Bergendy zenekara 1969-ben a televízió szilveszteri műsorában azt a feladatot kapta, hogy perc/másodpercjátszon valamit , így fejből 4 perc 19 mp-re emlékszem, mert Hofi Géza nem érkezett meg .

Sajnos ez nem az egész felvétel,de jól érzékelteti, hogy Bergendy zenekara milyen minőségben volt képes rögtönzésre úgy, hogy a kívánt perc-másodperc játékidőt pedig pontosan kitöltötték:

 Itt nem részletezhető elképesztő tévedésben valaki azt találta ki, hogy az 1982-es Hajógyári'n a kis szinpadon lépjen föl a Bergendy Szalonzenekar. Nagyjából a negyedóra után,amiben bejelentették, hogy a Beatrice fellépése elmarad a zenekar feloszlása miatt.A tömboló ricsés csövesek Bergendyn és a zenekarán töltötték kiőrjöngő dühüket.A szalonzenekar a csövesviharban leadta a koncertet,majd Bergendy István lement a gyerekek közé beszélgetni illetve volt nála néhány szimatszatyor meg Alföldi-papusz,amivelmegdobálták, azok gazdáit keresgélte... .A csövesek simogatták Bergendy felkarját:

"Ne haragudj Pista! "

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6116340062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása