vorosbecs2020-10-12_azonnali.jpg

Furcsa számomra a jógyerekek és a gecimédia színvilága. Átnézem az azonnali-hu kopírmagazint, hát két "cikk"-ben is a Vörös Bécs-ről írnak. Techet petike tizenegyedikcikkmásoló egyenesen: voros_becs.jpg

Élettel össze nem egyeztethető  a jógyerekek elképzelése:

1.A vörös a kommunisták színe.Akiket szidni is szoktak,plKína,akommunista birodalom,satöbbi

2. Ausztriában a "bal" a gyakorlatban a szociáldemokratákat jelenti, definíció szerint pedig a jobboldali szociáldemokráciát.

 

Vegyünk összehasonlításhoz valódi baloldali mozgalmakat példa gyanánt-ilyeneket Olaszországban vagy Spanyolotrszágban találunk, ezekhez képest  az osztrák szociáldemokrácia jobbos.

 

És most a "zöldek". Természetesen

3. a valódi zöldeknek Ausztriában sincsen politikai képviselete. Európában még sajtaja is csak a benettonzüld -álzöld - politikai zöldeknek van.

 

Az európai politikaizöldek lényegtelen és mellékes kérdésekben "hallatják a szavukat" - valójában csak asszisztálnak a netokratív globális spekulalizmusnak, látvány-és látszatpolitikát folytatnak.

Ha Bécs Vörös, akkor a faszom búrkifli albánpékségből.

 

Bár ahol egy Techet Péter újságíró lehet,ott bármi is akármi.

Köszönöm a figyelmet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9616235766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása