Április óta tervezem, hogy nem írom meg ezt a szócikket,  de árnyékvető olvasóm  most mégis kihozta belőlem.

Színhely az egyik vidéki városunk, a megyei kórház, ahol a gazdasági igazgató elképedve konstatálta, hogy mindenki lopja a maszkokat és  egyéb védőfelszereléseket."Az orvosok?" -kórdezte a gazdasági igazgató, de jólkihahotázták a vizsgálói, mert még az orvosok is lopták a maszkokat.

 

cím a szerkesztőségben!

 

Jó,ekkor a gazdasági igazgató felhívatta magához a biztonsági cég embereit meg a vezetőjét és közölte az új rendet, miszerint bárkit meg kell állítani, tehát a kórház dolgozóit valamint az orvosokat és az orvosbárókat is meg még  a kórház igazgatóját és őt, a gazdasági igazgatót  sem lehet kiengedni a kórházból az autója átvizsgálása nélkül.

Ez így is ment egy darabig,amíg az egyik orvosnak nem lett kedve kinyitni a csomagtartót, ugyanis volt benne pár karton lopott maszk. A biztonsági őr odalépett a csomagtartóhoz és megkérte az orvost, nyissa ki. Az orvos hülyének nézvén, hiszen ki a fasz menne más biztonsági őrnek, mint valami idióta, azt mondta az őrnek, hogy nyissa csak ki a csomagtartót.

A biztonsági őr a csomagtartó kinyitására irányuló mozdulatot tett, de persze egy ujjal semért hozzá!

"Úgy merjen hozzáérni a csomagtartómhoz, feljelentem! Hogy képzeli,maga tahó!"

A biztonsági őr arra kerített, neki ez a feladata, a csomagtartót ellenőriznie kell, a Doktor Úr  legyen szives, őt nem, a biztonsági őrt az nem érdekli, hogyan tárja fel a csomagtartót, a lényeg az, hogy nyitva legyen és ő belenézhessen.

Erre az orvos bepipult, dulakodással egybekötött tegeződésre került sor:

"Leköplek vírussal a kurva anyádat!"

 

 

-erre gondoltál,árnyékvető,mint köpőrémre?

 

VIGYÁZZ!44!  A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ4!4!4!44

bezzeganemetekberlin2020mai.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9716083680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arnyekveto 2020.07.30. 21:09:02

Igen, ilyesmire. De a köpőrém minden különösebb indok nélkül, nem felindulásból köp, hanem csak úgy kinéz magának valakit...
süti beállítások módosítása