RIPORTER :Ön vallásos?
LIGETI:Nem.
RIPORTER:Akkor ateista.[pont]
LIGETI:Nem-hiszen annyi lehetőség van még!

Sokan egészen bizonytalanok. Azt nem merik kijelenteni, hogy nincsen Isten, de azt sem hogy lenne.

Zappa "legjobb tudomása" szerint nincsen Isten.

Zappa egyikkedvelt zeneszerzője Igor Sztravinszkij

Sztravinszkij az egyikkedvenc zeneszerzőm, Frank Zappa pedig egy másik. Zappa útálta és állandóan fikázta a Led Zeppelint.Szerintem van valahol helye a Led Zeppelin-nek és bizonyos körülmények között meghallgatom nagyra tartom John Bonham dobolását vagy John Paul Jones kontrapunkt megoldásait. JimmyPage sokkaljobban tudott gitározni,mint Frank Zappa,nincs mese,ez van. Ennek ellenérema már 247-szer több Zappa gitározást hallgatok,mint Page-ét.

Gyakori az, hogy valaki a szülei,az ősei emlékére egy vallásból külsőségeket követ,pl kóser étkezik és kipát tűz a feje búbjára vagy disznótorokat rendez ugyan a harmadik emeleti lakásában a zsidónegyedben,viszont gójnak a Chaszid történetek-et nem adja oda. Tovább megyek:nem adja ki. Megjelenik az antikvárium készletében, megérkezik okos eszközére azértesítés, gyorsan leteszi a lacikonyhában a disznókolbászt és lefoglalja, nehogy egy gój elvigye.

Az én álláspontom tiszteli az ateistákat, de nagyon kényelmetlen, szüntelen & óriási figyelmet igényelő életformának tartja az ateistáét.

Én akkora egy hülye segg vagyok hogy néhány óráig sem lennék képes az ateista álláspontot tartani,elkalandozna a figyelmem és ideálista kijelentést tennék.

Ott tartok, hogy leteszem a Hsziao Mi tollam és kb 2 mp múlva nem emlékszem,hogy hová. Imígyen ateistának lenni eddig sem volt kilátásom,ma meg már minek erre akicsi időre, egyre több olyan baleset fenyeget,ami egy ateistát próba elé állíthat,akar már a fasz a hátralévő életében ennyi próbát,elég volt nekem ennyi is.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6316199424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása