Történelmi pillanat a magyar jógyerek gecisajtóban: Riport egy német húsgyárban magyarokkal.

Több,mint tíz éve mutatom, hogy magyar,,külföldre munkaerőt kölcsöző cégek [ dópeman és körtisz alakú nyóckeresek rendje csicskatolmácsokkal és csicskaügyvédekkel, sőt, becsicskított ügyvédi irodákkal] több,mint 10000 magyar betanított bontóhentest kölcsnöznekki BezzegNémetországba.

Most gondolom,a Tönnies húshamisító - lemérgező és gyártó német vállalat egyik üzeme kapcsán fogott szagot a magyar geciújságíró és riportozta a magyarul beszélő német húsipari dógozókat.hohgyanlehetamagyarnemroman_hu.jpg

Bárki ellenőrizheti,mikor érveltem a grófnő érveire azzal, hogy a Mesés Német Árszínvonal [Lidl német prospektus :D ] egyik titka a havi 2200 €-ért havi 280-300 órát dolgozó magyar.

A fajnémet elsőosztályú feljelentőtársadalmi mintapolgár [baden-badeni ember] heti 30 órás szabad szerdás munkarendben dolgozik. Aki Németországban dolgozó nem 30órás, nem szabadszerdás rendben dolgozik, az keletoirópai jöttment cigány balkáni elmaradott nemigazitagállami [röviden: Auslander Sau] csicskába számít, még a Deutschtürk is leköpi. A Menekültek Integrációja Első Ötéves terve végén,muchachos :D !4!!4!4!4

Sőt,nemrég már magyar Forintban,magyarországi számlára fizették a kikölcsönzöttmagyar proletárnőket.

Leges-legújabban pedig 2 hét munka-egy hét pihenő idehaza -formában havi 500ezerért visznekki sokgyerekesmagyar proletárokat a német (vagy belga) családi pótlékért, amit félév után egy összegben kapnak meg

"lenézel,mert cigány vagyok!"

/a körtisz alakúak ostobapicsa-szédítő szédítő dumája, mielőtt konkrétan is megszopatja a bár kártyaszobája előtt a folyosón letérdepeltetve az újságíró gyakornoklányt/

 

természetesen azt egy magyar geciújságírótól, hogy mint valami Walraff..kimenjen a helyszínre riportozni..nem várhatjuk el,, csak amit a fészbúkön összeszed...

 

Kurvák.

/Yossarian/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9016010572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.07.17. 08:22:41

Ja. Te ezt tudod, én sejtem, de az átlag magyar polgár maximum Mészáros és tsa. "korrupciós" ügyeiről tudhat, meg arról, hogy Csányi mekkora vágóhidat vett...
Néha elmélkedek azon, hogy mégis mi a lófranc érné meg a iiii. birodalomnak a keleti ajrópai államok bekebelezésén, ha csak a fele igaz lenne a jógyereksajtó hülyeségeinek? De aztán találok egy ukrán ketchupot a polcon, meg más, ukrajnából származó élelmiszert, és rájövök.
Ezeknek a mocskoknak csak és kizárólag a pénz számít. Mármint az a pénz,amit ők meg tudnak keresni rajtunk. Két multira rálátásom is van, amit az otthoni cégük bénázása elvisz, azt hozza a keleteurópai lány + extraprofit. Mert k-eurban nem kell annyi eur-t ráfordítani az informatikai rendszerre, meg a hatóság megkenésére, és a többi. És a hülye magyar képes heti 45 órát dolgozni az otthonihoz képesti gomboknak számító fizetésért. A mi anyacégünknél, amikor válság volt - kb 15 éve -, a heti 35 órás munkaidőt az ügyfélszolgálaton fel akarták emelni 38 órára. Sztrájkhelyzet lett. És a ceo, akik 15 millió eurót keresett évente, bele is bukott. Nálunk az átlag a heti kötelező 4-6 óra túlóra (a 42,5 órán felül.)

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.17. 09:53:10

@Serény Vélemény: ÉN is egy jelenTtős multi egyik leányánál dolgozok. Pnotsan ugyanez a helyzet nálunk is. 20-36 óra között dolgoznak a német kollegák, kötelező túlórám minimum havi 20 - ami lehetne kettő is, ha a németek hajlandóak lennének ugyanazt vállani, amit a magyarok. volt NDK területén élnek, oszik, talán emiatt nem néznek annyira beszélő állatnak, mint amikor igaiz fajnémetekkel dolgoztam. Az egyik egyszer annyira elvetette a sulykot, hogy a kirúgás szélére került emberi méltóság megsértése miatt. Végül megúszta, bár magyar kollgákkal közvetlen azóta nem tarthat kapcsolatot.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.07.19. 11:26:07

lábjegyzet a politikacsináló médiához: a német sajtó a Spiegeltől a Die Weltig nem győzi felszólítani a német kormányt, hogy most má' tényleg csapjon oda Orbánnak, mert szégyenben marad. Szóval nem "jobb lenne" és "kívánatos", hanem kell és muszáj.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.19. 14:12:17

@Dinamuki: igen, ez valóban így van. Nagyon szomorú, hogy ezt meg merik tenni.

Frick László Intézet 2020.07.20. 07:05:20

@Dinamuki: A "Merkeli Politika" visszacsapó hatásait pár éve olyan 2028 környékére jósoltam.

Jó lesz... szerintem... ha amenekültpolitika lényegét nemmagyarországon szemléltetem.
van egy "oiropidmenekültpolitika" a "befogadás"... ezOlaszországban az életben úgy néz ki,amenekülteket szivesen fogadják vagytolerálják... elnézik.. Ha akar dolgozni,kapmunkát, ha nemakar dolgozni... akkor..."menjen tovább"... frnanciamunkanélküliek a segélyükből jólmegélnek Dél-Itáliában.

Salvini-t sikerült "picsán rúgni" deminél tovább húzzák a "takarítók" annál nagyobb lesz a visszacsapóreflex kisöprőereje.

Orbán, ha közepesnéljobbképességűpolitikus lenne... vagy a parancsnoka nem féltené annyira az összeharácsolt családi vagyont?

mindegy, azt hagyjuk, mutatom csak apolitika-szakmai részt:

Hosszútávon jólfizetne Orbánnak, ha most a jók és igazak picsán tudnák rúgni.

Szerintem még Orbán életében lesz Viktor Orban Straße Németföldében.

Ha emlékszel,azon imádkoztam, hogy Merkel épésszel és jó látással érje meg a 102életévet,most azt jóslom,elég lesz neki, ha 80-ig kihúzza.

Az idén indul a menekülteket felzárkóztató II.Ötéves terv?

Frick László Intézet 2020.07.20. 07:14:10

@Serény Vélemény: Ami felfoghatatlan a számomra az a "jobboldali mú
ttimírijádosmeg a poziítv baloldali ésliberális jómilliárdos" képe a gecisajtóban. Honnan veszik ezek a kis nyálfazekak, hogy pármilliárd dolláros vagyont görgetvén valakit foglalkoztat az oldaliság.Hogy:a gazdaságszakmai döntéseit oldalpolitika befolyásolhatja.

Most ez a kínai cirkusz:
"Hongkongi maszk a jómaszk
kínai maszk a rosszmaszk"
Gogy egy globális világmulti "német" ez a kifejezés, mint " a német Volkswagen".

Gyakorlatilag a Volkswagen a volumenét (meg a mindenét) tekintve kínai.

Amultkor lett szerencsém egy indiai autóhoz.Onnan tudom, hogy indiai:ott környezetvédelmi okokbólnemeknedik a kromátozást és ami a "koreai koreai"-n kromátozott, az az indiai gyártásún fekete-porszórt. (És Indiában nincsen téli sózás vagy zeolitozás,ezért a fekete porszórás nem fog letáskásodni)

A "svéd IKEA" a "svéd Volvo" A globális világvégeksemmit nemfognakmegfizetni,ami oiropaiés a járulékosköltségekis magasak lesznek az oirópai gyártáshoz.

Jólláthatóan munkaerőt csak kelet-európábólimnportálhatnak,az afrikai ésázsiai bevándorlók "valamilyen üzlet"ben gondolkodnak, nem azon, hogyan rootolhatnának gyárakban.

A Tönnies-hez nem fog beállni muzulmán dolgozni addig,amig a Tönnies technológiailag át nemála halal-ra.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.20. 12:46:35

@Frick László Intézet: Van egy appom, muzulmánoknak készült, ami a halal éttermeket mutatja. Magyar adatbázisa is van. Elvből nem megyek be ezekre a helyekre.

Frick László Intézet 2020.07.20. 13:20:09

@Szorgalmas Gyémánt: Igen kedvemre való az evőeszköz nélküli étkezés,meze-szerű.. aKaukázustól el egészen körbe a földközi tengeri partvidékem,a mártások csészés salátafélák, szaftosak,persze olivabogyóval. A halal-húsrésze kivételével. naan és humusz naan naannal,mártogatva valamibe a naant és leöntve a naant joghurtalapú bármivel.

Támogatom Fejlett- és Bezzegisztán muzulmánosítását, nagyon remélem, hogy megérem még, hogy a németek, az angolok,a sknandináv és benelux államok megkapják a muzulmánoktól, ami nekik jár a muzulmánoktól. De nem szeretném, ha az a muzulmán radikalizmus szelidebb lenne a 3. generációs "példásan integrált" arabok radikalizmusánál,minusz a székesegyházak gyújtogatása.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.20. 22:34:34

@Frick László Intézet: Szerintem ha egy picit is szereted ezeket az embereket, nem kívánod, hogy Európában éljenek. Olyan társadalmakról beszélsz, ahol az önmagukért felelősséget vállaló emberek a társadalom 5-10%-át teszik ki. Megrohasztja őket az itteni lét, ez az infantilis csürhe, ami ma Európában tenyészik, aztán eléjük lökik a "radikális iszlámot", ezt a minden porcikájában korcs és beteg sprituális moslékot, és szerencsétlenek zabálni fogják, mert ki lesznek éhezve valamire, ami egy kicsit is másról szól, mint a a konzumista egoizmus.

Frick László Intézet 2020.07.21. 06:50:39

@Szorgalmas Gyémánt: Engem is megdöbbentett,amikor ott találtam magamat egy véleményplatformon asemmibenhívő matulista-fikaista geci bede Márton ésAngela Merkel mellett.

Szerintem az európai fehér faj menthetetlen.

Sokat-sokat,rengeteget írtam már erről.

Az európai "férfi" mellékszereplőebbenatémában.

Minden társadalom olyan, amilyenek a női.

Innen végetér aközös platform,innen búcsút intek Angela Merkelnek és Bede Mártonnak:

Merkelnek és Bede Mártonnak az a véleménye, hogy az európai nőbe jó nagy, vastag és hosszú néger fasz kell,olyan magas termékenyítőképességű sűrű, aludtej-kékesfehér gecivel ..ésolyan faszról beszélek, ami napi akár 10 alkalommal is ejakulálni képes az ilyen minőségű termékeny gecit..

Sajnos azonban ezzel nem ér véget a történet.

Az egyik nagy probléma az, hogy az oiropid nő hüvelyileg már nem alkalmas a néger fasszalkúratásra. Alegminimálisabb szülőúti izomzattal sem rendelkezik, viszont kóros hüvelyi szárazságban szenved és a pinája izomzat híjján nem képes hozzátágulni a vágyott néger faszhoz

aztán azt a gyereket meg is kéne szülni, elavultpinásszülést viszont nem vállal az oiropid nő,mert félti apinácskája szépségét.. az nem baj, hogy a hájhasa közepén egy ráncos, gusztustalan ránc lesz a hashájában.
Jó, kiveszik belőle azt a gyereket,de aztán nevelni is kéne, de ki fog közben visszaírni azokra, akik a szaósölmédiában éppen ráírtak?

Van itt egy másik gond,amivel bede Márton és Angela Merkel nem számolnak:

A néger férfiak,ha még nem voltak európai szukákkal, ne felejtsük,hogy még az afrikaiakkulturájából is tekintvén az Európai Nők Képét az Európai reklámokban az európai nő ócska fasszopó ribancnak látszik.

Egy afrika, de pláne egy szexuális nyomorba hülyült ázsiai muzulmán férfi nyilván el-elkap egy fordulóra egy túlságosan ráakaszkodó európai picsát... Budapesten egy vacsorta a magyar pina a párizsi arab srácoknak... repjegy +vacsora+arbnb olcsóbb,mint Páriszban egy diáklány kategóriás kurva.

A néger faszán nem edződött hozzá a gyenge bőre a száraz pina kúrásához és akkor még a vaginizmust bnem is részleteztem.

A császármetszés, hiába a termékeny néger geci: Fixálja a szaporulatot a 2-es ráta alatt.

Jó,innen Merkelnekmeg Bedének az a fedáksárija, hogy majd integrálják a bevándorlókat és azok felfejlődnek a szerintük európai kultúrához.

Elárulok egy titkot. Európa addig érdekes a bevándorlók számára,amig van ingyenélet,pl 3 gyerekbőlmár meg lehet élni.De ha az európai gazdaság nem fogja tudni tartani azt a jólétet, ami az ingyenélet alapja, ráadásulÁzsia és Afrika egy lehetséges verzióban fejlődni és nempusztulni fog, akkor ezek az emberek 1-2évtized fejlettisztáni kalandozás után haza fognak térni.

merkelnek az az elképzelése, hogy majdkiválogatják a szerencsepróbálókat,a dolgozni, szaporodni és integrálóüdni hajlandókat megtartják, a többieket meg szétszórják az Ónijó fejhletlen területein.

Csakhogy a bevándorlók nem szeretnének a még nem elpicsásodott társadalmakban élni.

Budapest pl tele van olyan DNS-ileg nem oiropid emberekkel,akik nem félnek a késeiket használni. Erről 2015-ben meg is győződtek a Keleti pu környékén dzsemborizók. Megláttak egy pár dópeman meg körtisz alakút a nyóckerben és rögtön még a többieknek is leadták a drótot, hogy ez nem nekik való vidék.

