A "republikánus" kontra "demokrata" ellentét az USÁ-ban a cirkusz része.

segelyosztas.jpg

Az USA egységpolitikája elnököktől független, a "különbségek" egy "demokrata" és egy "republikánus" elnök között dumaszintűek.

A humbug a "republikánis" "jobboldali" és a "deokrata" "liberális" álellentétről a Mexikói határkerítésselleplezhető le:

last_meaningful_presidentofusa.jpg

A Kerítést Bill Clinton alatt kezdték el építeni és Barack Obama alatt fejezték be.

Az még hagyján, hohgy a magyar geci jógyerekmédia Trump-tól valónak képes beállítani itt Kelet-Európában/A Balkán-on a Mexikói Határkerítést. Hiszen egy tank üzemanyag távoláságra még az orosz-ukrán vitát is amerikai tálalásban lehet beszopatni.

trumpvanmegtrollkodvaezzelmi_birkaaa_d.jpg

A Kerítés így állt már Obama idejében is... csak akkor valahogy nem került szórásba...

Az Amerikai Egyesült Államok Nemzeti KereszTYén Kőkonzervatív Állam -kétségtelenül liberálisnak tekinthető emlékfoszlányokkal.

 

A TYöbetű "református" -és Magyarorsztágon a reformációnak csak a progresszív "jövőbemutató" képe ismert,akeresztényfunbdamentalizmusba való visszarévedése nemannyira. Holott nem csak az ellenreformáció volt retrográd rekció,dea reformációs mozgalomnak is voltak retrográdágazatai -főleg azok, amikben az Ószövetségi fundamentalizmusra gyúrtak...

Trump Hasznos Idiótasága kétségtelen, hiszen ha nem így lenne, akkor a "demokratrák" nem egzaltált vén picsa/ hülye fasz idiótákat indítanának ellene, hanem egy fiatal netokratát.

A Trumpi Idiótizmus kritikája leköti a maradék USA értelmiség kritikai kapacitását és így a Valódi Válság-ra már nem jut: Tökéletesen a médiavalóság látszatfelszínén lehet tartani a közfigyelmet... miközben az USA már ki is esett a XX. századi szerepéből. Pedig ezzel a szerepvesztéssel mindenképpen és még most, a 20-asévekben szembe kell majd nézni. És mindent ezügyben nem lehet majd a Hasznos Idiótára kenni.

Trump is a Helpful Idiot. It binds the critical capacity of the last educated, sensible and intelligent people in the US. no attention is paid to the Real Crisis.

Úgy látszik most, hogy az első netokrata elnök,Barack Obama egyben az utolsó értelmes amerikai elnök is volt.

The first netocratic president, Barack Obama, was also the last sensible American president. Democrats don’t even want a real counter-candidate for Useful Idiot.

Laikus politikaiostobának vagy olyan álnaív kis geciknek, akik csak megjátszák a tudatlanságukat, mint Varga Gergő vagy Princz Dániel... úgy tűnhet,mintha most az USÁ-ban a "republikánus" -októl az afroamerikai proletáriátust szeretnék,mint "szavazóbázis"-t elszakítani a "demokraták".

Számomra ez a veszélyes játék inkábbtűnik a Dr Geréb Szituációra orbitális példának:

A hypekommunikációs entrópiát uralnilátszó netokraták elkezdtek játszani az afroamerikaiakkal,mint ahogy általános ez faji-uralkodóosztályok között aproletáriátussal.

Pár hét alatt sikerült hyperkommunikációs őrületet gerjeszteni.

A kérdés az,amit Dr Gerébnek sem tett föl senki.

 

Az egy dolog, fiatal hülyepicsa terheseket behülyíteni a kórháztól való elementáris félelemre.

 

De mi van akkor, ha már maga, a kuruzsló sámánnő, Dr Geréb szerint is kórházi körülmények szükségesek a vajúdó kismamának?

Ezek a hyperkommunikátorok, bizonyos esetekben,amikor a világkörüli hisztériagerjedést... csak meg kéne akasztani,mondjuk pár órára, amíg a hullákat kihozzák az elfoglalt negyedből... akkor... hol vannak az okostojások, a nyálas kis stréber gecik az egymáséiról másolt fazon-és divatdumáikkal?

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4016003770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.14. 08:58:43

Anno már a jakobinusok is úgy gondolták, hogy a tömegek indulatait úgy tudják állítani, mint egy csappal a víz erősségét. Ilyen helyzetben nincsenek már józan gondolatok, nincsenek józan helyzetértékelések.
Szerintem az USA, de az EU is: bevégeztetett. Amit hallunk, az a süllyedő hajón tomboló tömeg sikolya, akik már nem mernek ránézni a feliratot rovó kézre.

Mene, mene, tekel,ufarszin.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.07.14. 09:49:07

Hondurasban élő ismerős szerint onnét és El Salvadorból is rendszeresen indulnak a tömött buszok az USA felé, akiket aztán a coyote-k visznek át továbbra is zökkenőmentesen a határon, fal ide vagy oda... 11-18 éves gyerekek, család nélkül indulnak útnak ezekből a nagyon termékeny, de perspekíva nélküli helyekről.

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.14. 11:27:47

@Dinamuki: Nyilvanvló, hogy egy fal/kerítés nem állít meg semmit. Ráadásul az USA levegőt venni nem tud magától, minden szinten rá van szorulva a migráns munkaerőre.

Frick László Intézet 2020.07.14. 12:00:22

@Dinamuki: @Szorgalmas Gyémánt:
Mi lehet a cél?
Miért egyszerűbb egy aztán kezelhetetlen anarchiát gerjeszteni az "unalmas & megszokott"-nál?
Hogy nem kapcsol a maradék "liberális" értelmiség? . Vonnegut burleszk alakul így...miért így? Miért nem szabad észrevenni, hogy ez nem lesz jó így?

Serény Vélemény 2020.07.14. 12:35:20

@Frick László Intézet: Tudod te is nagyon jól, hogy az egész ott kezdődik, hogy egy lánynak kb 18-20 évesen kellene először asszonnyá - feleséggé válnia a szó fizikai értelmében, és utána megszülnie az _első_ gyermekét. És akkor a szülés nem életidegen valóság lenne, hanem az élet része.
De ezt a hülye feminizmus borította, mert az ostoba libáknak muszáj harmincéves korukig tanulni és aztán egy hülye multinál tekerni az értelmetlen pedált hogy nehogy véletlenül olyan pasival is találkozni tudjanak, akivel nem csak jointot szívni jó, hanem akire rá mernék bízni az életüket.
Igen, mert a gyerekszülés részben kiszolgáltatottá teszi a nőket.
Na szóval, ha egy 18 éves lány szül, akkor annyira mindegy, hogy kórházban-e, vagy mezőn, vagy akárhol, mert nagyon kicsi a valószínűsége, hogy bármelyikük belehal, ha meg mégis, akkor ez egy ilyen sport. DE ha kórházban, akkor ígyisúgyis muszáj beletenni a 100-200-300-at a borítékba meg az orvos zsebébe.
és ha összeszorzod, akkor ez 4-5-10 milliárd ft-os adómentes üzlet. (vagy még több.) Úgy, hogy közben meg a szülés című biológiai folyamat orvos nélkül is működik az esetek nagy részében.
Kivéve ha 35+-os nők szülnek elsőre. Mert az már kockázatosabb, és ha 40+-os nő szül elsőt, az meg már tényleg.
Na, és erre jön a Geréb Áginéni, akit _nem_ azért nyírtak ki, mert hülyeségeket képviselt, hanem mert ez egy 4-5-10 milliárd forintos üzlet, amiből melyik az a hülye orvos, aki ki akarna maradni? És mi lenne, ha kiderülne, hogy egy szülés gyakorlatilag orvos nélkül is lezajlik, és tök fölösleges annyi orvosi vizsgálat a terhesség alatt?
Ugyanez az usa helyzet pepitában: ha minden olyan dolgot, ami normális emberi értéket képvisel kilőnek az oktatási rendszerből, és átalakítják a teljes oktatást pszichopata-képzővé, akkor az emberek pszichopaták lesznek. És a gyerekeik még inkább, és unokáik még inkább, és a vége az, hogy fejbelövik azokat, akik azt merik mondani, hogy "minden" élet számít!
Az usa azért lett birodalom, mert ott volt a legnagyobb nehézipar, a legtöbb acélt ott gyártották, a legtöbb áramot ott termelték, és így tovább. És ha bukja ezt a világbirodalmi státuszát az azért lesz, mert már nem az iq világbajnok nagyhatalom, és már nem tud minden agyat megvenni, mert a kínaiaknál van sokkal több, és képzettebb és okosabb ember. Mert az ő oktatási rendszerük nem a pszichopata-képzésre lett kihegyezve!

Serény Vélemény 2020.07.14. 12:43:54

Ja és ennyit a női egyenjogúságról, ezt nem rég találtam:

www.youtube.com/watch?v=itaepb6VOMM

Persze, jogod van végigfutni a tgy akadálypályát, de 160 centisen hiába vagy a tornászbajnok, és hiába vagy akármilyen jó kondiban... :)

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.14. 13:44:51

@Frick László Intézet: Elég sokan észreveszik, észrevették. Csak ha ki is mondják, akkor kicsinálják őket. Így aztán hallgatnak.

Serény Vélemény 2020.07.14. 16:20:57

@Szorgalmas Gyémánt: Mostanság majdnem végignéztem a for all mankind c. sorozatot, de nagyjából olyan szintű feminista propaganda, ami hánytató helyett is alkalmas. Na most akik ilyen nagyon hülye sorozatokon szocializálódnak, egyszerűen szerintem azt sem veszik észre, ha a fejükre esik egy zongora, ha a zongorán nincs külön felirat, hogy "ember, ha rád esik egészségkárosodást okoz, úgyhogy ne lóbáld a fejed fölött".
(NEm azért néztem meg, mert annyira érdekelt, csak mert muszáj volt előfizetni a appletv+-ra a tom hanks-féle greyhound miatt.
Ami viszont persze, hogy nem tetszik a kritikusoknak, mert egy olyan film, amiben nincs pozitív női szereplő, az az egy nő, aki meg benne van, az sem egy túl észlény. (Milyen dolog már egy korvettkapitánynak, akit kineveznek egy romboló parancsnokának, papucsot adni ajiba???)

Frick László Intézet 2020.07.15. 07:34:18

@Serény Vélemény: Amúlt század végén úgy számoltuk,hogy kb negyedszázaddal-negyven évvel vagyunklemaradva a Fejlett nyugati bezzeg Társadalmaktól.

Kamaszkoromban nem értettem az Onkel-eket,mit esznek Magyarországon és mit huhognak NSZK-ról.

Majdnem sohamár lettem.

Valójában nemamai12-22-47 éves kislánynemzedékkel van igazán a baj.

Pár éve rájöttem: Dehogy iskell rábeszélniőket a gyerekvállalásra.

Sőt: Ellenkezően:Isten ments attól, hogy ezeknek gyereküklegyen ésmár nekikis kár voltmegszülettniük:púp voltakapicsa anyjuk,apicsa szüleik hátán.

Fiatalapa koromban párszormajdnemmeglincseltettemmagam "buta falusi " kismamákkalamiatt, hogy a gyerekeim rendszeresen táplálkoztak,én magamkészítettem a nemannyira pürésített zöldségfőzelékeket,de utazáskor akármegették a vegyes Zöldségbébiételt,ami.. hát...öööö

A mai 55-65 éves szülőheneeráció már alkalmatlan picsa szülővolt, ennyi gyereket semkellett volna vállalniuk.Az 55-65 évesekkismamakorukban legszivesebben távirányítót szereltek volna a gyerekreés napi 22 órában kikapcsolják.

Az iskolában folytatódott ez:
Statikusórák,a tanító felsemállt az asztaltól..kiadta a feladatokat éskuss.Az egész osztály egségesen ugyanazt a feladatotkapja,demmi differenciálás: A tanári karokban süvöltözve támadták a még differenciálni merészelő tanítókat.
Aki búőjt bújt , aki nem bújt,mertplkurvára únta az őképességeivel az órát,az meg "rosszalkodott"

Műra odáig züllött a helyzet, hogy mindenkiközepes, azaz 3-as. A jóképességűek,akika diferenciálás hiányamiatt unják az órát, az ötösökmelléa magatartásukmiatt kapják az egyeseket,akik semmit nem tudnak,demegtanulnak "szépen csöndben" maradni, azokmeg sajnálatbóla semmire adottkettesekmellékapnak néha egy-egy hármast, ha "nagyon ügyesek" akkor egy-egy 4-est is.

Most az online oktatáskor szembesült sok gyerek és minden szülőazzal,mekkora egy nulla tudással jutott fel az iskolájában a gyermek.

Foglalkozni semmit a gyerekkel-deakicsomagolásáig érdekes.. direkt erre tervezett ésmarkecolt vadonatúj szemét "játékokat" megveszik nekik.

Huhog a picsa a boltban a gyerekére "megvette neked apád a babaszobát 44000 osz'micsinász vele,semmit!"
200-300ezer Ftértékben zsúfolják a szobát soha nem használt és nem is alkalmas "játék"-ok. Egész játékgyártó cégek vannak,amikneka termékpalettájalényegében IKEA szerű vadonatúj hulladék kategória.

A budai elit.. Hajdu Péter gyerekei,a szttárok, a jelentős politikusok,műűűvészekés akadémikusok gyerekei járnak rendes igaz óvodákba meg iskolákba.

Ezek a kis gecik,mint Princz Dániel vagy varga gerő.. azt tanulják, hogy még egy évtized és Dél-Kelet Ázsia országai lakosságának a kétharmadalesz középosztálybéli ésa bankrendszerek telesen átalakulnak "okos virtuális" sá. Itt stréberen pofáznak az "értékek"-ről,miközben tény az, hogy az USA éslassan mind az oiropidokkisenek a vezetőpozícióból.

Azt hiszem, hogy a "zautónómmarxisták" meg az efféle viccpank picsagyerekek vakami jóviccnek gondolják,afféle:kicsi a rakás, de nagyot kíván, basszukel viccbőlmégjobban, hátha kisül valami.

Ki fog sülniés nagyon remélem, hogy ezek a kis geci nyomorékok akkor is az USÁ-ban lesznek még.

Frick László Intézet 2020.07.15. 07:38:36

@Serény Vélemény: A Globális Spekulalizmus hajtásában oiropidok is részt vesznek és ezeknek az oiropidoknak sem pályameg kínálat az oiropid. Az amerikai isÁzsiában bérgyártat, onnan veszi a tudást oda alapozmeg ott fektet be..ha egyáltalán jut neki valami.

A Dél-kelet áztsiai térségben a 80%-on Kína és Dél-Korea osztozkodik és a lepattanóakból talán jut a japánoknak. A térség tele van "kis és közép" japán vállalkozókkal. Apró réseket lelnek,amiket a nagy kínaiakmeg koreaiak nem tudnak kihasználni. Az oiropid geciknek mi jut? Vehetnbek egy bambusztanyát. Lehetnek szállodamenedzserek ott, ahol sok az ausztrálmeg oiropid vendég.

A Maldiv szigetek srli lankán befektetőké. Furakodik pár amerikai: ha tejel a srilankánoknak.
süti beállítások módosítása