Vegyünk egy dolgozatot és ahhoz a publikálás reményét.

-kezdjünk el írni Elon Musk-ról. Mi a lényege Elon Musknak,a Tesla vagy az űrkutatás vagy a kurvasok pénze,amit a mimindenre költel, ahelyett, hogy arra a mimindenre költené, amire én költeném el.

Például engemet oszt kurvára érdekel Elon Musk vagy a kurvasok pénze. Van a Tesla, amit akkor se vennék, ha én lennék a Bill Gérc.Az a másik irigyelt kurva gazdag. Akire nemmellesleg alkalmazták az USA egyik érdekes szabályozását -amit aztán Zuckerbergerre meg nem alkalmaztak.

 

Kérdés az, hogy a Joint Vison Beteljesülése Évében eltekinthetünk-e a Világ tengelyétől,amin fordul a világ.

 

A Világ Tengelye Donald Trump.

Úgy írom le ezt a tényt, hogy közben a szaromat szánnám Trump pofájába,akkor inkább ások neki egy kis gödröt valamelyik kedvenc gyümölcsfám alá.

 

Szerintem Donald Trump egy hurrikán frizurás seggarc és bojócc is.

De van Trump-nak egy olyan funkciója,mint az imperializmusnak vagy a Horthy-fasizmus rémének, Orbánnak vagy pl a szépségkirálynők kategóriájában a világbékének.

Trumpnak meg kell buknia, ennél most nincsen fontosabb, tehát Elon Musk bármit csinálaz az szar. A Tesla egy szar, az űrkutatás egy szar, a Mars expedíciók szar. mert aki szerint Trump jó, az szar és amit szar csinál, az szar.

 

Jóformán mindenkinek vannak szar alakjai,akit vagy akiket útál,példáulszerintem Zuckerberger sokkal ártalmasabb,mint Donald Trump és Elon Musk együttvéve, ráadásul politikaszakmailag egyszerűbben is a picsába lehetett volna Donald Trumpotküldenimár azzal, hogy egy fiataloutsider 44 éves netorata nőt indítanak ellene és nemaz öreg nénit, Hillary-t.

Donald Trumpot lelehet szavazni apicsába,depróbálja csakmeg valaki Zuckerbergerre azt a szabályt alkalmazni,amit a Bill Gércre alkalmaztak. Gérc nemlehetett monopólium,Zuckerbergrőlmeg fölsemmerülhet, annyira jószolgálatos.

Most is,szerintem  nem Trump a botrány,hanem az, hogy a 2016-os Botrányválasztást követően  az USÁ-ban megint kétvén agyalágyult idióta között kell jótrosszat választani.

Botrányválasztás -2020-ez szerintem az igazi botrány.

Megvizsgálom,mivel foglalkozik Musk  é s  amennyiben ártalmas,  el lehet filozofálgatni pl a porhintésen,ami az elektromosautózás vagy az űr teleszemetelésén,ami az űrkutatás, a magamfajta szar békeliba számára összesen annyi a lényege Musk-nak,hogy nem fegyverkezésrekölt és pl  a világjáró repülőgépkisérletei.. nagy jóindulattal... "környezetvédőbb"-nek tekinthetőek a mostani polgárirepülési tömegverziónál.

 

Kéne még valami szakszerűt írnom az USA Elnöki Intézményéről,nyilvánvaló az, hogy Barack Obama volt az utolsó értelmeselnöke az Egyesült Államoknak és az is nyilvánvaló, hogy valakiknek a Demokratikus Intézményrendszer hátterében nem érdeke az Elnöki Intézmény ilyen formájában fenntartása. Amúgy és egyébként ha bárkimegvizsgálja az Egyesült Államok legutóbbi 60 évének a történetét, beláthatja, hogy az Egyesült Államok politikája független az éppen aktuális elnöktől, nem azt mondom, hogy annyira fajsúlytalan egy amerikai elnők,mint Nagy-Britannia Királynője,de sokkal nem is befolyásosabb. Jön egy elnök és meg egy elnök, pompás példa a mexikói Határkerítés, ami így állt és készen Barack Obama idejében és fog állni akkor is így, ha Joe Biden bácsi lesz elnök,aki két év úlva már annyi idős lesz,mint majd Donald Trump fog lenni akkoron,amikor már ha akarna még elnöklenni,akkor sem lehetne,ámen.

 

Állítólag most ezen a Trumpon áll vagy bukik a demokrácia az USÁ-ban, ha maradna Trump,nem lenne demokrácia, tehát Elon Musk szar,mert szerinte Trump jó.

 

Szerintem meg sem Elon Musk-ot sem pedig az amerikai demokráciát nem Donald Trump méri és határozza meg vagy itéli vagy dönti el,milyen.

Szerintem valami nagy-nagyon nagy baj van Amerikában ésnemlátom azt, hogy bárki erre a nagy bajra rá merészelne mutatni.

Avagy ha ez a Donald Trump képes meghatározni az amerikaidemokráciát,akkor nem Donald Trumpa baja annak az amerikaidemokráciának és ha ezekszerint össszesen Donald Trump a baj Elon Musk-kal,akkor legföljebb 5 év múlva annyira nagyonszar már nemlehet Elon Musk,mint máma éppen aktuálisan.

 

köszönöma figyelmet

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7116219244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.29. 10:14:11

Nem a Cukros bácsi a veszélyes, mindössze annyi történt, hogy a Facebook mögé álltak be a titkosszolgálatok.

Serény Vélemény 2020.09.29. 10:58:09

Nem világos a kontextus.

A lényeges kettő darab kérdés a következő:

Abortusz (állami) támogatása vs nem támogatása
Lmbtq..xyz mozgalom vs hagyományos család

Az összes többi: csak porhintés.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.29. 16:12:05

Musknak voltak tényleg jó ötletei, amiből működő bizniszt épített. A Paypal és a Zip2 ilyenek voltak.

Frick László Intézet 2020.09.30. 05:45:34

@Szorgalmas Gyémánt: @Serény Vélemény:

UGyanaz a titkosszolgálati jelleg nem nevezhetőmeg,nemmondhatóki nyiltan a "soros" típusú csicskákkal kapcsolatban.
Ha egy jógyerekkelerről beszélek,lehőbörgi az arcomat,ki a fasz nem tudja, hogy a Google meg minden a NASA és a CIA csicskája,mi van ebben(most figyelj :D)
sokkal érdekesebb a kínai kommunista diktatúra meg Putyin a KGB-vel. Mertugye a CIA és az NSA célja a jó (magyar gyerek gyógyíccsa) míg a büdös kommunisták (török gyerek meg vágja/megvágja)

Ilyenkor szoktam rámutatni arra, hogy OrbánésErdogán a legfonbtosabb szvetsgesekközétartoziknem is tudnám hirtelen beikszelni hováa tippmixben,miként döntene a CIA ha Sorost vagy Erdogant kéne kihúznia a fizetésilistáról,szerintem a vén szarzsákot hamarabb húzná ki.

Frick László Intézet 2020.09.30. 05:55:00

@Serény Vélemény: Szerintem támogatni kellaz állami abortuszt és az LMBTQWERTZUIPOKHGFRMBVVCXAswq - MOZGALMAKAT IS.
Támogatni kell a KorszerűModern Jövőbevezető csaaládformákat.

Vizsgáldmeg a korszerűmodern jövőbevezető családformák + abortusz
szaporodási rátáját.Szerintem 1 alatt lesz.

Egy darabig..divatbólnyilván terjedni fognaka korszarú formák,deóhatalanulis mondjuk 12 Korszarú Modern Jövőbevezetőember után marad egy

ilyen xhamster.com/videos/sexy-ladyboys-will-make-you-cum-hot-hot-9566094

Sokkal nagyobb problémátlátok abban...és erre azok a Nagyonmodern Wooodekorszarúmán JövőbevezetőZöldKislányok,akika nemszaporodásukkalmentikmeg a Föld-eta túlnépesedéstől,plegy modern embergyekenek csak 5-9 évig kella pelenka,deplkiskutyusoknakmeg cicusoknak ezek a lakásban szaratópelenkaterítéek akár 15évig is,plusz a hagyományosmúltbavezető alom.mertjó,sétátltatáskor összeszedi a szart nejlonzacskóval
de a nejlonzacskó mennyiben zöld?

vagypl hogy ezekben a korszarúmodern társadalmakban szigorúúbb szabályai vannak a kutyakajamacskakaja forgalmazásnak,mint a gyerekélelmeztetésnek,az a pármaradék emberkölyök (persze mind KorszarúModern Jövőbevezető Családformákból,amikben anyu testét 3 napnuli után beszarva és összepisáltan adják be és a babysitter azonnalsika kasza és léc

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.30. 10:03:08

@Frick László Intézet: Már amelyik összeszedi. A hatkerben éveken át kerülgettem a kutyaszart.

Frick László Intézet 2020.09.30. 14:34:26

@Szorgalmas Gyémánt: Hatker-hétker...vége. Már alig laknaktulajdonosoklakásokat. A tulajdonosok egy fillért nem invesztálnak a homlokzatra a vakolatra, ha nagyon muszájkicserélnek valamit, de1200 Ft ára festéket már nem szánmak rá. Mindenütt cigányok -és Budapest becsületes népe húzódozik a cigányoktól. Az albérlők is beleszarnak. teljesen el fog szlömösödni.. tele van arbnb "lakással" amik nemigen adhatóak ki albérletnek, de most az albérletek harmada is üres. Röhejes, amikor pl a Podmaniczky utca ferdinánd híd környéki részét "a diplomatanegyedben" hirdetik. Térj le az Andrássy-rólaKirály utca felé, az a "jobb fele"... a kutyaszarmeg a ragacsos fekete kutyahúgy.
A Király utca kataXXXtrófa és most Gáljé kitalálta azt a kerülőt, 300 méternyi kutyafostost 3 kilométerrelkell kikerülnie a király utcai forgalomnak azon az alapon, hogy majd akkor "leszoknak" az arrajárásról

pl akik a dipolomatanegyedből rövidítenének:D

Hogy is brekegte Gáljé bornyúszájú guminője:
"Ki nem hibázik?"

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.30. 14:47:02

@Frick László Intézet: Pontosan ezért léptem le aból az albérletből. A tulaj szerint nem igényetl még felújítást. Szerintem meg a lakhatóság határán volt.
Na de régen volt, és szerencsére vége is életem azon szakaszának.

Frick László Intézet 2020.10.01. 06:24:08

@Szorgalmas Gyémánt: Beszéltem az egyik Vidám Vidéki Városunkban egy cigánnyal,aki visszavágyikBp-re dolgozni,mert ott nincs rasszizmus.Visszemenne beosztottnak abba a vállalkozási formába,amiben a VVV-ban fővállalkozó.

Namost...én csaksofőr-kisérővoltama becsűűűűűlettesmagyarokkal,vagy 40 lepukkant bérházat kellett végigjárnink,alegtöbbenplalépcsőház eredetiállapotában,tehát a falfestésis,1886-1922 óta.

Lett egy kedvenc házamis,félig amatőr,félig pedig értékes.Azépítési vállalkozóépíithetett párművészi-épytészetiértékűházat s aztán sajtá befektetésben isépítettek egyet maguknak,a fele nagyonértékes,a felemeg ízléstelen giccs (úgy gonolták,hogy nemépületszobrásztólrendelik, hanemmajdakűműveseikkelmegmaszekolják...)Errőla házróljósok "reklámszöveg" van fent a neten,én csakkívürőlláttam,amig a hátam megett folyt az alkudozás.

Némelyik albérlet attól érdekes,hogy 1974 vagy 1996-os belsőépítészetilegés berendezésében meg tárgyaiban,pl1971-es gyártású nyugat-német BOSCH automata mosógép. Az viszont nem tetszett az utasaimnak, hogy gázkonvektormeg gázbojler van. Az ablakokon befúj a szélmeg ilyesmi,alakástulajdonosokúgy vannak vele,hogy a rezsi úgyis az albérlőé.Ennek az inverze a "felújított" lakás,amikor a homlokzattalnemis szaroznak, hanem"dizáj" lyukacsolt vaslemezzel takarják,minden patyomkin benne,mindent lelemezve eltakarnak vagy közvetlenszigetelik és legyorsvakoljákmeg teddihengerezik. A patkányokkétperc aalatt kibontják a sarkokonmeg az alját,a felázott falak nemlélegeznek,belülrohad leminden,az ügynök azt mondja,hogy elengedik a festésárát, tudnak valakit,aki 150000-értmegcsinálja. Beszámítanák az albérletidíjba,deminimum egy évre szerződj le és effélék.
Azon márnem csodálkoztam az autónepper tapasztalataimalapján, hogy a telefonban tulaj a helyszínen társtulajdonos,majd kiderül,hogy az osztrákrésztulajdonostkpegészen az...majd ugyanőt látjuk egy másik lakásnál a kuncsaftokkal,éslekajabál hogy van egy jobb aajánlata, szóval ügynök.

Végül megkérdeztek,mit csináljanak,én meg visszakérdeztem, hogy mit akarnak itt Pesten, gyerünkát Budára

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.01. 10:07:48

@Frick László Intézet: Budapesten ugyanaz a jó, ami a rossz is benne, a kutyát nem érdekli, ki vagy, mit csinálsz. Ha a Nyugati tövében egy cigány nő éppen kutyát szop le valami streetart animal pornó kedvéért, vagy láncra verve vezeti végig meztelenül a sub kurváit A Margit-hídon az az idióta fasz pornós, akinek nem jut most eszembe a neve,az sem zavar úgy nagyjából senkit.

A feleségem a Lehel téri metrómegálló fölött tolta egyszer a babakocsit, a tömeg kis híján felborította őket, akkor azt monta, igazad van, innen lépnünk kell, most.

Frick László Intézet 2020.10.01. 10:11:55

@Szorgalmas Gyémánt: Csakisméteelni tudom,Budán minden másés egyes részein még annál is jobb.

Meg a másik,pllehet Szegeden is élni vagy Veszprémben,Budán sincsenek nagyobb összefüggően jó helyekmint Veszprém.

Ha őplbroingás vagyokésBringás Város-ban szeretnékélni,akkor elkellköltöznüm Budapestről,Budárólis,mert Budapest nem bringás város
az ugyanis Szeged.

Szorgalmas Gyémánt 2020.10.01. 10:37:14

@Frick László Intézet: Persze, vannak igen jó részek Budán - de nem egy budait, köztük sokgeneráció óta ott élő zsidó családból érkezőt ismerek, aki Balatonfelvidékre költözött/akar költözni.

Bringa... Nagy szívfájdalmam, hogy az urológusom letiltott róla.

Kisebb városban a közösségi élet is más, nem mindegy, hogy több száz ember jár egy szangába, vagy háromtucatnyi.

Na meg az sem mindegy, hogy 14km-re a lakóhelytől a Balaton fekszik vagy Rákosrettenet.

Frick László Intézet 2020.10.06. 05:07:18

@Szorgalmas Gyémánt: A Balaton nagyon jó helyúgy kb szeptember 15-tól május 31-ig. Télen..száraz hidegfrontbetöréskor erős szélben, ragyogó napsütésben hihetelenül szép.
süti beállítások módosítása