A magyar újságírás csúcsa.Nincsen fennebb.Nincsen magyar újságíró,aki képes lenne többet képzelni magáról meg a lapjáról,mint a 444 műűűvészei. Onnan nézve minden csak lennebb lehet és majd ők megmondják, mi mit számít.

Szelektív ténykezelés,célzatos, irányítottválaszos  kérdések előzetes koncepció szerint egy idült alkoholista munkatárs megsegítésére, a fészbúkriportoknál nem számít a piaszag meg a kinézet.

 

Természetesen külföldi pályázati támogatásból -a jó cél a pályázatban részletezve, úgy tippelném, hogy valamit csinálni a magyar demokráciával. Ám demokratikusan annyira ellenőrizhetetlen módon csinálni a politikát, hogy erről kérdezni is a sajtószabadság elleni súlyostámadás lenne.

screenshot_2020-11-03_hajtovadaszat_becs_utcain_egy_lovoldozo_elmenekult_444.png

makroidultalkoholistamagyaria44_torteneteben_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2716270560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FAQlyás Menyét 2020.11.08. 23:32:36

Csak én nem értem hogy mit akarsz ebből kihozni, mit csinált rosszul encikk kapcsán a 444?

Frick László Intézet 2020.11.09. 06:23:59

@FAQlyás Menyét:

Semmit nem csinált rosszul a 444.

A téma ürügy és valójában már a 2022-es kampány kommunikációjához tartozik.

De először tekintsük át a Demokrácia faék-egyszerűségétaz orbánváltás tükrében:

csak a sorrendet kell betartani hozzá,ez hasonló,mint a rétesevés, egy jólelkészített rétes esetében képtelenség "csak a belét" kienni.

1.Összefogás.
2.Orbánváltás.
3.Osztozkodás.

2014-ben azértnemlett orbánváltás,mertaz Ellenzék a 3.ponttal kezdte.

Az ember azt gondolta volna 2016-2017.körül,hogy ha 2014-ben a bukást követően össze-vissza is hazudgáltak meg öncsaltak...azért.. veszik a fáradságot éslevonjáka tanulságokat.

Ha emlékszel,2017-ben az MSZPkb másfélmilliós bázisából"lekérdezhetően" is elég jelentős szavazó merte beikszelni is az MSZP-t,mint támogatottpártját.

Ja,2014.főtanulsága az volt, hogy nullakiterjedésűnetokratív ötlet-ésprogrampárt KÉPTELEN hús&vér létezőembereket-szavazókat el-aggy királykatonázni az MSZP-től.

Szartkavarok az MSZP-ben majd megjátszom a csudálkozást, hogy felgyöttmán a DK"".. ahogy ZSeniális Feri hazudja zseniálisan,"a semmiből"..ami semmi az MSZPbázisa.

Mintpolitikabuzi,úgy láttam, hogy egyszerűbb nem islehetne az orbánváltás2018-ban:

1.Felsorakozni némán az MSZP és A Fess Magas Szépember Botka mögött ÖSSZEFOGNI
2.Meglesz az Orbánváltás...
3...és ezután nincsen az az undorítóosztozkodásmeg osztogatás,amirerákérdeznénekakielégültválasztók:Nyugodtan a buzi-leakas-szel picsán rúghatták volna Botkát.Senki nemkérdezte volna meg az Ellenzék-re szavazók közül azt, hogy mért nem Botka lesz a ME vagy miért basszák át az MSZP-t vagy a győzelem után miért kezdik el ekézni, gecizni,okádani le az MSZP arcait.

Bizonyítás:Budapest Szabad Város-ban GYURCSÁNY= Gáljé Zoltánék győzelme után senki nem kifogásolta a guminő ["Karácsony"] cselekedeteit, Olga asszony nettóban csak 600-át, meg efféléket.
Plnekifogtak a fiesztolvajbanda nagyonkemény elszámoltatásának és azóta is.Mikor láttad leírva Ferencváros bátorpolgármesterasszonyának a nevét utoljára a Szabad nemlétezőellenzéki Sajtó-ban?

2017.augusztusában Tamás Gáspár Miklós az ATV stúdiójában beszélt arról,amirőlén 2016.végétőlírtamitt a blogban:Nem is akarózik az Ellenzék Orbánt váltani, csak hergelik az embereket.

TGMis errőlbeszélt 2017.augusztusban: "gy nemlesz orbánváltásésúgy néz ki, hogy az ellenzék nemis akar orbántváltani)

Ellenben Magyari azt a hazudozást erősíti,hogy Orbán a hibás az orbánváltás elmaradásában.

Mindenkimagyarázza a mechanizmust csaka valódi problémákat nem feszgeti.

2014-ben Miótanincsismár nemlétezőNemszámít Ferenc,mint "orbánölő" imázsú,tudott a DK-nak hús-vér szavazókat elszipkázni az MSZP-től.Azon orbángyűlöletbe hülyült nyuggereket,akik nemismerték fel, hogy Orbánölőferikéjükkúrta széjjelaz MSZP-t.

Aztán a Momentum:Amomantumnakis vannak hús^vér+zsír szavazói:Azok a nyuggerek,akikfelismerték,hogy az MSZP-ta Ferikéjük kúrta széjjel.

2010-és 2020.között Zseniális Feri egyszerre tiudottnemlenni,a világon ennyire alacsony "támogatottságú" személymég ennyire,ilyen politikai befolyássalnem tudott bírni,útálják az Ellenzékprominensei éselfogadjáka vezetését.

2014-ben és 2018-ban a mesterérv az volt, hogy feri nincsen,nem számít márÉS Orbán ügynöke az Ellenzéki összefogás szétzilálására.

2017-18 fordulóján azt mondtama blogbarátaimnak:"Szerintem az Ellenzékazért nem akar orbántváltani,merttudnak valamit,amit Orbán nem tud."

2017-tőlfolyamatosan mutattam:Az Ellenzék a Jobbiknak hagyta a vidéket az OGY-n és az önkormányzatin is, cserében Budapestért.

Lábjegyzetben meg kell említenem a Márki-Zay "gyyőzelem" túltoltságát.
Szerintem -ésMagyari reklámszövege errőlis hallgatni fog...szerintem annyira túltoltákaMárki-Zay"győzelem"kétségtelenül valamekkora"mozgosítóerejét" hogy inverz reakciókéntmár FIDESZ-ben csalódottegykori FIDESZ-szavazőkmég egyszer elmentek a pártra ikszelni,de csak azért, hogy az Ellenzék agyait felbasszák.

lábjegyzet: Magyari Péter alegtehetségesebb újságíróink egyike ésamerikaiseggnyaló,szerintemmár egyenesen apyle-alakúakrendjéből.Idültalkoholista ésaddiktolgiailagerre nem az a megoldás,hogy csinálokmunkát az iudültalkoholista barátomnak, hogy könnyű,otthonról végezhető internetes munka ürügyén reggeltől estig és estétől reggelig bebaszva kisgatyában tántorogjon meg fetrengjen a lakásban.

A fényképen ki van púderezve a piálástól már lerohadó orra és alig-múlt 40-esről beszélünk.-Talán ezt teszi rosszul a 444.
A "felhozatalugyanis kb az,amit az Azunnali Pont Hú3 0éves-évkörüli újságíró kisgyerekei produkálnak, vagyisnincs utánpótlás:Akik wikpediaérettségiztek és gogli diplomáztak,azok 10 cikkből gogliznakegy 11-iket.
süti beállítások módosítása