szocio ~ -Műűűvelt,okos intelligens fiatalember sokmindent össze olvasújságokban -hiszen a Kosztolányi dezsőmóccere is ez volt- , elbeszélget pl alsóbb társadalmirétegekből való jópofa roma srácokkal az Egyetem presszóban. Ééérzékeny a társadalmi témák iránt. Részeredménykrészeredményekmindig vannak,momentumok,alakok,figurák, beszólások, szlogenek. Hát, ha annyira nem ért a politikához mint pl a Bandi bácsi,a költő-és borász vállalkozó, és amédiavállalat, ami szerződésekkel köti [láncolja és béklyózza is] akkor elbaszta ésigazán soha nemfogja tudni helyreállítani a politikai renoméját, hacsaknem annyira nyiltan és egyenesenpolitikai seggnyaló és kiszolgáló,mint Bödőcs Tibor.ma sem mindegy, hogy mit gondolnak rólad politikailag. Ha nem lépsz eszterre, nemcsakhogy rétest nemkapsz,  de 17 jóoldali politikaihaladó,Orbán feldicsérésében "libernyák" "hírportálon" csupa egyformakritikában fikáznak agyon és örülnek,amikor kiesik a filmed az Oscar előválogató köréből.

 

Szabályok,szabályok azok mindig vannak,a maffiózó orosz,sokkalritkábban ukrán esetleg balkáni más népek,pl ott vannak a magyarok és akkor a bűnözőt Dárdainak hívják,mert az adott fejlettisztáni nyelvterületen a forgatókönyvnek ennyi tud az eszébe jutni,persze Pál az a Dárdai.

A szociofiksön számomra szórakoztatóváltozatai a mesék,amikkelaproletárok szopatják a szociológusokat meg szociográfusokat és az un "újságíró"-kat meg riportereket.

"Tizenötezer píz és beszélek, húszezer és azt  mondom, amit hallani akartok!"

"Ismerem aLőrincze Lajost!" (1972-78)

"Ismerem a Grétsy Lászlót!" (1991-99)

"Lenézel, mert cigány vagyok!" (1962-2020.)  

Kis különbségek azért vannak,25 éve még a dópeman alakúak számára trófea volt boszorkánykendős-szoknyás bakancsos szocioriporter lányt megszopatni a kártyaszobához vezető folyosó fordulójában,ma már a körtiszalakúaknak a nulladioptriás értelmiségiarcotkölcsönző digőszemüvegben úgy kell a szexuálkalandor magyar tinédzserlányokra ráuszítani a roma barátnőiket, hogy nyugtuk lehessen.

Sniff ~Dobos lányban ritkán látni ilyen jót,erőset. A szimat egyébként a női maszturbáció előjáték-szakasza.

Political ~ Az igazmondás a politikában akkora nonszensz, mint a szaharai jegesmedve vagy a szentjánosbogarak orgiája az északi-sarki téliéjszakában. Tehát a politikában minden úgy nagyjából vagy egészen ela molekulárisfizikáig ~.

A Political Fiction egyik legvarázslatosabb magyar terméke a nullakiterjedésű "politikaipárt" . alapverziói a FIDESZ un "KDNP"-je,vagy a "Mometum" amit Felnőtt SzakállasPulóveresújságíróbácsikmeg nénik csinálnak, vagy újabban Zseniális Ferenc a gödi műbalhéval.

Statistico ~

"A statisztika a Sci Fi világa.A statisztika áltudomány."

