Demeter Szilárd fidesznyik nem éppen az a "matyaóhímezés" amit a közhelyesen és egyébként szokásos kalocsai formájában a díszpárnámra tétetnék,de azért ne bassza már meg a jóisten, hogy  holocaust-ozás meg antiszemitizmus az, hogy ha Gyuri  bácsira (foglalkozását tekintve Ártatlan Nem is Számít már és Ho-Óógylennemárbefolyása neki az oiropilitikaiéletre,ugyammmár) aszonygyák, mondjuk eléggé felesleges szóvirányos büszke butaság közepette,hogy gázkamrátképez, akkor ő,mint gázkamra alkotó,tehát akkor zsidó, akit szidtak, tehát ez antiszemitizmus.

"Mindenkivel előfordulhat, hogy megbotlik, most is ez történt."

/Karácsony Gergely, Gyurcsány guminője 2020. október./

hudefejlettekmar.gif

Viszont a kapcsolatitőkéken ez imígyenklimpírozhatódott végig anélkül, hogy plIzrael Állam,ahol szintén "soros" a beceneve a CIA-nak, elolvasta volna Demeter Szilárd egyébként politikai stréber baromkodását.

 

nem szivesen tolmácsolom Demeter hülyeségét, csak annyit akart ezzel körülírni, hogy Áááátatlan Gyuribácsi egy véleménynáci,aki nem enged meg más véleményt.

Kurvák.

/Yossarian/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9316311518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2020.12.03. 17:43:20

"véleménynáci" - ja, szerintem te meg hülye vagy

és ezen az sem változtat, hogy demeter szerintem sem náci, csak egy akarnok, törtető csicskamocsok

egyébként azért jöttem, hogy ezt a linket megosszam veled:
jelen.media/portre/a-rendszeren-kivuli-klecska-erno-halalara-1022

Frick László Intézet 2020.12.04. 05:17:26

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az elmúlt években idejöttél párszorr, "bemondtál" valamit, aztán azzal annyi is volt a párbeszéd-nek.

Az eddigi gyakorlatod alapján akkor most válasz és szó nélkül le kell nyelnem azt, hogy hülye vagyok -miért? -mert te aszontad hogy hülye vagyok és úgysem fogsz erről vitát nyitni (nem is az a kérdés ugyanis, hogy hülye vagyok-e, az természetes,nagyon jólismersz ,tehát tudod, hogy 9 éves korom óta tudatosan és szándékosan,elhatározásszerűen ésmódszeresen vagyok hülye...)

Hanemhogyugyebár...milyen hülye.Mertpl vannakmeglhetési hülyék bőségesen ebben az országban,akik csak adják,tettetik ésmegjátszák a hülyét rózsagyuri, győzike, gáspárzsóti, a fiatalpályakezdő23-29 éves Alföldi Robika stb szerűen vagy a Táncoló Sportminiszter-alakúan. Vannak hasznos és haszontalan.. ha katalogizálom,legalábbhatféle hülye van az imbecillistől a ravasz kun ésjászemberig.(A Jászkunságban történelmi léptékű vita folyik arról, hogy a jászok a sunyibban átverős,lehúzós gazemberek-e vagy a kunok... valamintkun-kun és jász-jász településeklakosai is évtizedekóta vitáznak azon, hogy a ladányosiak-ée a sunyibbak vagy az apátiak vagy a jászjokohamaiak.

Én egyszerűen oldom meg mostanában,ha kupeckedek: Ha jász, ha kun a település,akkor fel se hívoma hirdetőt. Úgyse igazak még a névelői sem.

Idejössz,mondasz rám valamit, ezt alapvetően a mérhetetlen és beteges orbánés fideszgyűlöleted határozza meg,ami miatt te "egybelátsz" a gcei bandájávaloszt kész. Vitát nem nyitsz.

Szevasz :D
süti beállítások módosítása