Kunhalmi Ágnes és Gy.Németh Erzsébet csatasorról , háborúról meg frontvonalról beszél . Barrikád.

Politikaiimpotens Felnőtt Bácsik meg Nénik fasztoldaléknak használnak be és megint gyerekeket.

Majd kikaparják nekik a szargesztenyét a kunyitepsijükből.

gyerekkatonak.jpg

A kép,ennyit elárulhatok, nem egy csirkegyárban készült, ahol a betanított külsősök bérköveteléseik miatt elfoglalták az irodaépületet. Aztán leküldték Jolit az obiba, hogy vegyemmá szalagot... A kép egy olyan oktatási intézményben készült, ahová,többek között,díszlettervező  vagy rendező jelöltek is járnak. Talán dramaturgjelöltek . Írtak is egyébként,karton papírra filccel.

gyerekkkkatonak.jpg

Egy Hont nevű véleményformáló szerint Till Attilának ne legyen véleménye az SZFE-ről,mert honnan húzza a fizetést ez a Till, a NER-től. Akkor ül, fex, nemu'. Azt ez a Hont majd eldönti,miből lehet a szalonna vagy a cserebogár.

És ez még semmi.Majd lesznek beszédek is:  felolvassák.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9116186588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.09.03. 08:23:47

A színészet mondjuk egy olyan szakma, amihez képesség kellene elsősorban, és csak másodsorban szaktudás.
Igazi szakik mesélték nekem, hogy a háború előtt a néhai Gammában olyan felvételi volt az esztergályosoknak, amikor két kézzel is kellett rajzolniuk. De akkoriban még az igazi esztergályos vasárnaponként fehér kesztyűben sétált, és igazából a proletariátus krémjéhez tartozott, enyhe lenézéssel a munkásos osztály más elemei felé.
Amit ezenacsudálatos egyetemen tanítanak, az vajon mi?

Frick László Intézet 2020.09.03. 08:38:04

@Serény Vélemény: Apiac határozza meg a tudatot és erre amunkaerőpiacra betanítottmunkásokkellenek.
"Betanított alumíniumhegesztőket felveszünk."
Ezt a hirdetéstegy félanalfabéta barom adtafel,a gond az, hogy ma mára félanalfabétiumus világkonszernekig nyúl'föl.

A színészet a műveltséggelkezdődik,pl abban a beszédműveléssel.

Ezt mutattam meg Szilágyi IStván példáján,aki egyébkéntasaktulyáján kívül akár drámai sztentori hangot is tudott.

Nemrég olvastam Jászai Mari visszaemlékezését.. nagyon kemény szöveg,kb Janis Joplin is írhatta volna, csak Janis Joplin kortársai azt a szintet akkor már másképen fogadták.

Nemrég egy fiatal bölcsésszel beszéltem,akit lenyűgözött,mennyi mindent tudok, aztán megvígasztalt, hogy nagyon hamar kibuknék az irodalom szakról,mert amit tudok,azt nemúgy tanítják,tehát haát szeretnékmenni a vizsgákon,akkor azokat kénemegtanulni a magyar irodalomról,amik nem is igaza ésén nem is szeretnémmár tudni (bár azért tudom:D... csak..nem jönnek kia szavai a számon...)

Serény Vélemény 2020.09.03. 08:48:57

@Frick László Intézet:
"Betanított alumíniumhegesztőket felveszünk."

JÉZUSOM!

(én tanultam hegeszteni, de sose mondanám, hogy tudok...)

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.03. 09:32:23

@Serény Vélemény: Én is fogtam már a kezemben "fémipari alapképzés" címén. Ismerek jó hegesztő szakembert, akinek nem tudnak annyit fizetni, hogy visszamenjen hegeszteni. Bármit elvállal, mosodában fő a forróságban, ha kell, csak hegeszteni ne kelljen.

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.03. 09:33:33

@Frick László Intézet: Pár éve olvastam, dermesztő történet a Jászai Marié.

Frick László Intézet 2020.09.03. 11:39:58

@Szorgalmas Gyémánt: Nagyon bátor és kemény volt.Akkor senki nemmert így. Talán Krúdyképes volt ilyen merész szövegeket kibeszélni nőkből,magának... de ő is,leírni? -átstilizáltan

Szorgalmas Gyémánt 2020.09.03. 12:25:02

@Frick László Intézet: Visszatérve a főszöveghez: miről szól ez az egész SZFE sztori?

Frick László Intézet 2020.09.03. 14:10:29

@Szorgalmas Gyémánt: NemlétezőMiótanincsismár Ferencné el isárulta,mirekellett:
Teregetni ki az EP elé.

Lemaradása van a magyar JókésIgazaknak,minden balkáni országban voltakmár fasza zavargások,máshola demokráciát fogjákmegújítani a zavargások, csak nálunk nem sikerültmég.
Most mennek a fohászok,háthaOrbán pribékjei, a gestappo, hátha lenne valami erőszak és a csatasor,a barrikád,felfejlődni,front meg a háború.Szurkolnak, hogy Vidnyánszky ne hátráljon meg, vagy ha hátrál, akkor utána ésmáris a következő lépés.

Ez megint az a csiki-csuki,mint a Lánchíd esete:Orbánék ebből nem tudnakjólkijönni, azt nemértem,minek kellett egyáltalán belemenni? A kereszTYénrtékek sínre vannak téve,a nyertes a gyülikemásodik helyezet a jehovák.
süti beállítások módosítása