Blogom fennállása óta foglalkozom ezzel a kérdéssel és már egy könyvre valót összehordtam (és ismételtem) ide.

"A netokráciában a Tizszeres Ismétlés Szabálya az alap: Tízszer  el kell ismételned valamit ahhoz, hogy 1-szer is képesek legyenek megjegyezni."

 

Könyvnapokon sétáltam a barátommal a Vörösmarty téren és egyszercsak kurvákra figyelmeztetett.Rendes, foglalkoztás-szerűen prostituláltakra, nem csak amolyan félkurva-félkékharisnya ribancokra , akiket én is a falusi tajtparaszt el tudtam különböztetni.

 

Egyáltalán nem voltak feltűnőek. Szende könyvtáros lánynak látszottak,mint Pierre Woodman néhány kamu-kasztingoltja.

mint_akik2igseszamolaskepesek.jpg

Olyan Aranyosak! -biztos nem kurvák. Persze megkérdezhetnénk erről a tolmácslányt is. Análisan? -  állításiuk szerint [ezt írta meg nekik a forgatókönyvbe Woodman...] még vaginális kontaktjuk sem volt soha férfivel, Woodman betolja a végbelükbe a hosszacskás faszát és nem lesz kakis. És nekünk ezt az egész dumát, ostoba disznóknak, be kéne szopnunk. Előadják, hogy csakúgy az utcáról szédültek be alapfogalmak nélkül, de azért két napig léböjt kúrán,le kellett mondaniuk a mákoskalácsról és a felvétel napján hajnal óta 4-4 beöntést adtak egymásnak, Woodmannak kakis ne legyen a fasza. Hát, kb ekkora bullshit az index is.

Az index első,a Wallis Felújítás előtti korszakát nem nagyon ismertem. Mint politikabuzi rendszeresen olvastam a papír Népszabadságot s abban Uj Péter minden papír  cikkét. Uj Péter egy politikailag megfelelő májnsztrém  stréber jógyerek volt,aki ganksztazolisan bazárimajom szerűen adta az artpankot és a hűdeelszabadultas hanteresztomzonkodásokat.

Annyit tudtam az indexről, hogy sok-sok koppintás, ötletlopás és plagizálás a magyar papír újságírás régi értékeiből, az Élet és Irodalom vagy a Népszabadság sztárjaitól, egy kis Dr Veres Palibá'  valamennyi Magyar Narancs, sok-sok-sok jellegzetes matulista fikaizmus és tömény médiageciság a bede mártoni jellegzetesen sunyi aljasságokkal. A Trefort gimi fiúvécéjének a bűze a '90 -es évek elejéről. Nyálas szobapankok,akik otthon a gyerekszobában féktelen korlátlanul elvetik magukat, viszont megszeppent kis nyuszikákként lapulnak lent a téren, amikor konkrétan is picsán lehetne rúgdosni a Szabó Árpád agentprovokatőr által megfizetett madárfejű lajóósssokat.

"gecinek lenni mindenestül!"

-ez volt a középidőszak jelmondata az indexnél, bár most ebben a brandfényező kampányban is.

Aki a magyar rendszerváltás történetét meg akarja érteni, annak Gyurcsány Ferenc történetét kellismernie.

Aki pedig azt a forradalmat,amit amagyar politikaipropagandába Gyurcsány Ferenc hozott el,meg akarja érteni,az indexet kell megértenie ebben a középidőszakában,hogyan működött.

 

A netokrácia történetében akkora lehetsége senki netokratának nem volt egy Liberális Műhely létrehozására,mint Uj Péternek 2005-ben. Zuckerberger építhetett monopóliomot, de ő egy egy speciális gyógypedagógiai alany. Idióta.

Egyetlen egy országban nem állt monopolista netokrataa rendelkezésére olyan minőségi újságírói kar a minőségi újságíráshoz,mint Uj Péternek. Bele is fogtak a Kaszáló Mókos-sos gecik igérgetni a tartalmat. A tartalomszolgáltatásos hablatyokkal hülyítettek bennünket.

De politikai szolgálattevésnél többre nem futotta.

 

persze ebben sem volt semmi új: Kádár alatt az APO ezt csinálta: Saját maga gyártotta a rendszerkritikát is.

 

El egészen odáig, hogy

a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága pártkakadémiájának a tanárai találták ki a Kádár-Brezsnyev vicceket meg az összes újabb  vonaton utazósat, természetesen azokat is,amikben Sztálinnal és Kádárral zsidó vagy cigány utazik.

A Kádár-korszak Hoffmann Gézás-Komlós Jánosos Arkus Józyefes gőzleeresztős trükkjeivel jött a Gyurcsány "kritikájá"-ban az index a középidőszakban.Az álsemlegesség megjátszására.

A Hatodik Hadoszlop -ban mutattam meg a csúcsot -és fordulót. Már egy éve tartott a kamuflázs, a néphülyítés  arról, hogy Gyurcsány távozik ésmióta nincs is már. Az Index "gúnyolta" és hülyét csinált megint gyurcsányból,mert akkor épen az volt Gyurcsány érdekében.

 

Ebben a negyedkorban is előadták a bullshit-ot a Veszélyben az indexről, természetesen akkor a sokkal tehetségesebb emberek sokkal gecibben,aljasabban, vagyis zseniális-ügyesebben szopatták erről az embereket... akiemberek persze okosabbak is voltak azoknál, akik ma el tudják hinni ezt a humbugot aminekis a veszélyben lvőségéről.

 

Kádár, Brezsnyev és Uj Péter utazik Szófiából Plovdivba a vonaton.

BREZSNYEV Elttársak! A bolgár eltásaink megnevelik a cigányaikat! Tessék,elfoglalják a vasúti lakásokat, de a vasakat nem merik ellopni, mint nálatok,Kádár elvtárs!

KÁDÁR Egész Ajrópában nincsen olyan jó dolga cigányoknak,mint nálunk. Uj elvtárs?

UJ PÉTER Orbánéknak nincsen szófiai tudósítója. Majd a Google Translate-tel kimásoljuk, amit a Bloomberg ír.

KÁDÁR És az ajrópai  cigánykérdés?

UJ PÉTER Arról is.

 

Uj teljesen nyiltan beszélt arról,mennyire nem talál már kihívást  az Indexben, a java újságíróit az új project-be hívta,a slapaj  a marketinges csajokkalmaradt a Dohánygyárban

-ezzel óóóriásit zuhant az Index színvonala,de azért a2012-2013-as Index még nem ez a  hvg-online szintű pocsolya  volt,mint a  mai.

"A gyors reagálás még a helyesírásnál is fontosabb!"

Uj Péter tanítása, 2009.

 

Azóta annyiban változott ez, hogy ma már a gyors reagálás még az igazságnál is fontosabb.

Uj arca

ujujujujujujuj.jpg

 

Gyurcsányék mindezidáig utoljára 2012-ben szedték ráncba a csapásirányokat. vagyis a 2012-es index még innovatív volt, élcsapata az új néphülyítésnek.

2012-ben még mindig azt mondhattam,  hogy nincsen színvonalasabb médiatermék az indexnél. Büdös kurvák voltak  -de legalább jól néztek ki:olyan aranyosoknak.

 

2012-ben még mást olvasott az ember, ha az indexet olvasta.

Ha ma átfutom a  hvg-online-t,akkor azzal végeztem a 444-gyelés az index-szel is és sokkal kevesebb anyagból.


A mai index nagyátló-ján,hiába hatszor olyan hosszú,mint a hvg nagyátlója és háromszorosa a 444 nagyátlójának,kb ugyanaz van,mint

 

az új kedvencemen,az azonnali.hu -n, aminek elég a címlapját megnéznem ugyanazért a nagyátlóért.

 

Aki a mai indexben a csak pl 8 évvel ezelőttit dicséri, az vagy emlékezet nélküli agyhalott vagy nem tud olvasni vagy az aranyhalakénál is pocsékabb az emlékezete vagy egyszerűen fasszopója vagy seggnyalója az ellenzéki propagandának. Hát még, aki a mai "index"-et valamilyen "kontinuitás"-ban tudja látni a mondjuk 2009-essel :D  vagy onnan a 2005-össel :XD

Lecsó?  akinek küldjetek kaját,mert különben éhen hal, azóta tartja kezdőlapon az indexet, amióta van? - ezzel azt bizonyítja csak, hogy 10 éve bele se néz :D

Boldog harmadiktízévet, hátrahagyott picsák !

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7216046366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása