesekkel beszélgettem felnőttkorukban,mi lett a sorsuk. Igen gyakori voltmég 30-50éve, hogy kétmenyhelyes 18 éves korában összeházasodott.Ismertékegymástmióta már,szeKSZeltek is, dea köztüklévőérzelmekinkább testvériek,meg algebraiak.Összetették,amijük van és... 10év alatt gyárottak hat gyereket,piáltak, verték a gyerekeket,egymásra gyújtották a házat,felélték a gyerekekre kapottpénzeket,szóvalkb visszarévedtek abba a "családmodell"-be,amitpicikorukbanéltek...azzalakülönbséggel, hogy a menyhelyen megtanbultak helyesen beszélni, gazdag szókinccsel,Sanyika Bácsika összesversét is ismerték,nyertek kamaszkorukban maszkabált meg szavalóversenyt.

Találkoztam örökbefogadószülővel,akimagyarázta nekem, hogy tessék,őmennyire toleráncs vót,örökbefogadta ezt a cigánykölyköt, és tessék,afiatalkorúak börtönében van,lopás,erőszakolás, garázdaság,a víribe van benne.

Nem.

A gyermek vérében... az ősök génemlékezete van de...kb... pár jégkorszakkal ezelőttig...Az nincsen benne a gyerekvérében, hogy az asszonyt a hajnál fogva kell huzigálni a földön vagy a család előlaz utolsófillért el kellinni, vagy de ccuki gyereket örökbefogadni,majd négy évmúlva megunni,mint egy kisállatot,amit a Pet Shop-ban vásárolt és... a szabadsága korlátjának tekinteni.

Mennyit összeirkáltam itt 10 éves nőről,elrabolt gyerekkorú 7 éves férfiről és effélékről.

A medve nem játék -ahogy a politika vagy a lőfegyver vagy pl az autó sem játék.

És a gyermek sem játék,nem plüss macika,nemkiskutyus, nem egy édes cica.

A gyewrmek vérében nincsen benne semmi, a gyermek,mint a gyurma,mint a szivacs.

A gyermek mintákat vesz föl.

Egyedül vagyok a véleményemmel,miszerint "elsőosztályosnak" vagyis kisiskolásnaka gyermek kb 5-és 7 esztendős kora között egy nem egészen egy évig tartó fejlődési szakaszában lesz,akkorKELL neki iskolai körülményekközé kerülni.

Namost vegyünk egy picsát,akinek valamiért van gyereke,detovábbra is ő marad,mármint maga-maga az Univerzumánaka közepe, ha buli van,bébiszittert hívéselmegy a buliba,majd beállva hazajön a buliból, hazaküldi a bébiszitertésígytovább, az egyik nap 8-kor van reggel,de másnapmeg 13 órakor van reggel, a gyernek,amikor ösztönszerűen testet keres,pl egy hatalmas macika lesz a szőranyája.

