Az oldalak egyébként persze relatívak,a súlyozó középhez képest van bal meg jobb. Avagyis a parlamenti patkónak van Bal (ellenzéki) és Jobb (kormány) fele .

Magyarországon az un "Rencervátás" pillanatában egyetlen politikaiprofi pártja volt Magyarországnak,az MSZP.

Ma Kunhalmi Ágnesnél és Tóth Bertalannál már nincsen fiatalabb és valamibe számító MSZP-s,éppen ezért az MSZP társadalmi bázisa, a 70-és a halál közötti nyuggerek szerint is már végre  valami finom,friss és új baloldalkellene.

Ez lehetett a titkosmotívuma a sok öreg nénikének, akik a Momentumnak gyűjtötték az ajánlóíveket és még a papát is képesek voltak a Szavazás Vasárnapján felverni a telifingott fotőjéből azzal, hogy gyerünkmár ezekre az aranyos gyerekekre szavazni,hátha ők elintézik nekünk azt a rojatt cigányot.

Most nem ismétlem el a történetet , a hagyományos baloldal  piacikivezetéséről.

 Mainapság a baloldal valami vicclehet,amire bárki képes. Ezt abból gondolom, hogy általában egy baloldali milyen módszerrel keletkezteti az ő baloldaliságát.Fogja a politikai környezetét, aki az ellensége vagy az ellenfele vagy nagyon útálja vagy irigyeli és ő is szeretne már végre annyi sok pénzt, amit annak a rohadék ellenségének el tud képzelni,megállíptja, hogy az illető szélsőjobboldali, vagyis a következő mondatában már fasiszta és/vagy náci. Ha ezzel végzett, akkor ahogy az inverz fidesznyik a fidesznyiknál csakis és kizárólag okosabb tud lenni,hát a nácihoz képest hogy a kurva életbe ne lehetne már bárki baloldali.

ujbaloldaltszantazeke.jpg

Az ősi szingapúri bölcsesség szerint az erősebb kutya eszi meg a túrós palacsintát,

vagyis ugyanez a trükk az önképük szerint nemzetikereszténykonzervatíveszmeiségű hagyományosjobboldaliaknál nem jönbe,pedig boldog-boldogtalant ésmég Tóth bertalanit is bósevikkoznáa nyomorultak, azonban ettől  a bósevikkozástól Jézus még be van rágva Csaba egri érsekatyára,mert a cigánygyerekeket nem akarja ő hozzáengedni.

Köszönöm a figyelmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr716203374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása