Mivel Magyarországon ma diktatúra és zsarnokság van, teljesen ellehetetlenítve az ellenzéki sajtó,nagyon szivesen,ingyen és önként mutatok be egy belarusz ellenzéki hírportált,milyen:

először a domain-jétmutatom be,természetesen,  ahogyan ez egy zsarnokásgban illik,ami diktatúra, nem .by hanem.com

a neve pedig

belarusdigest

Székhelye: Valahol az EU-ban.

Munkatársai:

Yarik Kryvoi a Belarus Digest alapítója és főszerkesztője. A Harvard Law School-ban végzett  Dr Krivoj nemzetközi ügyvédi irodáknál dolgozik, és több mint tíz éve tanít jogot az Egyesült Királyságban, Oroszországban, Fehéroroszországban és az Egyesült Államokban. A fehéroroszországi Minszkből származik, jelenleg jogi akadémikusként dolgozik Londonban. Honlapja a kryvoi.net .
Szerhij Bohdan az Ostrogorski Center munkatársa. Politikai tudományokból doktori disszertációját a berlini Freie Universität Berlinben védte meg, emellett a Fehéroroszországi Állami Egyetem és a Litvániai Európai Bölcsészettudományi Egyetem absolventja. 1999-2011-ben a Nasha Niva nevű belorusz független hetilappal dolgozott.Bohdan a belarusz Maladechnából származik.
Volha Csernyih a Massachusettsi Műszaki Intézet politológiai adjunktusa.
 a Belarus Security Blog elemzője. Szerkeszti a Varta című belorusz nemzetbiztonsági magazint is. Mazyrból származik, jelenleg Minszkben él. Érdeklődési területe az információs háború, a propaganda, a nemzetközi politika és a terrorizmus elleni küzdelem.
 a minszki központú stratégiai és külpolitikai tanulmányok központjának igazgatója. Arseni filozófiai diplomával rendelkezik, és a társadalomtudományi doktori disszertációját végzi. Emellett a Belorusz Nemzeti Tudományos Akadémia Filozófiai Intézetének tudományos munkatársa. Tartalékos katonatiszt és a Belarusz Fegyveres Erők Központi Tiszti Klubja alá tartozó Katonai-Tudományos Társaság tagja. 
  jelenleg a vallás és társadalmtudományi PHD-sa University College Londonban. A Bolognai Egyetemen bölcsészdiplomát szerzett Kelet-Európával kapcsolatos interdiszciplináris kutatásban és tanulmányokban.
 a minszki székhelyű Osztrogorski Center vezető elemzője. A bresti régióban, Bielaaziorszkban nőtt fel, és kitüntetéssel diplomázott a minszki állami idegen nyelvek intézetében. 1993 és 2006 között Igar különböző diplomáciai pozíciókban dolgozott a belorusz külügyminisztériumban, többek között New Yorkban és Párizsban.Ugye, ne írjam le egyszóval,mi a foglalkozása.
 az Ostrogorski Center munkatársa. Szerkeszti a belorusz Idea internetes magazint is. Ryhor jelenleg PhD fokozatán dolgozik a Varsói Egyetemen, és tanácsokat ad Fehéroroszország civil társadalmi szervezeteinek. Ő a fehéroroszországi Salihorskból származik.
.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1816192850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.09.08. 08:36:34

Ez cuki, nagyon!
Főleg azért, mert a cikkek egy része kifejezetten gazdasági tematikájú.
Ami tény nálam gazdag képzettársítások tömkelegét indítja be...
A lájtosabbak közülük: eladó az egész világ.

Frick László Intézet 2020.09.10. 06:55:39

@Serény Vélemény: Nem tudom,én szeretnék egy óóóriási dzsemborit,amiben az Orbán diktatúrája üldözöttjei meg elnyomottjaia szamizdatok műhelyei,a földalatti mozgalommeg a partizánok vendégüllátják főbb vonbalakban az orosz,a török,akurd,a belarusz, az ukrán,a szerb,a bolgár, na,azt különösen,a bolgár ellenzék elnyomottjait meg üldözöttjeit,persze azért a szírek semaradjanak ki meg az afrikai térképországok.

Fejben már kész a forgatókönyv,pla magyar letartóztatottakat Fekete-Győr képviselné és a meghurcoltakat SzilyLászló,akit az orbán Gestapo pribékjei hajnali hatkor a gyerekesnapjárólhurcoltak el"bíróságo elővezetés címén" [az általában veszélyeztetett függetlenségűbíróságok ilyenkor tudnak a rosszak lenni)
süti beállítások módosítása