Ez a kód evolúciós: Az ember kb olyanfélemajom,mint a kutya:Jódolgában veszik meg. El kell veszítenie az értékét ahhoz, hogy amikor már nemérheti el, felismerje. Ez egy , ismétlem: genetikai-evolúciós kód az emberben.

Pár éve láttam egy emberpárt. Holland nyuggerszemüvegbven voltak és ezért belgáknak vagy hollandoknak (de semmiképpen nem ossi-knak) néztem őket. Két hetet nyaraltak a világ egyik legszebb délsziget-világában és fehérek voltak,mint a meszelt fal. Talán néha kiültek a bungalow elé. Ez a fajzat, ahogy a grófnőnk is szokta mutatni: Befizet 10 év hawaiit a gyerekeinek, hogy ne legyenek otthon láb alatt a szexuális életűk alkonyi forradalmán, amikor a Mutti hatalmas műfaszokkal kúrja seggbe a Vati-t. Vagy harmadiknak kis négert,magyar cigányylányt vagy kelet európai fiút vásárolnak be a pornószobájukba.

Százezrével "nyaralnak" mesés délszigeteken olyan oirópai 12-47 éves gyerekek,akik ki se teszik a bokájukat a bungalo légkondicionált szobájából,még az étkezdébe se járnak ki,hanem pizzát hozatnak az olasz étteremből.

Mit akarsz ezekkel az emberekkel? -Ezeknek az embereknek nincsen kegyelem. nem először fordul elő ez az emberiség történelmében és őszinte a reményem, hogy ez nem az utolsó volt.
Gyerek-és kamaszkoromban kinevettem és butaságnak tartottam a szociáldarwinizmust, de most kénytelen vagyok beismerni: Felülírhatatlan.
Az ember az a majomféle, amelyik képtelen elviselni a jüódolgát,jódolgában nem tud magávalmit kezdeni és teljesen elbutul.

Az európai jobberek a négereket nevezik majomnak, szerintempont fordítva van: a majmok a fejlettoiropidok,pl a holland miniszterelnök állatorvosegyetemi szemléltető majma a picsaembernek. A majomnak.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.21. 07:53:57

@Frick László Intézet: Ha már Rutte. Szerepel-e a jogállamisági kitétel a megállapodásban?
Igen, következőképpen (22-es pont):

22. The Union's financial interests shall be protected in accordance with the general principles embedded in the Union Treaties, in particular the values of Article 2 TEU.
The European Council underlines the importance of the protection of the Union's financial interests.
The European Council underlines the importance of the respect of the rule of law.

23. Based on this background, a regime of conditionality to protect the budget and Next Generation EU will be introduced. In this context, the Commission will propose measures in case of breaches for adoption by the Council by qualified majority.
The European Council will revert rapidly to the matter.

Vagyis kidolgozank majd valami rendszert, amiben a jogállamiságot is mérik. Majd. Egyszer. Időpont nincs kikötve.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.21. 08:03:31

@Frick László Intézet: Mint írtam , az emberek 5-10%-át tartom működőképesnek errefelé. A maradék 90-95%-kal mit lehet kezdeni? Semmit. Jó, ha 40-50 évet kihúz még Európa. Jön még néhány merkelszerű zseni és annyit sem fog.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.21. 08:06:31

@Frick László Intézet: "Ezeknek az embereknek nincsen kegyelem. "

Fordítva látom. Nekik már csak a kegyelem maradt.

Serény Vélemény 2020.07.21. 09:32:12

@Szorgalmas Gyémánt: a múltkor a falusi sarki kis boltban vettem halal mirelit sültkrumplit. Made in Belgium.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.21. 09:39:55

@Serény Vélemény: Én az éttermek listáján lepődtam meg nagyon. Olyanok is halal szerint főznek, akikről egyáltalán nem gondoltam volna.

Frick László Intézet 2020.07.22. 04:49:53

@Serény Vélemény: Kb 18 kilométert sétáltam Bruxelles-ben a török negyedben. Ami nem az arab negyed. A törökök ugyanis szoktrak dolgozni,pl ekereskedelem-szolgáltatás és vendéglátás területein és halal mészárszékeket működtetnek. Az analfavbéták kedvéért aranyaos műanyagbarikák meg kistehenkék vannak a kirakatban. Sőt: vannak törökök,akik akár fizikaimunkát is vállalnak,ők a bolgár törökök. Soklaikus gyaur szemre nem képes megkülönböztetni egy arabot a töröktől,nos,akinek szép és maximum III-as Golfja van, de inkább a II-es jettát preferálja, az a török,akik a 13-asMerci-hez ragaszkodnak a friss árasztású arab,akik 20-40 éves francia autókat,ők a jól (és példásan) integrált 2-ik generációsok.
süti beállítások módosítása