Igazából a Nők Lapja cafe ismeretlen szerkesztőpicsájánbakkéne faszkorbács azért,mert ezt a "cikk"-et fölmerte tenni.Nadehát az interenets un "újságírás"-nak megvannak a szabályai.

dicsosegespicsaidiota.jpgpicsagyartas.jpg

 

Ha az internet [népe]odavan valamiért,azzallehetetlen szembemenni. Zokognunkkell az együttérzéstőlolyan picsák iránt,akiktehetetlenek éslusták foglalkozni akölykükkel,elébasznak valami direkt ilyen céllel eleve kifejlesztet játéknaklátszótárgyat, amiiránt egy egészséges gyermekkb addig mutat érdeklődést,amíg kicsomagolják. A picsa,aki a gyerekévelfoglalkozás helyett a gyerek elé odabassza az okoseszközt a Baby TV-vel.

A gyerek néhány perc alatt szanaszétdobálja a számára teljesen érdektelen játéknaklátszótárgyat,majd erről ahülye picsa,a büszke idióta poenos képet készítésmegosztja a szaósölmédián. Éssajnálnunkmeg együttéreznünkkell ezzel amajomnaksem nevezhetőlénnyel. Tkp egyHomo Sapiens azt kérdezi ilyenkor, hogy az ostobapicsa miért terheli zseniális életét a gyerekvállalással? Netán Hungary-ban él,Orbán náci diktatúrájában,ami ráerőszakóóójjaaa az ártatlanemberekre a gyerekvállalást, vagy mi a gecim?

https://gyerekjatekbolt.hu/gyerekjatekbolt.hu/default/cache/images/product/600_500/v/a/varazslatos-altato-pluss-feher-maci-jayplay.jpg

Arról nem tett fölposztot a rohadt kurva agyhalott ostoba gombásvalagú picsája, hogy fészbúkozik el naponta 6 órahosszát,még amikor bassza a férje,akkor is ránéz a faszi zsíros  háta fölé tartva a telókára,ráírt-e valaki, a WC-n is a telóka és a boltban megáll gondolkodni a pénztárnál, hogy a gyerket rakja-e le vagy a szatyrot, mert a telókáját,azt biztosan nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4316255904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.10.24. 18:20:19

A tökéletes uzsonnába a gyerek úgyis csak beleharap, a többit meg kidobja a kukába. Aztán az osztálytársak mandmsével meg jóllakik.

Egészséges reggeli az attól egészséges, hogy nem 10-kor fogyasztják el. Ha már csomagolni kell, az már nem is egészséges. Reggel a gyerek igenis igyon valamit, és egyen valamit, ami ehető. Mondjuk a fejlettudatúaknál úgy sincs normális emberi fogyasztásra alkalmas kaja, úgyhogy hagyjuk is a fenébe.

(A fejlett usákoknál pl. nincs íze a paprikának, a paradicsomnak és egyebeknek sem.)

Frick László Intézet 2020.10.25. 04:26:33

@Serény Vélemény: Én megtiltanám az ilyen picsáknaka gyerekvállalást.Isten ments, hogy a világra császároztasson egy ilyen 1 gyereket is.

Bemegyekapicsa lakásába,már a szagrólérzem,mi a baj.Minden szobában minden a szekrények tetejérefelpakolva.Minden tele van a kicsomagolásig érdekesjátéknaklátszótárgyakkalkba 12-240000 Ft-os ársávban,minden beszélni tanít,hat nyelven köszön (kínai akcentusssal) (természetesen kínai ilyent a gyerekének nem vesz) A 6 hónapos gyerek fekszikúgy,ahova odalökte,az 1 éves gyerek jó,ha hasra tud fordulnimeg felálni,akétéves gyeren zseni,mert azt tudja,aanaa,apa,enni 3évesen még nemis próbált bilit,de már 20-30 szót tud.

Namost a csipszekmeg a rágcsák:Ezekbe azt az ízfokozót keverik,amit a disznóknaka tápba,nyálelválasztást serkentő.. enyhe függést okozó.

Angolszász biopék,alátványkemencéjével csinál reggel egy kis füstszagot,majd egész naapaz elektromos fűtésűkemencébőlszedikia... hasonló illat ésízfokozókkal, gyárilag kevert lisztekbőlelőállított bioszarokat,nulla sikértartalmű takarmánygabonábólsikérpótlóvalkészült biokészítmények,amikorkihül,mint arágógumi,nemtudodmegenni,ezértaz állandóan fűlőelektromoskemencébe időnként berakja:a vevőkfolyamatosan a "friss" napi sütéstviszik,állandóan legalább langyos a szar,amit árul,deha a baromnemkezdi elenni,az utca végérelehül és olyan lesz,mint egy használtsízokni.

Apicsa a gyerekét ezeken tartja hiszen őis ezen él. Az ízfokozófüggéstokoz.. folyik a gyerek nyála utána, aLay"s akvizítora a Lay'spolcot hat lépésselapékúrpolcELÉ teszi,jöönnek be alurkók,anyu adottpénzt reggelire.. a proletárgyerek mind és csakiskizárólag csipszet reggelizik energiaitallal. Csak aleges legmagasabb fokú,az orvosék Erdélyből(=1957-ből) hozatnak cselédet,az ő gyerekük reggelizik...reggelit... Páérértelmiségi gyerek reggelizik,a többi csipsz+kóla csipsz+energiaital.

JaimeOlivier vagy 15-17éve,majdmindjártutánanézek... egy észak-angliai bányavárosban kisérletezett az alkoholista drogos,semmirevalóproletárpicsákat főzésre rávenni. A drogos alkoholista szuka..elkezdett neki ríni,ahogy nálunk a cocijológijusoknakmeg a picsapártokpicsáinak, taszistáknakmeg ilyeneknek szokás, hogy azértnemfőz,egésznap,ha nincsen bedrogozva a gombás valagát meg a pináját vakarásssza, hentereg az ágyon... Azért nem főz 10 Fontköltségen a napi 24óra szabadidejében( 36 óránként alszik 18 órát.) ésitt elkezd jaime-nekpityeregni,mertősegélyenél,annyira szegény, hogy 20 Fontért kell hozatnia gyorskaját.És várjál,teherbe esik és nem kapartatja el,mert arra is rest,hanemkihordja (merta gyerekre is segélyt kap) A 18éves gyerekemármadárfejű,mert 12éveskoraóta drogozik meg piál. Mutatnak egy csokor ilyen 1828 éveset: "Deeee,majda Jaime mongya meg nekünk,mit együnk!4!! FUCK!"

Frick László Intézet 2020.10.25. 04:31:53

@Serény Vélemény: A Jaime Ministry of Food volt ez a nyomorultműsorasok drogos alkoholista picsa emberrel...
süti beállítások módosítása