Az ember társaslénynek van kódolva biológiailag,ez tudomány,ez XXXII.századi genetika,ez embertelen,ebben csak DNS-matek meg algebra és számsorokmeg számtech van,alényeg a kód,ésez a kód az embert nem egyszemélyes társadalomnakkódolja, hanem társaslénynek. Ha anyu egy fasszopó ócxska kurva,aki kizárólag a sajátés nemuncsi, változatos napirendi pontjai szerint él, az elsőtőla 74-ik sorig neki legyen jó,nincs kedve főzni,kibont valamit a gyereknek,ahogy kiscicának bont vagy kiskutyusnak vagy vietnámi disznónak,mert netokrata... akkor a gyerekének is úgy fog. És ne mnondja meg enki neki, hogy mit csináljon a gyerekével,majd ő tudja azt. Mutatja nekem az okoseszközén a sok internetes okosságot,a baba-mama blogvállalkozásokat,amikneka vállalkozói piaci szempontok alapján tiltják akellemetlen információkat,amiket a felhasználók nem lájkolnak. Mertkb annyira érdekli őket a baba meg a mama,mint IstenesLászlómédiavállalkozótérdekelték az autók,amikor egy időben autósműsorban vállalkozott,deegy kissé hepehupás domboldali sík szakaszon előreképtelen volt elvezetni egy BMW terepjárót,annyira analfabéta az autózáshoz meg az autóvezetéshez, de ezt a vállalkozássi ötletéttudta megvalósítani,kellett apénz, hogy a Bence fiát elit iskolákba,elitnyelvtanfolyamokra és különórákra fizethesse be. Valamint arra is megtanította Bence fiát, hogy politikai rendszerek jöhetnek,mehetnek,de az erősebb kutya baszik,meg azzalkell ugatni és azt kellmondani annak a korcs elhízott dögnek, hogy te vagy a farkas és a kaffogásod az üvöltésed ésén veled üvöltök, ez a németpolitikai alapattitüd a XX.században és Istenes László zsidó származása ellenére... erre a germán opportunizmusra nevelte a fiát. Istenes László,ha csakmagát a család-imintát tekintjük,olyan családmpdellben nevelteBence fiát,amit akár egy nemzetikeresztyénkőkonzervatív ember is felvállalhat. Bence ahhoz képest korán nősült,fiatalon szülni hajlandó nőt vett el...

Serény Vélemény 2020.12.22. 11:30:29

@Frick László Intézet: Elmondom, mi a probléma: ha két homokos együtt él akkor az _csak_ bűn.
Ha viszont egy normál, heteró ember egyetért azzal, hogy a "család" fogalma nem egy férj+feleség, akkor az a "bűnnel való egyetértés", ami sokkal nagyobb és minősítettebb bűn, mintha csak simán elkövetne valaki egy bűnt, vagy bűnben élne.

Szorgalmas Gyémánt 2020.12.22. 12:20:56

@Serény Vélemény: Buzulni lehet méltóségteljesen is. A Levelek alatt című szamurájkódex szerint egy fiatal szamuráj asszony addig, amíg nem él igaz szerelemben egy idősebb szamurájjal. Spártában buzinak nevelték a harcosokat. Ezzel egyébként eldölt az a kérdés is, hogy lehet-e buzinak nevelni valakit, vagy ez genetikailag kódolt. Minimum 2500 éve tudható, hogy lehet.

A Szájer-féle faszerdőből hiányzik a méltóság. Az LMBT lobbiból is.

Igazából nagyon szomorú sors a buzi sorsa, a Mozgalom ennek a kompenzálására tett reménytelen, eleve kudarcra ítélt kísérlet.

Frick László Intézet 2020.12.26. 05:54:14

@Szorgalmas Gyémánt: Láttam-hallottam beszélni az LMBTQWERTZUIOPŐÚ - provokációs "mesekönyv" szerkesztőjét.nemazért nem adnáék neki örökbe gyereket,mert buzi-mintátkövetne az a gyerek, csupán azért nem,mert annyira defekt a csávó.

Aki indulási alap, hogy hisztis picsa heteróknak sem engednék gyereket.

Az a bajom ezzelapozitívdiszkriminációshozzáállással, hogy ha egy heterópár hisztis drogos,piásbulizs,álhatatlan,minden kitartásnélküli ésönállóéletvitelre alkalmatlan40éves gyerekpár,ezt,mert heterók,megmondhatom nekik..de a buzipárnak nem mondhatommeg,mert elkezdenek azonnal homfóbiát sikolytozni.

Valódi leszbikus tagúpárnakpl , ha butch az egyik (és akkor különben szokásosan kripto-.hetero érzelmileg lezsarolt a másik) azért nemadnék,mert egy butch kb annyira erőszakos,mint egy hímsován fasz barom. Ahogy megjátsza magát férfinak.. tapad rá ez a "domináns" viselkedés. Ő van felül..ésmindenben.

Egyébként sima heterópároknál,ahola nőa magasabb jövedelemszerzőképességű,ez a nőautómatikusan heteróként is faszabb lesz egy himsovén baromnál.
süti beállítások módosítása