Kurvák.

/Yossarian/

Az hazai,oirópai vagy pl  fejlett-és bezzegisztáni politika felsőbb köreiben egyre gyalázatosabban amatőr "politikus"-okat figyelhetünkmeg.

A politika a Politikus Állat [Zoooon Politicon] kormányzásának művészete .

Az állatiintelligenciával is foglalkoztunk már itt,respektáljuka tudományálláspontjait arról, miszerint intelligens állat alig van, Dr Csányi Vilmos etológus szerint a delfin ,az orángután, a csimpánz mutatja néha intelligencia jeleit.

A kurva is kiköpi a stricije faszából kiszopott gecit. Csak a politikus, az nem. Az lenyeli.

 

Természetes az tehát, hogyy a politika művészetének egyik alapszituációját a majmok világából mutatom be:

Történt pedig, hogy egy makákó királynő döntésre kényszerült... de elébb rámutatok a VezérlőKan MajomMakákóKirály-ok egyik undorító szokására,miszerint a kismajmokat kiszaglásszák és amelyik kismajom szagáról úgy vélik, hogy alávaló vagy más kankirálytól ojtatott,azt simán megölik. Példabelihttps://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTGhDF8PwSDHYcodOnPBq71jXuIFPcgFx3Isw&usqp=CAUmakákókirálynőmnek  tehát egy királyjelölt kanmajmok közötti viadalt követően,mivel erővel nem bírt volna a veszedelmes kanállatokkal,politikusan kellett gondolkodnia: Azaz választania a Legerősebb Nagy Kan Vezérmajom és az valamivel gyöngébb,viszont okosabb,de ami a legfontosabb,a mindenféle kismajom iránt rendkívülien toleráns,más kanmajmok által orozva ojtott kismajmokat is megtűrő békés magatartású MásodikLegerősebb között. A Vezérlő Nagy Kanmajom éppen megölni készült volna a legyőzött Okos& Toleráns-t,amikor a majomkirálynő hunyorgással és a picsája feltartásával jelezte kanoltathatnékját. Gyorsan be is szaladt a királynő a fák közé,a Vezérlő Kan utána megkanolni,  ezáltal a Második de Toleráns megmenekült és felépült, a királynő férjülf ogadta és a kankirálytoleranciája miatt jókorán felszaporodott horda királynőjekéntaz elfoglalt területet meg tudta tartani a királynő.

A Szájer-botrány margójára

Csuccsú-fija királycsávó kurvafuttató-zsaroló és a Siófokon működő enyingi maffia csicskája nyaranta. Klasszikus trükkel hogyan vágta zsebre a paógármestert. A kurváit beöltöztette hosztesszeknek,rendezett egy birkavacsorát,meghíjjotta a paógármester is,a biztonság kedvéért az ilyen alkalmakkor szeszt tüntetően nemfogyasztó paógármester kaólájját kibéleltette [-> bélelt kóla] ,majd az ekkoriban még ritka képrögzítő eszközöket a kurvái kezébe adva gazdagon dokumentáltatta, ahogy a bekábított paógármester részben a kurvák ánuszát kinyalja,részben deréktól lefelé meztelenül táncol,majd pedig okádik,mint alakodalmaskutya (ezutóbbira azért volt szükség,mert a faluban jelentős szavazóbázisnak számítócigányságtekintetében részeg az,aki hány.

 

Más kárán tanul a majom - Gondoltam, ha beírok ennyit a Mindenhatoooooo ooooltárára, hogy Dominique Strauss-Khan Scandall, aakkor jó sok képet dominique_strauss_-kahn_scandal.jpgmeg anyagot találok az iskolapéldájáról

 

 

tehát nem szükséges a Langley Falls Academy elvégzése ahhoz, hogy az ember ne csak autóbaleset vagy pedig felbérelt afroamerikai kurva segítségével likvidáljon politikusokat.

Gyurcsány Zsenialitása - széljegyzet:

Ez a példámbéli  paógármester gyógypedagógiai alany, valamint 80-as IQ-jával lényegében analfabéta volt. A gyerekei a mobiltelefonjára 10 egy-gombos hívást rögzítettek. Általában Gyurcsány rajongói,így én is, Ferenc zsenialitását azzal bizonyítjuk,ahogy ő a 300legokosabb magyarral bánni tudott:Mindegyiknek egy nullávaltöbbet rajzoltatott a honorárium utalványaira.Tamás Gáspár Miklósnak,aMagyar Filozófia Győzikéjének pl a semmiért havi kb 300000 nettó fizetést adott,úgy kb a nagy eszére való tekintettel. Gyurcsányt én magam is az egyetlen élő politikai zseninknek tartom. Feri egyik módszer  egyben a példámban mutatott,a gyakorlatban imbecillis... nagyjából egy tenyész kandisznó eszével rendelkező paógármester móccerja is volt: A Testület-ben jelentős kalapáccsai a helységnek,ember- s állatorvos, tanarak, valamint az egész műszaki értelmiség is. Szemben Orbán Viktorral,aki nem ismer magánál okosabbat a pénzügyek kivételével, ez az imbecillis, 80-asIQ-s analfabéta polgármester mindig meghallgatta az értelmiségi képviselők javaslatait és a terveibe mindig belevett mindegyiktől egy-egy ötletet. Fillért? -azt nem is kellett költenie,elég volta tipikus magyar értelmi segg hiúságának oltáraira annyit lökni,amennyit GYurcsány is rendszeresen:

