jesszus.jpg

Szerintem,ha Jézus azt a hülyeséget venné a fejébe,  hogy tesz még egy kanyart a Földön, akkor ma már nem vesszőseprűt ragadna. A felhőkarcolóépítőipar elképesztő boooomja sem akadályozhatná meg Jézust abban, hogy kézbe,majd pedig súlyba vegyen egy 17 mm-es bordázott betonvasat és azt emelné

a gecikre,akik most ezzel a Fairtrade-de hülyítik a népeket.

jesszosz.jpg

11 komment

Címkék: fairtrade

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7616192844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.07. 14:57:40

Ez A Jézus-kép az Őrtorony legszebb kiadványait jutatta eszembe.

Frick László Intézet 2020.09.08. 07:46:11

@Szorgalmas Gyémánt: Minthogy onnan is való. Természetesen nem nekünk való. Tudnod kell, hogy a Jehovákamagunkfajtákra egy telejsen mnásmarketinget dolgoztakki.Egyszer egy ügynök elnézést is kért tőlem, hogy a munkásosztálynak,a tanulatlanoknakmeg egyszerűembereknek szánt dumávalkezdte,váltott és a diplomásoknaktanultaknakkidolgozottpaliravevő dumákkal állt nekem,sejtbiológia, biokémia és molekuláriscsillagászat.

Szóltam neki,mi lenne,ha a bibliánál maradnánk,de hangsúlyosabban az Újszövetségi résszel.. de ezt elengedte a füle mellett...

Frick László Intézet 2020.09.08. 07:47:26

@Szorgalmas Gyémánt: Nagyon mókásnak tartom a kereskedelmiegyházaknálazt, hogy az Újszövetségből összesen ezeket a Jézus képeket terjesztik.Amúgy pedig fundametalista ószöveségiánusok.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.08. 08:06:27

@Frick László Intézet: Hozzám egyszer becsengettek, és arról érdeklődtek, félek-e a közelgő háborútól. Mondtam nekik, hogy nem, szerintem itt nem közeleg háború (olyan 20 éve lehetett).
Aztán szépen, udvariasan elküldtem őket.

Jópár évvel később megismertem egy férfit, aki saját állítása meztelenül nyitott nekik ajtót , kedélyesen invitálva őket. Őhozzá soha többet nem csöngetettek be.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.08. 08:18:05

Az USA-ban valami elképesztően könnyű szektát építeni. Amikor megjelentek az első tibeti tanítók, fejüket ingatva indultak vissza. Ezek bármit elhisznek, ezek arra várnak, hogy valaki jól megvezesse őket. A piacot a legügyesebben Chögyam Trungpa aratta le a Shambala szervezetével. Sajnos nem sokáig élvezhette az művét, bekokainozva teljes gázzal belevezetett valami méregdrága sportautójával egy ház falába, és félig lebénult. A fájdalmait alkohollal csillapította, a másnaposságát kokainnal. 48 évesen halt meg, dadogva, percenként mindössze pár szót volt már képes beszélni.

Frick László Intézet 2020.09.16. 05:28:39

@Szorgalmas Gyémánt: Akrisnás nagyvállalkozók nálunk már 20évvel ezelőtt fehér Rollys Royce-on közlekedtek...de sofőrrel. Azt hiszem,ebben az iparágban alapvető tanítás az, hogy a Magostudatú legfőbb Őszentsége azért használhat ilyen eszközöket,mertőt már a daimón nem szédítheti meg.Kb ez a hivatkozása annaka szektavezérnek is,aki vigigkeféli aa kínbálatot, hogy az ő tekintetében már az a zsende fiatalpina nem az a pina,ami... egy bűnos gondolatú átlagosnak, hanem amikor ő dflorál,aközben is a tudata igen magasfokú képes maradni.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.16. 11:45:29

@Frick László Intézet: Az én személyes kedvencem a műfajban Osho. Ha egyszer sok időm lesz ilyesmire, elolvasom a Szexügyek. A szextől a magasabb rendű tudatosságig című alapművét a kérdésről.

Frick László Intézet 2020.09.16. 13:37:57

@Szorgalmas Gyémánt: Nem tudom. Régente a katolikus papnöveldékben azt tanították, hogy minden papnak ez a magánügye, de úgy nézki,férfiaknál egy olyan 5éves teljes szexmentességgel beindul egyfajta kappanosodás, aminek következtében...öööö.... eeee... sokkal könnyebb lesz majd a tkp nincsen is-sel megküzdeni.

Nőknek (tehát apácáknak) erre esélye sincsen, márminthogy nekik a menopauza leges legvégég nem fog igazán elmúlni.
Oshoról meg annyit tudok, hogy ügyes ember és valami marketinges.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.16. 13:46:35

@Frick László Intézet: Osho Indiában kezdte a bizniszt, aztán amikor a nagy nyilvánosság előtt kiderült, hogy a tömegszex fontos része a sprituális útnak, a felháborodás miatt lelépett Amerikába. Ott bevallott jövedelme lett olyan 200 millió dollár, elég rövid idő alatt. A végére teljesen meghülyült, szalmonellával mérgezte az éttermeket, felfegyverezte a híveit és hasonlók. 58 éves korára drogozta halálra magát, ha jól emlékszem.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.16. 14:16:32

@Frick László Intézet: Jaja. Annyiban volt más, mint a többi, hogy nagyon termelékeny volt. Vagy 650 műve van neki, kezdő marketingesek életművének töredékéből összeállíthatnak egy biztos megélhetést és folyamatos pinaellátást kínáló szektát.
Jópáran meg is tették ezt.
süti beállítások módosítása