-képviseleti demokrácia.

"Ti szavaztatok a kapitalizmusra, 1990-ben, akkor szopjatok!"

/jellegzetes index-geci hivatkozás 2005-2009./

Nullakiterjedésű netokrata ötletpárt.

Az egyik verzió a vicc- vagy sörpárt. Sajátos verziója a magyar Ötfaszú Kutyapárt,ami csak attól vicces, hogyMogács,a néhai "humorista" is az alapítója és amíg az Olyan Aranyos-ak nemjöttek föl, az egyik alapító ötletüket ,az Olyan aranoys- biztos nemlop'-ot használni merték.

 

Képvisleti demokráciában létezik egytársadalmi bázois,abban a bázisban pedig olyan emberek,akik valamilyen okból ésvagy érdekbőlpártot alapítanak err a társadalmi bázisra,pl parasztokra parasztpárot vagy városi értelmiségiekre"liberális" pártot gründolnak. Ez egy ősi módszer,kint kell lenni hozzá a szabadlevegőn vagy emberbűztől (a XX. század elsőkétharmadában dohányfüsttől is) terhes levegőben.

 

A netokrata ötletpárt könnyű,otthonról végezhető interetes munka a szaósölmédián keresztül, Ma már a világon nem létezhet olyan szaósölméda, amit valamilyenpolizikai nagyhatalom nem is annyira titkos (USA) vagy titkosszolgálata (Kína) ne tartana a kezében és ellenőrizne,tehát jelentős birodalmi-nagypolitikai hatással meg célokkal.

Itt lehetne vitát nyitni arról, hogy egy hús-vér vagy pl bundáskenyér szagú fizikai piacon is létezőembersokaság bázisáraéíptő XX.századi párt mit képvisel, valamint egy interneten ,a szaósölmédián,plolyan szaósölméda felhasználókközött szervezett párt, aki szaósölmédia felhasználók,már azzalsincsenek tisztában,hogy őkinterneteznénekakkor,amikor a szaósölmédiát használják... .... teháthogy egy netokrata ötletpárt közösségea virtuálison túl

 

úgymond A Demokráciaértelmében mennyire demokratikus.

 

Mielőtt folytatnám,álljunk meg és gondoljunk végig egy költők társaságát a fészbúkon,egy autósközösséget az interneten,egy interneten szervezett baba-mama álblogot,mint médiavállalkozást vagy plinternetes kurvák gyülekezetét,akik az interneten osztjákmeg egymással,hogy mekkora egy kurvák ők. Amekkora autósok vagy költők és ígytovább, meg kismamák. És szakácsok.

 

"Vezetői alkatnak tartom magam. Már van is egy kis sztartapom,amit magam vezetek: Az Alibabáról értékesítek termékeket."

/részlet egy CV-ből/

 

Természetesen a regisztrálók zöme mind igazi hús-vérember, az máskérdés,  hogy szertnénk-e az autójuk,a kisbabájuk lenni vagy ha ez egy interenets szakácskör, akkor meg is akarnánk-e enni,amit főztek.

 

Magyarországon az első netokratív ötletpártot Gyurcsány ferenc agitávciós-és propaganda főosztálya,az Index Vállalat BlogHú leányválalatánál (igazgatója Szily László professzor volt) alapítottákmeg,Jávor Benedek hivatásos index geci a Lehet Más A Politika politikai payolabérblogot,természetesen pályázati támogatásból. Akik a "blogot" afellépésepillanatátóllátogattuk,többnyire tudtuk, hogy ebbőlpártlesz és amikor Jávor ezt elkezdte határozoztan cáfolni,akkormár biztos is voltam abban, hogy az LMP párt lesz.


Az Európai Demokratikus nagyrutin 2008-askiiktatásakor,vagyis amikorkiderült, hogy a csődbevivőkormány nemfog lemondani ésúgy, ahogy minden Európai Demokráciában pedig szokás,itten nemlesznek előrehozottválasztásokmeg egyebek

 

akkor mutattam ráarra,hogy az egyik célja az előrehozott választásokkihagyásának az volt, hogy az "SZDSZ" tűnjön el és a hús-vér bázisára a netokratív ötletpárt,az LMP telepedjen rá.

 

Arra mnég azonban én sem talátammagyarázatot, hogy az ereje teljében lévő nullakiterjedésű ötletpártotJávor Benedeknek és más geci barátainak miértkellett,azon kívül, hogy parancsra,kettétörnie.

 

Tippeltünk sokmindenre,plamorbus orbanicus-ra,miszerint valaki nemkapott akkorarészt az LMP-ben a hatalmi osztozkodásba és akkor márinkábbgrümdoltegy másik nullakiterjedésű"párot" a 'Párbeszéd'-et.

 

Az LMP nem csak nullakiterjedésű ésötletőárthoz jószemléltetőpáldának,de apolitikaizöl/álzöld/kamuzöld azaz bennettonzöldpárthoz is.

 

Gyurcsányék célja a Paksi Atomlobbi győzelmekor Lányi Andrásékmaradék valódizöldmozgalmánakateljesmédia-leárnyékolásavolt: valódi zöld szöveg nem kerülhetett föl a médiafelszínre ésidővel a FIDESZ iskipicsázta a maradék kamu politikai zöldjét,Illés képviselőt is.

 

A hús-vérbázisú valódipártésa netokratív kamupártközöttiátmenet a Momentum. A Momentumot eredetileg a FelnőttÚjságíró Bácsik,mint hülye szülőka hülye gyerekük helyett a házi feladaatot,úgy csináltákmeg.ÉSamikoraz olimpiabaszás bejött,akkor azok az újságírók,akikaz olimpiabaszást hajtották, hogy megdicsértékmára "gyerekeket" akik pedig semmit sem csináltak. Hús-és vér pedig a Momentumba a 2019-esönkormányzati választásokon került,mégpedig az MSZ létező hús-vér társadalmi bázisából.

 

Szünet:A 2014-esésa2018-asOGY választásokfő tanulságalehetett volna,ha valaki bátorlevonni,miszerint az MSZPmásfélmilliósstabilbázisábólaválasztók zömét ugyan sikerültaz MSZP-reszavazástólmár elundorítani,azonban mégsem szavaztakát ötletpártra a DK-n kívül.

Nos,aMomentum hús-vér bázisa az a nyugdíjas korú szőrsapós MSZP-s néni,aki felismerte, hogy OrbánölőFerikéje kúrta széjjelaz MSZP-t -teháta DK-ra nem szavaz át.A Rojatt Cigánnyánakazonban távoznia kellés akkor majd a gyerekekmeccsinájják! Tehát a nuygdíjas MSZP-sérzelmű,deaz MSZP-reszavazni márnemhajlandónénik gyűktötték össze az aláírásokat a Momentum-nak. Plusz a szavazáskor felszólították apapát, hogy ájjommáfőőő a telfingott főtőjéből osz' gyerünk a gyerekikre szavazni!

-Egyáltalán: Demokrácia

 

Az oldal XXI.századi, az ideológia demokratikussés jaj,de haladó. Hogy mondjam:ez az oldal...organikusan demokrata. Nem is tudna máslenni,mint demokrata. És egyben Európai. Egységes Európában Gondolkodik. Most abba nem mennék bele részletesen,hogy attól,mertorbánék bal-nakmeg lib-nektóóódítják,még az is e. Most egy gyakorlati szemléltetőpéldát választottramn ki

a Porcelánfestők Céhe. Organikusan baloldali, hiszen a porcelánfestőkcéhénekpéldaképeHoffmann Géza porcelánfestő organikusan egy jellegzetesen magyar baloldali ember volt.

 

Történt pedig egy Porcelánfestészeti Biennálén, hogy a Porcelánfestő Céh elnöke,úgyismint a RendezőbizotsáVezetője, Kronsperger Alattyán porcelánfestő munkáiból is válogatott. Mint köztudomásúa Demokratikus Oldalon nincsen listázásmeg névsorok,tehát seholsincsen az úgyleírva, hogy Kronsperger Alattyán politikailag nem megbízható. A Demokratikus Oldalon nem írnak le semnmit,viszont beszélik,hogy ez a Kronsperger náci falunapokon, birka, derelye és csigacsináló fesztiválokon is bérelt standot és árusított a termékeiből. Közepes Lajóss alelnök ezért,mint a Rendezőbizottság Tagja,kifogást emeltKronsperger termékeinekakiállítása ellen. Mi lesz az ő,mármint Közepess karrierjévelígy, valaki rákeres az interneten a biennáléanyagára,kikállítanakott,meglátja a fidesznáci Kronsperger nevét,akkor azonnal rákeres arra,kik a felelősök ezértés meglátja a Rendező Bizttság névsorát és abban Közepess Lajoss nevét.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr216283978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása