Egy zárt intézmény a minap,cáfolandó a hamis vádakat,miszerint eddig zárt intézmény lett volna,megtartotta Első Nyilt Napját a reményekkel,miszerintebből,ami eddig nemvolt,majd rendszer lesz.

 

köszönöm a figyelmet

Eddig is nagyon érdekes volt ez az intézmény,hiszen védeni kellett a falait ott belül a külső-felső behatolástól.

zsarnoksag.jpg

2 komment

Címkék: magyarszar

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9616200296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.09.14. 08:27:26

Gregor Bernadett hozzá/beszólása megvolt?

„Mi voltunk az első kísérleti osztály, a harmadik rostát egy hét kőkemény műhelymunka előzte meg. A döntő vizsgán a Mesél a bécsi erdő című darabból kellett jelenetet csinálni. Bikinire kellett vetkőzni és lezuhanyozni az öltözőben, így járultunk a vizsgabizottság elé. Vizes hajjal, álló mellbimbóval... Szerencsétlenségemre a csoportunkban több fiú volt, mint lány, ezért kétszer kellett eljátszanom a jelenetet. A kettő között dideregve ültem a vizsgabizottság mellett egy széken... Ezt amúgy már évekkel ezelőtt leírtam egy bejegyzésben”

Ez csak az, amit az index kiemel. Namost szerintem ennél még sokkal mocsokabb dolgok lehetnek, lehettek arrafelé.

Ezért nem hiszek a jóóldali kommunikációnak hogy ti. "meg kell védeni a szabaccságot".

Frick László Intézet 2020.09.16. 05:38:03

@Serény Vélemény: Ez lett Schilling kijelentéséből,amit nem gondoltát a nyomorult,mielőtt kiböfögte s így véletlenüligaz is. Tudod,a bűn beleivódott a falakba.

De egyébkéntpedig:
A szinház ilyen szakma

A Reindl Ludovika 16 éves és valahány hnapos volt, amikor az anyukája Ponty Alojziaszínésznő a tüdőbeteg 37 éves Blaha bácsihoz férjhez adta.

Van pl az az eredetileg Liszt Ferenccelmegtörtént anekdota a fasszopásról,azt Szendrő Józsefszínházigazgatóra is rákötötték,miszerint rendszeresen a takarítónőt szopatta, aki rendszeresen felébresztette a szopatás közben elalvó Szendrőt azzal, hogy "Tessék ébredni az igazgat úrnak,mingyá el teccik élvezni!"

Ez egy ilyen szakmma, arra lennék kívácsi, hogy a színsézek EGYMÁS KÖZÖTT errőlhogyan beszélnek.

Különös tekintettel arra, hogy Uj Péter főszerkesztőkorában a Dohánygyárban a munkatársi értekezleteken pont úgy beszélt, ahogy Lázár János kancelláriaminiszter pedig a kancellária munkatársi értekezletein.

A nyomtató ökörnek se kötik be a száját és ki katonáskodik amaga zsoldján, tanította Saulus,aki valójában soha nem vált Paulus-szá.

Nem csak kutyából nem lesz szalonna,de vízisiklóból se.

Az igazán jó színésznek,mint a született orvosnak is, nincs is élete.
süti beállítások módosítása