NSZK az elmúltévekben állami egészségügyikeretbőlegyenként 100000 €-sösszeggel 7500transznemű  műtétjeit támogatta. 11főbbműtét valamint kisebb beavatkozások költségeit. Szükséges volt hozzá egy pszichológiai alátámasztó szakvélemény.

"Egy nyolcéves gyermek el tudja dönteni,hogy transznemű-e."

/John Biden amerikai ukrajna-és büdösruszki szakértő,polihisztor/

Nyolcéves koromban balerina akartam lenni. Minden simán ment, csak nem tudtam rászokni arra a kislánymániára, hogy ne legalább még két kis balerinával menjek pisilni és szorongjunk
ott a büdös fülkében.

Nem tudom, hogy lehet ma ez a fejlett bezzegéletben,gondolom a Korszerű Modern Jövőbevezető Családformákban a Korszerű Modern Jövőbevezető anyukák felfejlesztik a múltbavezető elavult nemet választó kislányaikat arra, hogy egy transznemű balerinának miért akkora a csiklója és szeretne állva pisilni vele

korszarumodernjovobevezetocsaladmodell.jpg

 

Arra lennék igazán kíváncsi egy ennyire Korszerű Modern Jövőbevezető Családmodellben,mi van,ha a transznemű gyermek egyszer azzal áll a családja anyaformájának, hogy ő vadakat terelő juhász-nak érzi  magát, akinekpersze nem kell iskolába járnia, elég volt a négy alsó.

 

"Kétségtelenül vannak bennem női vonások,ami nem csoda,hiszen anyám nő volt."

/Karinthy Frigyes/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9516244298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.18. 15:36:13

Tanulni már 1996-ban sem kellett a nagyonfjelett délnémet iskolában, ahová cserediákként csöppentem egy kicsit. Drogozni, cigizni, beszélgetni jártak be.Volt egy srác, aki nagyon komolyan vette, egyetemre készült, ő saját bevallása szerint napi egy órát tanult.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.18. 17:20:34

Nem akadályozzák meg az önmegvalósításban.

Frick László Intézet 2020.10.19. 04:07:41

@Szorgalmas Gyémánt: Nem,ez tényleg izgat,mint csinálnak a Korszerű Modern Jövőbevezető Családformában,ha a gyerek Múltbavezető Ócska családformát választ... vagy szakmát.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.19. 07:53:28

@Frick László Intézet: Ilyennel még nem találkoztam. De ismerve a toleranciaszintjüket, talán megúszná a kitagadást. Talán.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.19. 09:05:58

@Frick László Intézet: Alapvetően heteronormatív, cisznemű alapokon nyugodott a feleségem és az én nevelésem is, de azért vannak fejeltt jellemzők is, őfleg apósom oldalán. Amikor egyszer közöltem vele, én nem ragaszkodok hozzá, hogy az unokái továbbtanuljanak, ha mixer akar lenni a bárplutnál, hát én nem fogom basztatni, hogy márpedig mérnök legyen, vagy orvos, nos, mintha azt mondtam volna, hajléktalan drogosnak kívánom felnevelni őket. Másik lánya egyszer felvetette, hogy ő hagyná a fenébe azt a francos budapesti egyetemet, műkörmös és sminkes akar lenni, kis híján szívrohamot kapott.
Így aztán a lány multinál lett irodai rabszolga.

Frick László Intézet 2020.10.20. 07:56:51

@Szorgalmas Gyémánt: Nem tudom, van olyan gimis osztálytársnőm,aki több tárgyból kegyelemből nem bukottmeg és most külföldön külföldiültanít, nem tudom háhy csakakülföldi "diplomája" ami..ha tudjukis,hogy planglosaxo kultúrában mi a diploma,deakkor iskülföldiülkellettmegszereznie... Aztán van a Gumnázium Fénye,aki semmilyen papírt nemszerzett, rásemismertem,pedig nemaz arca változottmeg, csupán a nagyképűsége tűnt el,egyszerűen őmaga megmondta, hogy nem vitte semmire azzala nagy pofájávalsem.Aztán volt a tudós,"az autista zseni" tényleg zseni egy tudományban,aztán szabadidejében aláírtpár papirt valami párszázezerért,mindig is dicsekedett a funkcionális analfabétizmusával,ezt a védekezését azonban nem fogadta el a bíróság és ezért lehúzott pár évet az állampusztai mezőgazdasági akadémián.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.20. 15:55:09

@Frick László Intézet: Az egyetemre járók szülei azt gondolják, ott hasznos, a jó élethez szükséges ismereteket kapják a csemeték, és ők már ebben a hiszemben is fognak meghalni.

Frick László Intézet 2020.10.21. 05:06:41

@Szorgalmas Gyémánt: Dehogy, hát most, hogy kénytelenek voltak online egyetemi előadásokat hallgatni a konyhában,rákellett döbbenniük, hogy ma a szint kb az ő általános iskolás koruknak a szakkörei. És ezekmég az elit egyetemek. Gyűjteményemékességében a gyerek.. valamiféle őslény és lakatlansziget..két fizetősre és egyingyenesállamirajár,a fizetőseket őmaga finanszírozza. A fizetősnek az a lényege, hogy tejeljél és akkor meglesz a papírod.

Ez a lényeg a szülőknek: "Diplomáslesz a gyerekem és nemkell güriznie"

Annyira felhígult akínálat, hogy ma már egy "nyelvvizsgával" meg két diplomával vesz föl vállalkozóadminisztrációs kulimunkára (kb érettségi szükséges) gyerekeket.

Én,mint vállalkozó,fizikaimunkára pl a női kategóribána 50évesnélfiatalabbat felse vennék. 30éveskislány egy vödör vizet nem tud felemelni, hétfőn éspénteken nem jön dolgozniésmég egy napot kivesz a héten,mondjuk a szerdát.

Ott tartunk, hogy a bojtárokmár nemingyen dolgoznak, hanema szüleik fizetnek az ügyvédiirodáknakés a bojtárokat okmányirodai sotrtállni meg postát elvinni,futárhoz az ajtóba menni fogadnak fel.egy levelet nem képesek megfogalmazni,öt értelmes mondatot.

Ha véletlenülakad közöttük egy-egy őstulok.."régivágású" ..ismerek azért 30éves vállalkozókat is,a sajátkorosztályábólősemvesz fölembereket sem fizikai,sem adminisztratív munkára. Nem is az a baj a 22éves teherautósofőrrel, hogy nem tud vezetni, a baj az, hogy nem is fog megtanulni soha. Megáll a ház előtt, figyelmeztetem, hogy baj lesz, próbáljon meg betolatni,merthiába nézúgyy ki,mintha csaak egy kunkort kénemegcsinálnia,az utca végérőlkellmajd 300métert tolatnia, jobb, ha megpróbálja ezt a derékszöget eltalálni vagy ha nagyon siet,majdén betolatok,de akkor be egészen az ólak elé. Neeeeeem,majd őtudja , hiszen GPS-ről találtide.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.21. 10:07:13

@Frick László Intézet: Gondolod, meghallgatták ezeket az "előadásokat" a szülők?

Frick László Intézet 2020.10.22. 05:44:51

@Szorgalmas Gyémánt: A mai 22-42éves gyerekeklétében az egyik legsúlyosabb probléma az alsónemú, bugyi, gatya, zokni meg harisnya.

A magasabb önnállójövedelemszerzőképességű gyermekek úgy szokták, hogy vesznekújat és ha már nemvállalható,akkorkikukázzák.Elmaradottmásodosztályúő EU-tagállamnokban,aholmégKorszerűtlen Múltbavazető Családmodellek foszlányai vonszolódnak amaradiságban, anyu minden hétvégére két napra főz a hatféléből,amit tud,rántotthústornyok,egy kaszroly tőőőtöttkposzta, 40 fasirt, szóvalamitmajd dobozolni is lehet.Én annyra maradi nénket is ismerek,nagymamákat,akik szoktak egy piskótátéskikenk lekvárral AMIT MAGUK FŐZTEK!!4!!!

Namost olyan "egyetem"-neklátszó vállalkozások,mint a BGE szombatonn tartják az előadásokaz on-nyál. Teháta 27-38.. 6-7-ik "diplomá"-jára befizetett falusi kislány hazahúzza a kerekesbőröndben a szennyest, azt anyu rakja be a mosógépbe,mert a kislány lehúzni is kétujjalhúzza le a bugyiját és nemnéz oda,amikor a teszkószatyorba (természetesen a harisnyák és bugyik egybe) berakja.Anyu lemossa a kétótómata mosógép szennyest., főz,a kislyány pedig bejelntkezik és hallgatja az online egyetemi előadást. Általában.. 100 ilyen kislányból legalább 70 szülei elváltak már.. ha apu annyira józan, hogy anyu beengedi a házba,akkor néha apu is benéz.
süti beállítások módosítása