Létszámleépítés történt az Index-a-Lap-nál, jókora politikaihaszonnal.

lábjegyzetek:

Így, ahogy történt, csak annak kellett a vastagbőrt felvenni a pofájára, akinekmár az óvodában is a vastagbőr volt a jele. Mit számít neki.

 

Szakszerűen előtte három héten át brand-fényezés,méghozzá nem is az eggyel ezelőtti brand, a 2009-2012-es brand, hanem a Fénykorszak Az Index-ben brendjét felkenni vastagon a Veszélyben az Indexre, hogy nagyobbat szóljon.

 

Egyszerre valami az Orbánellenesség No Pasaran!-ja a felemelt ököllel és az a független objektívmédia, ami ellen Orbán orvul tör és a nyomását gyakorolja rajta.

 

Közben nekem is eszembe jutott,mit jelent  az index a geci aljasság,a jellegzetes netokrata sunyiság, A kaszás mókusos sárgapólós olyan aranyosak a Blogter bulin a , éshogy mennyire nem értettem,minek a mókuskasza,pedig éppen a Blogtert kaszálták be , a szevasztok! álhaverkodós közvetlensége, az egész magyar sajtóban, beleértve a 888 társasblogot, a Hazug Főcím + becsali felütésKATTINTS PARASZT megnyitja a barom hülyének nézett és akkora szövegnekpontosan a harmadik harmada elsőmondata véletlenüla címmelszöges [=180 fok] ellentétben álló igazság is lesz.

 

Csak ahhoz meg kéne nyitni a cikket.

 

De ki nyitja meg a cikkeket,ki olvas többet a címnél meg a felütésnél.

 

Ki gondolkodik el azon, hogy mi bizonyítja a régi  indexjóbarát, Vaszily Miklós NERnyikségét. Hogy a TV" vezérigazgatója? :D

 

Ki olvassa el Bodolai szövegét eddig,

gerenyitervnuku.jpg

természetesen Gerényi a GG és kiderül, hogy az is álpaláver volt, csak bemozgatták

 

BEMOZGATÁS:1974-ben a Fővárosi Nagycirkuszban volt egy műsorszám:A Veszélyes Bírkózás a Krokodillal:

Együvegkockamedence vízzel  feltötltve, jött egy bikinis nő , hozottmagávalegy elkábított süldőkajmánt, az voltakrokodil,a nő beügrott a medencébe magához szorítva aa kajmánsüldőt és ide -oda rúgta magát, hányta és vetette, néha lemerült.

Az állatvédelem méga fasorba se'.

 

Ez történt,a Népszabadság Kivéreztetése című hazudozás, humbug és bullshit régen volt

Heinrich Pecina, a Népszabadságot is kiadó Mediaworks Hungary Zrt-t tulajdonló Vienna Capital Partners elnöke úgy nyilatkozott, hogy a döntésnek kizárólag gazdasági okai vannak. A Népszabadság adta a Mediaworks forgalmának tíz százalékát, de a lappal kapcsolatos kiadások negyven százalékkal csökkentették a cég nyereségét. Hozzátette, hogy 2015-ben el akarta adni az újságot az MSZP -nek, de a szocialistáknak „nem volt bátorságuk” átvenni A Profil című osztrák online hírportálnak adott interjújában az üzletember egyszerű gazdasági okokra vezette vissza a felfüggesztés tényét: „A Népszabadság az elmúlt tíz évben csak veszteséget termelt,

 

Én úgy tudtam,2Mrd Ft veszteséget, a kivéreztetés hazudozáősát erősítő wikipedia cikk szerint 5 Mrd Ftadóssága volt a Népszabadságnak,miközben extra honoráriumokat fizetett,amit konkrétan tudok,egy regény írója kapott 50 vagy 30ezer Ft-ot vagy 20 vagy 10 tiszteletpéldánnyalfizettékki,deaki akritikátírta a könyvről 70000 Ft-ot kapott 1-etlen 1 cikkért honorárium gyanánt.

a példányszám drasztikusan csökkent, mivel az emberek már nem érdeklődtek az újság iránt

az Index Konszern úgy döntött, hogy mi a fasznak finanszírozna ennyi embert, annyi "olvasót" úgysem fognak veszíteni a mióta már semmit rendesen a címek és címlap beugratókon kívül nemolvasók közül

 

NULLAKITERJEDÉSŰ CIKK  A Nullakiterjedésű cikk Bede Márton találmánya, hazudik egy mókásnak igérkezőcímet, hazudja a felütést,megnyitoda nullakiterjedésű cikket és tessék, belülugyanaz egy fikarckarakterrel nem több,mint amit már a címlaprólolvastunk-nem zseniláis? De.

