A Változás Nemzedéke. Nem a XX.században élünk.

 screenshot_2020-11-17_poitiers_visite_de_sarah_el_ha_ry_secretaire_d_etat_la_jeunesse_et_l_engagementostobapicsaallamgtitkar.png

 Történt pedig, hogy egy nagyonfejlettember az Európai Úniónagyonfejlett olyan tagállamában,amire nem vonatkozik a Tartósan Nem Lehet 3% fölött az Államháztartási Hiány-szabály egy államtitkárt megkereste egy szövetség:Találkozzon középiskolás gyerekekkel.Az államtitkár szivesen eleget tett a kérésnek.

Az ostoba beképzelt  picsa aztán a tornateremben elkezdte a gyerekek tudatát jellegzetesen fejleszteni. Mintha az inderx szájbarágó rovatábú gyött vóna-ja.Franciaország értékeiről beszélt, a szólásszabadságról,meg a szekularizmusról,aminek köszönhetően a vallásnak nincsen helye az iskolákban.

 screenshot_2020-11-17_poitiers_visite_de_sarah_el_ha_ry_secretaire_d_etat_la_jeunesse_et_l_engagement.jpg

Erre felált egy muszlim kislányés közölte:

"A XXI.században élünk,méé" kéne elavútt szabályokhoz tartani magunkat?"

Végül kétségbeesésében az ostoba picsa a francia himnusz eléneklésével oltotta volna égőzését.

"Ez egy elavútt harci induló, mink békés nípek vagyunk!"

screenshot_2020-11-17_poitiers_visite_de_sarah_el_ha_ry_secretaire_d_etat_la_jeunesse_et_l_engagementelavultharciindulo.png

Aszonta meg a Változásnemzedékébe tartozókislány.

 

 

Sarah El Haïry megtalálta a megoldást: Beperelte a találkozót szervező szövetséget, akik szerinte a hibásak az egészért.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3016288300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása