Az unalmas-t nagybetűvel kéne írni, és gondolkodtam is azon, legyen-e az Unalmas a Varacskos Maradona után Orbán 34-ik neve. Unalmas Kádár Geci Varacskos Maradona. Vagy Hitler Cigány Unalmas Geci Sztálin. Vagy Alcsúti Csüngőshasú Geciunalmas Varacskos Eszkóbár Takony.

unalmasaz_igazi_tundermese_orban_19_eves_csikos_ingje.png

Az egyik jógyerekmagazinban panaszolta az újságírósat játszó stréber nyálas kisgyerek azt, hogy Orbán unalmas már, a libernyákozás volt a példája, az elmúlt 3 hónapban két jeletősebbet libernyákozott Orbán.

Én magam halálra unom már a libernyákozást, vagyis azt, hogy az Orbáni Propaganda Tákolmány libsizéssel galvánoz a liberális látszatába illiberálisokat.

Lényegében hasonló lett a libernyákozás körüli szituáció az idült alkoholizmusába lasssan hülyülő néhai Csurka bácsi zsidózásaihoz.

A jógyerekekott izgultak,mikor lesznek már felzsidózva a Horthy-fasiszták által, ha valakit jól felzsidóztak, az ugyanis nem hátrány, hanem behozhatalan előny lett, jóformán belépő a Klub-ba. Azért...hogyan érzékeltethetném ezt...komolyabb agymunka volt még 27 évvel ezelőtt kiprovokálni egy kis zsidóztatást,mint mainapság a nernyik-fidesznyiket belecsalni abba, hogy a mocskos náciszáján kibukó egy vasokos nagy "ti!"-vel kirekesztőnek lehessen nyilvánítani.

 

Orbán esetében egy erős-közepes képességű politikusról beszélünk...innen meg kéne magyaaráznom, hogyan lehetséges az, hogy valaki közepes politikai képességekkel nagyjából 27-28 éve rákfene is.

 

Orbán 50 kilóval és egy jókora, jellegzetes cigány vállalkozó nagy pocakkal ezelőtt, még csak egy kis lazza focistapocikája volt,nem is látszott ... még hivatalosan liberális politikusnak nézett ki, itt éltünk,fiatal politikabuzik, ebben az országban,a magyar sajtóban akkor hiv. elf. felosztva a politikaaiélet, vannak az ellenzéki pártok,úgymint a kétliberális párt, az SZDSZ meg a FIDESZ.

 

A minap feltürtam a nápolyis kartondobozaimat a régi papírújságok után,mi tematizálta a magyar sajtótmondjuk 1992-ben,nem,mintha fejbőlne emlékeznék arra, hogy a zsidózás,a Horthy-fasiszta restauráció réme, a náci fenyegetés, a 22 éves Térey János egyesültnémetországi utazásai során Nürnbergben egy neonáci-antifa összecsapáss szélén nézelődött, ebből született egy Ady-típusú un "publicisztikai verse" .

 

Majd egy kerekasztalbeszélgetés,a témája Orbán. Abban a körben,magánban,úgy értem, hogy a Kossuth-klubban már akis falatkák,sütik és pogácsákmeg a pia óráján A Takony.

Fhúúú, ezt elis felejtettem,lelkendeztem,az etatizmus,a rendszerváltás egyik sarkalata a 300 Sarkalatból,miszerint aszocializmus etatista,és ha a Tiltott Irodalombólelkezdünk40-20éves szövegeket,tudományos publikációkat magyarra fordítani----Orbánnak is voltak divatos antietatista futamai.

 

Ha valaki elszeretnéképzelni az etatizmus bírálata akusztikáját, akkor kóstolgasson valamit a NER környékéről,pl az Orbán kormány nemzetiségipolitikáját, egy antietatista dumaösszeállítás kb annyira számítottmenőbe a beszélgetős tévéműsorokban.

 

Amúgy különben Magyarországon az Állam fogalma annyira fiatal volt még, hogy az emberek az államot,mint a természeti népek a természeti jelenségeket,megszemélyesítették,és a '10 milliómagyar'-ban legalább 7 millió előtt Az állam a Legnagyobb Tolvaj-ként magasodott..ilyen magas hegy a földön nincsen is, talán a Marson ,amarsbéli Olümposz 21300 mmagas. Tehát kb ez alapozta meg vagy 7milliómagyar attitüdjét az etatizmushoz, az állam lop,tehát ami az államé,azt fogjhadés vigyed,amit nem tudsz elvinni,annak az üzemanyagtartályába önts bele egy kiló cukrot, vagy Frick Lászlóújságíró Kolbász Mihály parafrázisa szerint szarj belea halászlébe, hagy zabájják a zeltásak,akik Az Állam.

 

A kerekasztal emberei a Taknyot szerették volna egy kis élőzsébe becsalni ésleszámolni vele:hogy ismerte azt állítani, hogy Dr Antall és kormányanem etatista. A kerekasztal személyiségei mai is jelentőseknek számítanak,pla szocialista Gerő András történész vagy pl Mihancsik Zsófiaésígytovább.A Takony...kicselezte őket és végül nem mászott belea csőbe,amibe behúzták volna,dekár lett volna az ötletért és azért csak megtartották a beszélgetést Dr Antall etatizmusárólúgy, hogy a kis szemét takonyvidéki Mitugrász kapja meg a pofájába, jabba.

Ez a kerekasztalbeszélgetés jóvalkorábbi a ma már a történelemkönyvekben tárgyalt pillanatnál,amidőn ugyanis az MSZP vitte,ahováaztán került,a 3200 pártingatlanját,az MSZPleges-leges-legjelentősebb véleményformálói úgy gondolták, hogy a Takony karakterét agyonbasszák a FIDESZ-székházüggyel.

A FIDESZ rémuralmát nyögő,a FIDESZnyik Index emlékezett meg ennek a Történelmi Pillanatnaka 30-ik évfordulójáról,aszúk40-es györgy Péter esztétarötsög valaminektámaszkodva, hogy a csíkos inges Vidéki Takony mennyire beidegesedett már Szárszón. Alig egy évvel azután voltnapokon át sláger ez a videó, hogy a FIDESZ MINDENKIT KIBASZOTT AZ INDEXBŐLÉSÁTVETTE A RÉMUNALMAT AZ INDEX-ben.

 

Teljesen igaza van a kis nyálas stréberneka jógyerekmagazinban,kurvára unalmas már Orbán. Nem tud újat mondani. Szerinte a libernyákok. Szerinte Soros és szerinte Brüsszel.

 

Ezzel szemben az Ellenzék nem tud unalmaslenni, hiszen itt van mindjárt a legújabb kataszrófa,miszerint A Geci unalmas.

A minap is, beszélgetek a Falurádió egyikmunkatársávalmarinénivel,aki ideológiailag még nem tudott annyira fölfejlődni, hogy a Geci Potrohás Cigánnyát unalmasnakmondja,deazért odáig eljutott, hogy rámutasson,Orbán miatt eszkaalálódott a járvány, Orbán küldte a lakosságot direkt az Adriára üdülni,az övék a Balaton,a Balatonra is.

 

Mit mondjak,kurvára untam Marinénit, de vigyázni kell,mert Marinéni magyarember és aki előra tudja már, hogy a magyarember miket fog neki mondani,annakis kuss van, hallgassa szépen végig a magyar ember előre tudható bölcsességeit a Cigány Geciről,aki szándékosan lefertőzte az ellenséges Budapestet, csak a Szabad Egyetemeink állnak ellen,mertők már áttértek a digitális oktatásra. Hogyan álíthatnám meg Marinénit anélkül, hogy azt ő a magyar ember szavába vágásának értékelvén személyes támadásnak vegye.

Unalmas Orbán-jegyzemmeg halkan. Orbán? - erre azonnalmegáll Marinéni, firtató arccal.Gyanus vagyok neki. Csak bólogatokitt egyet értve.

Mean?

Unalmas Orbán-ismétlem meg Marinéninek. Origórólmeg vektorgeometriáról nem beszélhetek Marinéninek,ugyanis neki reflex-szerűen az origo az Orbán egyik úságja,a vektor meg valami viktorosság.

 

Nekem Marinénire szükségem van..ki kell bíyrnomMarinénit,mertaférje az egyetlen ember ebben amélyszegénységben,amikormármind belepusztulunkamun kanélküliségbe ésa nyomorba,aki hajlandóa kis 32éves osztrákkuffer-nyi hegesztő apparátom segítségévelmeghegeszteni a kocsim kipufogóját, ami leszakadt. Gézabácsi az utolsó hegesztő a faluban,aki még hajlandó egy kipufogótmeghegeszteni,kb 10 perces munka, 3000 Ft-ot szoktam fizetni érte. Olcsóbb lenne egyvadiúj lengyelkipufogódobot venni,14400, viszont az gyári selejt,vágni és hegeszteni is kéne rajta és soha nemlesz jó, mert lehetetlen a kiszerelt dobon jóleltaláni a szöget.

 

Hogy mondhatok ilyent, hogy a Cigány potrohásgeci unalmas,amikor hamarosan mind meg fogunk halni miatta, na menjek a picsába és otthagy.

 

Úgyhogy rendelnem kellonloine egy lengyel gagyi kipufogódobot, majd nagykalapáccsal ráverek itt-ott osz' hátha valamennyire jólesz,majd dróttal kikötöm

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3616217940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása