Több,mint ötéve már annak, hogy a Németországban az építőipar Legalul-ját irányítása alatt tartó   koszovói albán maffia által becsicskáztatott családokkal bejáratták a "szír menekülteknek" a "Balkámi Útvonal"-at.

Perché questa povera gente dovrebbe essere lasciata a camminare? Perché non prendere una barca direttamente ad Amburgo! E distribuire da lì?

amegbizoink_azert_fizetnek_hogy_folyton_az_iderekezeskuzdelmerol_szamoljunk_be.jpg

Giorgio Pressburgerék HÁNYÉVEKÉSZÜLTMÁR propagandakönyvét ingyen reklámozza a FIDESZ rémunalmát nyögő FIDESZ INDEX!4!44!

2015-ben ilyenkorra a szegény menekültek a Keleti pályaudvarról portyázván megállapították, hogy nem csakMagyarország egylekoppant, koszosés vacak ország,ami nemkell nekik,de Budapesten nemazon a nyáron barnultőslakosok élnek,akiknek szintén az ősikultúrájuknak ugyanúgy része a késfélelem nélküli használata veszélyérzetben.

Warum sollten diese armen Leute gehen müssen? Warum nicht ein Boot direkt nach Hamburg nehmen! UND von dort verteilen?

Már véget is ért a német Menekülteket Integráló első Ötévesterv

 

de az USA Kongresszusának Demokráciafejlesztési keretéből még mindig csak a Szegény Menekültek et a Kettétö rtÉletü ket,amegha tóan Eldobá ltTárgyak az egy-egy emberi sorsa brühühüvel témát támogatják

Miért kell ezekkel a szerencsétlen kettétörtéletekkel végiggyalogoltani a Balkánt,ahelyett, hogy óceánjárókkalközvetlenül Németországba szállítanákőket és onnan elosztanák?

Pedig

annyira szeretnénk már tudni,hogy az Első Végre Révbeérkezettek, a Szerencsésen Megragasztott Kettétörtéletek sorsa most hogyan: Mit dolgoznak ,mire törekednek, mire gyűjtenek, hogyan laknak,mit esznek,mit tanultak, hiszen tanulni érkeztek,mit dolgoznak,hiszen azért voltakképesek 3000 €-t vagy Dollárt isáldozni ésmég el is dobálni szegények a személyes holmijaikat azzal,hogy majd vesznek újat, szebbet,jobbat ésmásikat.

 

Annyira szeretnénk már látni a tárgyakat, amit a boldogan hátrahagyott sok szirszar helyett ezóta vásároltak!4!!!!!4

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5116216818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása