Donáth Anna nem hazaáruló.

informalisanbeszelgettunkharomnaponta.jpg

A hazaáruló? - az valami igazat ad ki a hazájáról az ellenségnek.

miertegyeztettunkvolna.jpg

Donáth Anna nem képes igazat állítani Magyarországról.

 

Még amit hazudik, azt is diktálják neki.

Esteleg arról tud hazudni,mit mondott őszerinte tegnap .de ez is a drogozás miatti demencia eredménye.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6016239240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.10.16. 10:45:41

ha az ember gyermeke nem olvas skandináv krimit, akkor mondjuk honnan tudhatná azt, hogy :

"A Vörösbegy alapvetően két síkon játszódik: napjaink Oslójában és a világháború keleti frontján, ahol norvég önkéntesek maroknyi csapata harcolt a németek oldalán. Hole-nak kell összekapcsolni a látszólag egymástól független szálakat, felderíteni az eseményeket, és összerakni a mozaikdarabkákat."

(jo nesbo: Vörösbegy olvassbele.com/2011/12/12/szurony-a-begyben-jo-nesbo-vorosbegy/ )

Drágajó norvégia a maszületett bárányártatlanságú nÄmzet, a jóóldali, izémizé... közben pedig önkéntesei harcolat a nagyszovjetunió és nagysztalin elvt. ellen...

Szóval... mondjuk amit nem értek, hogy ennyi idő alatt ilyen fiatalon hogy lehet ennyire szétzuhanni, egy éve még tök normális arca volt Annácskának, de most?

Frick László Intézet 2020.10.16. 12:46:31

@Serény Vélemény: a drog ilyen.Keress egy drogos proletárkörnyéket,ahol azt se tudják,mi a politika ésmutasd meg egy 32 éves nagymamának Annácska arcképét, ő tudja,mit lát. Pedig a proletárok nem jutnak hozzá igazi droghoz, csak bikához.
Ott vannak Annácska példaképei, Drogos Tímea meg Drogos Bernadette. Hogy néznek már ki.Ez ilyen műfaj.

Serény Vélemény 2020.10.16. 13:15:45

@Frick László Intézet: Lexívesebben azt mondanám, hogy á, kizárt.
Csakhogy tényleg nagyon durva a feje. Rébebben kb a korának megfelelő - vagy talán még fiatalosabb - helyes kislányos feje volt. De most föl van püffedve, mintha hízott volna egy csomót. 33 évesen úgy néz ki a feje, mintha legalább 45-50 éves lenne.

Serény Vélemény 2020.10.16. 13:30:12

Vagy pl. ha megnézed Dúró Dórát. Négy gyerek megszülése után nem néz úgy ki a feje, mintha öregasszony lenne.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.16. 14:09:34

@Serény Vélemény: Drog, szexbulik, ki tudja, még mi. Sűrű az élet Brüsszelben.

Frick László Intézet 2020.10.17. 04:38:05

@Szorgalmas Gyémánt: Dúró Dóra ajaj. Egyszer SzilyLacibácsi lőtt egy jókora öngólt, talált egy bikinis képet az akkorkétgyerekes Dóróról és föltette geciztetni a 444-re.

Dúróvaal bajok vannak,a 4 gyerek nem előny, hanemhátrány, hiszen ha emlékszelaz Alcsúti geci Sertés direGt gyártassaja gyerekeket náci erővelkényszeríti a magyart a gyerekgyártásra, valamint Dúró rosszfaiszta, ha maradt volna a Jobbikban,akkormost jófasiszta lenneés hol van az LMBTQWERTZUIOPŐÚ-provokációsmesekönyve darálása a pl cigányozástólmeg zsidózástól,amit ellehet intézni azzal, hogy bárkineklehetnek rossz mondatai,a provokációs,direkt erre a célra kiadott mesekönyv ledarálása az nemannyi,mint egy rossz mondat

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.17. 19:10:13

@Frick László Intézet: Jófasiszta, ez tét. Bíró engem megfogott azzal a masszív alkoholista fejével. Gyermekkoromban egy kocsma mellett kellett hazafelé menjek, ott láttam ilyen fejeket.

Frick László Intézet 2020.10.18. 05:19:53

@Szorgalmas Gyémánt: Ez,ami Bírónak van,tipikus felsőbbrendű fehér-faji fej. Nagyon örülök, hogy az Ellenzék-ünknek ilyen arcok hiányoznak.Gyakran előfordul, hogy ilyen arcok is akarnak venni tőlem hízótazzal,hogy ha mindenféle cigányoknakadok el,akkormiért izgat az engem, hogy ő viszont 100 hízót visz el,de már majd a jövőhéten utalja az árát.

A cocpoltozásidején ilyen becsületes germán arcú cigánygyűlölő fajmagyarok őtlete volt az, hogy cigánymentes kis magyar falvakban cigánygyűlölőnagy dumákkal fillérekért vagy ingyen utcákat nyittattak az önkormányzatokkal,majd oda pár sor cocpoltházat építettek sokgyerekes cigányoknak.

Frick László Intézet 2020.10.18. 05:24:12

@Szorgalmas Gyémánt: Amásik arctípus,amivela falusiéletben gyakran találkozni,a farkasverembe esett értatlan kisfiúarc. 20 évvelezelőtt még a kisebb alföldi falvakban volt olyan unatkozó polgármester,aki szórakozásból meghallgatta a dumáikat,kedvencen a fürdőépítőkonzorciummal falazó,ami elsőkörben 480 milliót invesztál be. Csak ahhoz az kell, hogy az önkormányzat szerezzen nekik egy jelképesösszegért párszáz hektárt a határban. Írassák a cégükreésrátesznek akkorazonnala 480millióra egymilliárdot és indulhat a fürdőprojekt.
süti beállítások módosítása