/Paul Krugman/

A netokratív globális spekulalizmusban semmi esélye a tényszerű statisztikai adatfelvételnek. Elvileg azonban lehetséges.Ha pedig meglennének a "korrekt adatok" ? - akkor az adatfeldolgozásban döfi kegyelmen a valóságot a kuruzsló,amikor a jelen és múlt adataira vonalzót tesz és az így kapott vonalat pedig kivetíti a jövőbe. Ezzel a módszerrel állapítottákmeg azt, hogy 2070-re többpólusú lesz a világ,majd India is felcsatlakozik a vezető világhatalmak közé. "Dél-Kelet Ázsia lakosságánaka 70%-a fog a középosztályhoz tartozni." "Nigéria az egyik Negatív Világgóc lesz."  És "a bankrendszerek többsége virtuális lesz:nem lesz szükség fizikai kiterjedésű bankiszolgáltatásra".meg ilyesmi. Szerintem ezek a spekulációk nagyjából be is fognak következni, de sokkal hamarabb, vagy már tények India és Nigéria eseteiben, vagy legkésőbb a 30-asévekre jönnek el. Hiányzik a jóslatokból az oiropidokra vonatkozó előrevetítés. Ahogy elnézem,az oiropidokban föl semmerül, hogy Vacouvertől Keletre el Vlagyivosztokig bármit is csappanhatna az oiropidok tekintélyre, szép régifényei vagy befolyásuk. Ja, a migránsválság, hát azzalis az a helyzet, hogy sem a "jobboldali" huhogások,sem pedig a haladó jeőjjdefejlettekmárábrándjai nemfognak bejönni.Amost szerencsétpróbáló tömegekmár 10-20 évmúlva csalódottságuknak fognak hangot adni,Európa,amikor felcsábította őket nemezt igérte,ittminden piszkosés szemetes,lepukkant és nyomorult és a segélyek reálértékeszinte egyenlőa jllával,inkább hazatérnekősi földjeikre.

 

Kivéve persze a nigériai üzletembereket.

Urban ~  "Budapest tartja el a vidéket,a GDP 60%-át budapesti cégek termelik.

Rural ~ Budapest egy mohó, telhetetlen segg az ország arcán.

Porn ~ A politikaiújságírás és a pornóipar igen-igen hasonló vállalkozások. A "történetek" mind fikciók,ariportokésönbevallások.Minden megrendezett és a szabályokelképesztően szigorúak és kötöttek. A hiradóstábok egy riportra forgatókönyvvelmennekki vagy le és termsézetesen abba már bele vaan írva az annyira sem meglepő,mint a pornó végén a nőarcába csapódó gecipászmák. Staller Icuka néni önbevallása az egyik legtipikusabb,úgy 7-8 éves korától kapott ráa rendszres önkielégítésre, és 12 éves korában már háromujjal nyúlt föl vagy alkalmas eszközöket vaginálisan bepróbált, ezek között a hímvesszónél vastagabbakat is, de egy valóságsóban a forgatókönyvírókkalmegbeszélte,hogy a szüzességét15 éves korában veszítette el ésminden csupa vér volt.Na,kb a politikusok civilben odahaza a konyhapultnál műfaja is ehhez hasonló.

"A valóság szegényház."

/Kosztolányi/

...meg dögunalom. A valóság senkit nem tud izgatni a politikában meg a pornóban.

 

Most, hogy Kósáné Magdinéni is meghalt már,eszembe jutott, amikor 1998.februárjában a Közrádióban Rangos katalin "civil" reklámriportban imígyen kérdezett alá:

RANGOS De te nem csak nagyszerű,zseniális politikus nő vagy, hanem még odahaza anya és nagymama,aki mos főz, takarít és az onokákra vigyáz!

MAGDI NÉNI Persze.

 

A politikaireklámfilmekre vagy a pornótermékekre is érvényes az, hogymár annyitól, hogy hang nélkül,némán nézzük,sokminden felfeslika valóságból,pl az, hogy a pornószínésznő a sztár és a csak a feminista nőmozgalmárok szerint fallokrata állat férfi a képben a statiszta,akinekkét felvételközöttmeztelen kellkint cidriznie a hangár folyosóján a betonon mezítláb huszadannyi gázsiért se,mint a szíénésznőé és a producernőpincsikutyája nyalja fel a padlóra fittyent gecit.

 

Azon képpen ajánlom mindenkinek, hogy nézdegélje Rangos Katinénit..de lényegében a náci orbándiktatúra valamennyi elnyomottját meg a nácicigánydiktátor ellen harcoló jókat és igazakat,többnyire röhincselnek,vidámak,alig birnakmagukkal,annyira kunhalmiak már.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5916129436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása