Mi megtehetjük minden más ország bármelyik népségével azt, amit magunkkal szemben nem tűrünk és azért katonai erővel visszavágunk.

Hazaárulóként szövetségi eljárásban szövetségi bíróság elé állítunk olyan figurákat, amilyeneket  más országok belügyei esetén a Kongresszusunk Demokráciafejlesztési Keretéből még támogatunk is, vagy az olyan aranyos arcú  faszival  az Elnök-ünk fényképezkedik, meg ilyesmi.

Mi nem minden féle mérgekkel és radiaktívanyagokkal végeztetünk a leamortizált ügynökökkel vagy kémekkel, hanem a ránk jellemző demokratikus eszközökkel mint kutyákat lövetjükle őket, esetleg még valamilyen baleset is szóba jöhet.

 

Kedves EU, basztassátok csak alengyeleket,aleghűbb szövetségeseinket a büdösruszkik ellen :D

makegreatamerica.png

Majd mi megállapítjuk szövetségeseink hadifelkészültségének állapotait és ha úgylátjuk,további fegyverkezésre szólítjuk fel őket és ehhez a fegyverkezéshez kedvezőhiteleket nyújtunk a saját gyártású fegyvereink megvásárlására.

Majd mi megmondjuk távoli kontieneseken távoli szövetségeseink energiapolitikai berendezkedése milyen legyen.

1974-és 2008. között egyátlagos honos gyártású személygélpjárművünk adott teljesítmény mellett háromszor annyiüzemanyagotégetett el,mint más fejletlen országok gyártmányai,demajdmi szónokolunk a Világ klímafegyelméről és természetesen mi a mi piacunkat védhetjük,de ugyanazt ugyanúgy más népségeknek nem engedjük meg!

TRUMP A HIBÁS!

A seggünket pénzünkért nyaló  csicskáinkkal

konnyuotthonrolinternetesnacivadasz.jpg

azt terjesztjük a járvány idején, hogy minden veszélyes,amikínai,ámdeközbenmégispedigcsakhogy a vállalkozóink folyamatosan boltolnakmeg bérgyártatnakKínában ésráigérnekaköcsög szövetségeseinkre a HongKong-i Repülőtéren, ha ottvásárolják meg a "veszélyesmert kínai" árut.

Illusztráció :Az Amerika Hangja magyar adása,2017.június 23.:

amerikahangjamagyaradaseuropai_fegyverkezesi_program_indul_444.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6116306960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.11.30. 09:14:53

Á, dehogy!

EZEK nem mernek fegyvert adni a hájpaca, zsírhülye fiataljaik kezébe. Maximum koznol kontrollert.

Frick László Intézet 2020.12.01. 05:18:22

@Serény Vélemény: A Joint Vision 2020 jemeni projektjében kolumbán zsoldosok állnak a csalánosban.

A Második Iraki Kaland-banlatino zsoldosok, a bónusz 2év zsoldosság után a Zöld Kártya.

Egyébként az USÁ-ban,legalábbis az oirópai oiropid gyerekekhez képest, az iskolai testedzés "elmaradottabb" vagyis jobb. Szerintem egy Oiropid Iskolás Szpartakiádon az amerikai gyerekek magasan jobban teljesítenének,még a WASP-ek is.

Serény Vélemény 2020.12.01. 12:05:14

@Frick László Intézet: Speciel nem az amerikaiakra gondoltam, hanem az nszk-sokra, meg a franciákokra, meg a többi mesterségesen töketlenített nyeu-népre.
(Az amerikaiaknak az az egy szerencséjük, hogy ott van nekik texas, ahol normáis, tökös emberek is élnek, meg van egy csomó ember montanában, aki még látott erdőt köüzelről, meg hogy a négerek egy része tényleg nem alkesznarkós balos fék, hanem inkább elmegy katonának, és tanul valami szakmát közben.)

Frick László Intézet 2020.12.02. 05:55:59

@Serény Vélemény: Ezt már sokszormutattam, hogy a "nagy népek"-nek,akikneka történelemben soha nemkellett másnépekhez igazodniuk... van egyfajta "tömegtehetetlensége" ...nem egyszerre válik picsává az egész nép. Nem csak fizikaiatavizmuslétezik,mint amiben pl valaki külsejében üt vissza 36-ik felmenőjére.. de vannak lelkiekben ősibb elődeikre visszaütő emberek.

Mutattam, hogy a Pioneeer Amerikából sok-sokértékmegmaradt, vagy pla II.vh alatti womanpower elemei amerikai,angol,német vagy orosz mai lányokban..a nagy-ill dédmamitól...

A SzúnyohhálókAmerikája általában gúny-ésmegvetéstrágyája... de vannak egészen értékes..a társadalomtényleg-alulróléstényleg-újraéledését segítő masszívumok.

És ez még Magyarországon is így van és nem csak a Nyírségben vagy a Viharsarokban,de Budapesthez egészen közelis,Rácalmáson ...a Dunakanyar körzetében... Vas megyében... a Bács-Kiskun vidéken sok helyen. Akasztón.
süti beállítások módosítása