Úgy tett,mintha egy-két ötletüket behasználná.

"Na.Mégiscsak nem annyira hülye ez a purgyé! Na! Csak tud ez valamit,pl hallgatni a mi okos szavunkra!" -Összesen ennyi kellett ahhoz, hogy a testülete értelmiségijeiből ne az ellenzéke legyen.

Ne felejcsetek el a disznóknak mindig  lökni valamit!

/Tóth Irénke,a Falu Hirmondója főszerkesztője a nyári szabadsága előtt búcsúzóból/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6616316378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.12.03. 23:54:01

Ez a Szájer-ügy nem csak a Fidesznek ciki, hanem az egész politikai kasztnak.
Mert Szájer, mint "européer fideszes", éppúgy tagja a brüsszeli arctalanok kasztjának is, mint a pártjának. (Mióta Farage elment, nézi bárki a vitáikat?) És most megint kiderült, hogy az emberek, akiket magunk fölé ültetünk, és eltűrjük, hogy tematizálják a közéletet és jól tartjuk őket, valójában nem hogy nem jobbak nálunk, hanem... tényleg ez a nagy brüsszeli élet netovábbja, hogy orgiákat rendeznek? Nem akad ennél jobb időtöltése? Nem prűdségből, inkább szánakozást érez az ember.

Frick László Intézet 2020.12.04. 05:07:01

@Dinamuki: Lehet, hogy te ezt így gondolod,de figyelmeztetlek, hogy egy pisz rosszat "brüsszel"-re akkor sem szabad mondani, ha egyébként történészi elhidegedéssel nézve"brüsszel" drága, gittrágó,korrupt,pazarló és lényegében Európa ellensége.

Mostanában eszembe jut néha Franciaország...mondjuk a spanyolpolgárháborútólkb 1949-ig. Vichy...meg az, hogy a friccek mintegy 44444 kis friccet ojtottak francia nőknek Párizsban. Vagy ahogy a politikailag ügyesebb és hamarabb észbe kapó párizsikurvák a felszabadulás után nyilvánosan leborotválták a buta kurvák fejétmeg összefirkálták a csupas sziszkóikat rúzzsal.

Orbánnal szemben én azt állítom, hogy "brüsszel" nem az Európai Egyesült Államok esznméjét képviseli, hanem valami egészen mást,inkáb az inverzét, aKétsebességes Európa (sőtháromsebességes) az nem az Európai Egyesült Államok. Ahogy többször mutattam:Az Amerikai EgyesültÁllamokban az egyes tagállamokknak nincsen joga felülrőllefeléészt terjeszteni valamint más tagállamokat vegzálni,reguláznimeg ilyesmi. És a "szövetségiúgy" az nem azt jelenti, hogy mondjukCalifornia, New York,NJ meg mondjuk Vermont összedugja a fejét és szövetségi ügyet kreál Arizona vagy Texas ellen.

Meg a mondásom,miszerint a győztesek nema történelmet írják, csaka történelemkönyveket.

Orbán alapvető elvakult ostobasága párhuzamba állíthatóa szimpla "farázs alakú" szélsőjobbos segghülyék handabandázásaival. Orbán "klasszikusan" szeretne politizálni egy inkább egyre politikaianalfabétább-politkaiostobábbkorszakban,ahol a szaósölmédián keresztül,eleve alapból is tudatlan büszkehülyeembereket... hát...Muki,én ezen a Demeter Szilárdbotrányon vagyok kiakadva, hogy ha valaki felnácizza Ártatlan Gyuribácsit, akkor attólantiszemnita.és még "Izrael Állam' (ahol szntén "soros"-nak becézik óvatosságbóla CIA-t...) seem jár utána, hogy mért tíííítakozik, csak ugye tekintélyesemberek aszonták,hogy mitszondott Demeter oszt akkóbísztóss igaz...

Ilyen körülmények között... szerintem aaz észnek pofa be,kuss és alapállás.
süti beállítások módosítása