 

Került is egy frissebb vádpont a Jogállamiság Nincs -hez a Népszabadság Kivéreztetése című hazudozásnál , 2016. Mikulásán kétlelkes néni még árult papír Népszabadságot a Nyugati tér aluljárójában,ésmindenki pont úgy szart a Népszabadságra, ahogy nem szart 1956. november 16-án,amikor ingyen osztogatták a Népszabadságot:

a_nepszabadsag_1956_november_16-i_szamanak_szettepett_peldanyai_fortepan_31599.jpg

Erreúgy döntöttek, hogy pénzbe fog kerülni a Népszabadság,pont annyiba,mint egy pakli [25 db] Munkás cigaretta: 1Ft 20 F-be.  Volt aki2-3példányt kért, fizetett,majd széjjeltépte: Térdig lehetett a Boiráros téren széttépett Népszabadságban járni.

2016-ban pedig megérta magyar haladóértelmiségnbek,akikmilliárdos honoráriumot húztak,mint írástudók,azoknakmeg főleg,akiknek a Szabad Sajtó Alapítvány kp feketén a zsebébe csúsztatta az évi többszázezer Ft jutalmat, azonakmeg pláne-pláne megérte veszni hagyni inkább a Népszabadságot, mint életben tartani. Orbán adjon pénzt a Népszabadság megmentésére! -ez volt a sláger,megvan? Akkor ezt passzintsa össze az olvasóm az Index-A-Lap esetében a nyomás gyakorlásával.

 

A Régi,már tavaly sem igaz brand-jébe ráadásul az elhívőkkel felfényezetetett Index-A-Lap munkatársai pedig szépen beleterelődtek a csapdába,nemhogy alkudozni nemkellett velükés végighallgatni a zokogásaikat,demég haszonnalis ÖNKÉNT MENTEK BELE és KÖVETTÉK A KIRÚGOTT DULL SZABOLCSOT

 

ujsagironaklatszoeszkozokde_amit_ott_kaptak_arra_nem_voltak_felkeszulve_444.png

 

Az algebra?  -Az algebra pedig mióta így megy már hatszáz rádiós mondta azt, hogy a 300 rádiósban van benne ő, akik 129-en voltak és egzisztenciális félelmekben,hogy most majd ki fizeti az autóik és a mobiltelefonjaik [GSM, 60-as mobil,1993-ban... 280000-ért már volt, szorozd meg 4-gyel] Aztán senki nem összesített, hogy a "kirúgottak" közülki hogy döntött, mert a kírúgás VALÓJÁBAN annyit jelentett, hogy választaniukkellett hogy magánvállalkozókés külsőznek a Rádi-nak vagy Rádió alkalmazottak,de akkor nemmaszekolnak a Rádió-nak a Rádió épületeiben és eszközeivelmeg az alkalmazottaivalúgy, hogy ezt aztán még ki is fizettetik a rádióval

ez volt a magigazság a Kirúgott 300 a 129-en a ténylegesen húsz se és csak 2-3 hónapos létbizonytalanság (ami a hősneklevésért a maszekbrand-be örökérték maradt..)

 

Annyi a különbség, hogy akkor még voltak tisztességes emberek a magyar sajtó-ésmédiaéletben,Érdi Sándorés Szegvári katalin ennyit szóltak,ahelyett, hogy a brendjüketépítették volna a huhogással,ál-jjgatörpicsekségekkelés a könnyeik szemeik sarkába nyálazásával:

"Jó,akkormajd ezentúlénema rádiógarázsbóligényelünkki autóta káefténk ügyeiben járván. "

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6616082052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása