Donáth Anna felhívja Jourovát , az  dumcsiznak,meg sztréndzs en fesön, cukiság, nyami pletycsi, semmiségek.

https://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/9c5515982f71e94a7c79160651c67650.jpg

Orbán telefonál Putyinnal,Európa elárulása orosz invázió fenygeti Európát,amit Putyin be akar kebelezni,különben is Erdogán!

Lengyelország eltartja az Egyesült Államok Ötödik Hadseregét,az baráti gesztus és bezzeg. Orbán vásárol pár szaros amerikaikis helikoptert, az esztelen költekezés fegyverekre,orosz bank települ Magyarországra = orosz invázió.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1716234804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.11. 11:03:51

Szörnyű lehet Donáth Annának lenni. Mondjuk Orbán Viktornak is.

Serény Vélemény 2020.10.11. 13:06:38

Hazaárulásnak sem lehet az ilyet nevezni, inkább csak hazaárulkodásnak...

Frick László Intézet 2020.10.12. 04:35:39

@Szorgalmas Gyémánt: Egy időben lehetőségem lett volna Ficsku Pálnak lenni, de a mája nem birta. Ficsku mája jól bírta,viszont először a hasnyálmirigye ment széjjel és azóta kb az egész ember is.

Tkp a DonáthAnna- Dr Cseh Katka- Princz Dani típusúéletek a szüleik örömemeg a büszkesége.

A gyerekkoromban...mondhatni... tömegesen neveltek így ésilyenre embereket,mintezeket a gyerekeket, csak az ő gyerekkoruk nagyjából..az akkori elmaradott világban 22-28 éves korban véget ért.

Mélyenátérzem Donáth, Dr Cseh vagy Princz Dani szüleinek a boldogságát, azt kivéve, hogy Dr Cseh szüleimegnyugodhatnak hogy a lányuknak nemkell annyira büdös és undorítómunkát sem végezni (sokan nem gondolnak bele abba, hogy a császármetszőknek nemkell a szülő nő kakilásáva annyit sem foglalkozniuk...) Princz munkája azonban... még így is felettébb undorít.. Azonban a szüleje, ha erősen koncentrál arra, hogy Harvard-doktorátus... öhmhrr... "szerez"... ezzel az undorítóan gusztustalan, hányingertkeltően aljasmunkával...párév gyomorforgás és aztán megvan a papír...Én is ezt mondanám.. "Kisfiam,alényeg a Harvard papír,senki nem fogja szaglászni,milyen áron és hogyanlettmeg..

Brüsszelben az élet nagyn szórakoztató tud lenni,elég kellemes a klíma,télen ritkán fagy nagyokat, a november novembertől február végéig tart, cserében viszont egész nyáron szeptember van. Meglepően sok a kanadai nyárfa, ránézésreegészen magyaros a táj..mondom,a klímát leszámítva. Cuki kis város Brüsszel,azt nem tudom, hogy milyen ott tartósan élni, hízásraa hajlamosoknak nem ajánlanám,a sör meg a belga konyha ugye.

A három mintagyerek közül Piricz szorula legnagyobb önállóságra ott a messzi idegenben, viszont ő legalább okos is,a többieknek időnként megírják, hogy mit kell beszélni vagy "feliratot" beadni. Mondjuk,ha nő lennék ..nem szeretnék annyira lehasználtnak látszani,mint Annácska vagy Katka... ahhoz képest, hogy többnyire a zabot hegyezem.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.12. 07:46:41

@Frick László Intézet: Annácska sokat pusztult, mióta utoljára láttam.

Brüsszel jó hely, egy időben nagyon kedvező ajánlattal akartak odacsábítani. Ismerek egy tolmácsot, aki Brüsszelről sok dolgot mesélt nekem. SZerinte élni jó ott, ha szingli vagy és úgy is akarsz maradni (esetleg LMBT kapcsolatban).

Csak gyerekeket na akarj ott nevelni.
De ez lassan az egész Nyugatra igaz.

Frick László Intézet 2020.10.13. 05:45:18

@Szorgalmas Gyémánt: Brüsszelben nagyon sok a gyerek, vallon és flamand anyukákat látni szerte a tereken 2-4 gyerekkel,akkora támogatást fizet a Belga Állam,mint NSZK-ban is, gyakorlatilag a fajiállampolgrból egyet meg a KorszerűModern Jövőbevezetp CSaládformában aaz éppen aktuálisteltartja 3+n gyerek, Ez az egyik oka amuszlim bevándorlásnak,annyi gyerekük van, hogy nem kell dolgozni. Brüsszelnek egész negyedei olyanok,mint Madrid:Senkit nemlátsz munkába menni semmikor sem. Senki nemdolgozik.
Az is nagyon hasonlít NSZK-hoz, hogy a kukásautó farára állásáért olyan hatalmas fizetést adnak, hogy az csak faji állampolgárprivilégiumalehet. Belgiumban nem tudommennyit,NSZK-ban havi 100 óra kukás-autón-munkáért 10000 € az alapbér. Pl egy magyar bontóhentes 280óra munkáért 2200 €-t kap.

Szerintem teljesen felesleges kurvákra költeni Brüsszelben,keresel egy ilyen parkot... 26 éves belga nők vannak ott 3 gyerekkel... alapítasz veleegyKorszerűModern Kétrahosszás Családformát és bementek a bokrokba,ingyen.

A buzik helyzete más,mert nekik 10-20 €-t kell fizetniük a Királyi Palota előtti parkban,hogy leszophassanak egy lőcsfaszú migránst.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.13. 10:16:41

@Frick László Intézet: Én Stuttgartnak egy olyan elővárosában laktam, ahol rengeteg volt a gyerek. Attól még oda se költöznék :D

Madridban volt a nászutunk, nekünk is feltűnt, hogy soha nincsenek munkába igyekvő emberek, sehol, semikor.

Frick László Intézet 2020.10.13. 11:25:48

@Szorgalmas Gyémánt: Spanyolországban a munkanélküliség olyan 27%-os,Madridban valamivel magasabb. A piszkosmunkákat,úgymintkisboltban a pult mögéállni,nagyáruházakban a pénztárba ülni meg effélék,szegényebb vidékek spanyol vendégmunkásai végzik vagy pl vietnámiak.

Szerintem senki nem tudja a valódi számot,de nem hiszem, hogy alábecsülöm, ha 5millió körülire teszem a külföldi vendégmunkások számát

REgy biztos,Madridban nagyon erős a baloldalés olyan tüntetéseik vannak, ha azokat magyar fasszalbaloldali megnézné..irigységében belepisálna a 400 V-ba.Amennyire át tudtam tekinteni ezeknek a tüntetéseknek a célját,munkát éskenyeret követelnek... hátőőő.. azt nyilván a kormánynakkéne kitalálnia,milyen munka lehetne e százezrek számára méltó is. A munkanélküli segély Ft-ban kb 300000... az árszínvonal, ha nem vagy nagyon igényes,akkor kb a magyar.Amint mármutattam,a románokújabban az évi 2 hónap kényszerpihenőjükre munkanélküli segélyre vetetkeznek...

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.10.13. 11:34:08

Brüsszeli ismerős mondta, h a városban nincs uszoda, ahova vihetné a gyereket.

Frick László Intézet 2020.10.13. 14:10:31

@Dinamuki: Ez tényleg így van..és..én semértem, hogyy miért.... biztos vagyok abban, hogy a 80-asévekben még voltak uszodák.

Az uszodákkal vagy 5-10éve baj van NSZK-ban is bizonyos uszodalátogatókképtelenek a "kulturális" ugrásraés azt hiszik, hogy a németnők azért ugrabugrálnakmeg uszikálnak a vízben olyan uszó dresszekben,amikbőla seggük alényeg kivételévelkivan,mert akarják a több ejakuláció után is még eléggé kemény moszlím faszt.Merthogy a coffeshopokban meg bizonyos szituációkban ezt tapasztalják, hogy nagyon tapadnak rájuk a lányokésnemakarják megérteni, hogy az uszoda, az más terep,az sportintézmény és fitnessz.

Attól félek, hogy nem is vicceltem.

Gyerekkoromban mindentütt, nagyobb bajor tanyabokrokban is voltak NSZK-ban úszómedencék,egy betonmedence,amit teliengedtek csapvízzel,belelapátoltak párkiló hípót és a rekkenő 22-24 fokos majdnem napos német nyárban akár órákra is 18-20 fokra melegedhetett a vize. Többnyire közel voltak ezek a medencék az iskolákhoz.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.13. 14:50:03

@Dinamuki: A muzulmán térnyerés egyik jele.

Frick László Intézet 2020.10.13. 14:55:22

@Szorgalmas Gyémánt: Ezt az bizonyítaná, ha tudnánk a brüsszeli uszodák számát a 70-es-80-as évekből.
süti beállítások módosítása