A magyar jógyerekmozgalmak rendszeresen a Balkán-ra helyezik Magyarországot, de meg kell mondjam:

Már a fasorba sem lehetünk a Balkán-hoz képest.

Már Szerbiában és Bulgáriában is sikerült a Jók& Igazak-nak divattüntikéket szervezniük.

Ma már bolgár rendőri brutalitásról is beszélhetünk:

brutalit_t.jpg

A brutális bolgár rendőrök az arcaikkal kíméletlenül üresüvegeken ütögélték a bátor oirópaiszínvonalú szabadságtüntetőket!

Pár nap után a szerb és bolgár tüntetések is felfejlődtek a rendőri brutaalitás elleni bátorkiállások szintjére.

Eközben Magyarországon a rendőrök nyugodtan páváskodhatnak sima nyári öltözetben... :((((((((((((((((((((

 

És hol vagyunk még a hűdefejlettség netovábbja szobordöntikéktől!

Politikai seggeket csak így érdemes nyalni, ahogyan Valyga gelygőke,a nyállal műantifaszocska  teszi:

nyalfazekgelygoastreber2020-07-13_azonnali.jpg

 Tudod,mid van neked elnyomva,kisfiam? - a szabad önálló gondolkodási képességeidnek az alapja is, az :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6016001658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.07.13. 13:56:35

Á, szerbek? Egy leszbi miniszterelnökkel?
Abszolute példakép a fejlettudat számára!

Szorgalmas Gyémánt 2020.07.13. 14:03:58

Nefelejcs Gergő autonóm marxista aktivista... micsoda szakmák vannak.

Frick László Intézet 2020.07.14. 04:10:50

@Szorgalmas Gyémánt: Számítások szerint amóókszizmusnakkb 5%-nyi volta marxizmus-tartalma. Nem tudom, hogy akkor ezeknek a nyálfazék stréber tejbetököknekmennyi köze lehet a marxizmushoz... ezrelékekben mérhető?

Frick László Intézet 2020.07.14. 04:11:33

@Szorgalmas Gyémánt: Szerintem egy sunyinger kis nyálas karrierista, ennyi.

Frick László Intézet 2020.07.14. 12:02:03

@Szorgalmas Gyémánt: Van egy gyanúm, hogy nem annyira "politrikai" ez a téma,minthogy milyen baromságokra lehet ösztöndíjat handabandázni... Nem tudom elhinni, hogy ezek a nyálfazekak el is hiszik, amit szajkóznak...

Wildhunt 2020.07.16. 23:56:58

@Frick László Intézet: Fizikából doktoráltam volna. A folyamat elindítása előtt a tanárom leült velem, és részletesen elmagyarázta, mivel fog járni az egész. Hogy kell vislekedni, kinek kell megfelelni, hol kell publikációt elérni, stb. Végeredményben hagytam az egészet a francba. "Ezek" minden esélye az életre az, hogy valaki valamiért pénzt nyomjon beléjük. Ha ez nem így van, akkor ugyanis gondoskodniuk kell magukról. Egy koleszban (vagy annak látszó wohi-ban) minden szép és egyszerű. Mondjam tovább? Nincsenek értékek, nincsenek elvek. OK Boomer van, amivel nem lenne baj, ha a 14 éves gyerek mondaná, de a 30-as kisfiú-kislány mondja.

Frick László Intézet 2020.07.17. 08:07:30

@Wildhunt: Én mimindenből doktorálhatnék -ha pl találnék témavezetőt.

Hányszor jártam úgy a gyerekeimmel,amikor történelemből vagy irodalombólkészítettem... akartamőket felkészíteni vizsgákra, hogy..meg kellet állnom, hogy elröhögjem magam,miket beszélek, hiszen a tankönyvekben nem így van.

Tudnék doktorálni Krúdyból,de nem találnék opponenst és az állításaimat mégmeg sem kérdőjeleztethetném velük,mert magát a témát semlehet "tudományosan" felvetni.

Mutatok egy hamis felvételt, tő baromség,semmi köze a valósághozmeg az igazsághoz, a válasz:
"A felvétel egy nemzetközi sztenderd-nek megfelelve készült"
Amikor nonszensznek nevezem KSH adatokbóla jövőkép mázolását, akkor arra hivatkozik, hogy a magyarországihoz képest fegyelmezett adatszolgáltató társadalomban működőmormát alkalmazza.

"De hiszen a disznók legalább egyharmada nem is szerepel a statisztikákban"
Az nem száém,mert ez a nemzetközi elfogadott: Azt vehetem figyelembe.

Nem doktorálni kunszt: témavezetőket meg opponenseket találni hozzá, az.

Frick László Intézet 2020.07.17. 08:11:08

@Wildhunt: 100% meg vagyok győződve arról, hogy II.Gyula pápa erősebben hitt a katolicizmusban, istenben meg az egész kócerájban,mint Princz Dániel vagy Varga Gecike abban, amit összehazudgálnak. Sőt: röhögnek:Ebből van a buli: nekik ennyit megér. És? A szocializmusban nem így ment?
Princz Dánielről az a tanárom jut eszembe, aki fél órát őrjöngött azon, hogy Nyugat Imádők vagyunk. A szocializmusban még a seggét is import NSZK vécépapírral törölte. Nyugati autó, az autóba kamionossal csempésztetett BOSCH akkumulátort 8akkoriban még a Shell INTERAG sem árusította) Efféle geci aljadék Princz. Csak Princz még gyerek, ez a tanárom meg 52 éves vén geci volt már és családapa.

Wildhunt 2020.07.17. 15:57:56

@Frick László Intézet: Az olyan tudományágakat amiket egy könyvtári belépővel csúcsra lehet vinni nem sok semmire tartom... No offense.
Bölcsészkarokon az ilyen hozzáálás nem is lep meg. Engem az taglózott le, hogy ez fizikán, Magyarországon lehetséges (bár kb. 20 éve, de azóta nem sokat javult talán a helyzet).
Ahogy már mondtam, azért olvaslak leginkább, mert a te cikkeidből kihallatszik a magyarázat a felnövés hiányára, a "gecókák" létrejöttére. (A netokratív spekulalizmusból amúgy valóban írhatnál közgazdasági disszertációt.) Ami itt még hiányzik, az az átmenet pillanata. Ismerem az Adenauer-kindlikről írt munkásságodat, még extrapolálni is tudom. Végig a blogokban a miértet keresem. Tudod, miért a blogokban?

Frick László Intézet 2020.07.20. 13:54:45

@Wildhunt: Okoskatörpös arroganciám miatt sokan azt hiszik, hogy bölcsész voltam. nem, nagyon tudatosan, kis tenyérbemászó pofájá "sheldon"-korom óta tudatosan kerülni készültem a bölcsészettudományt. Senki semmit nem olvas el rendesen a bölcsészek közül,mindent csak "nagyongyorsan" gyorsolvasási tanfolyamok után, nagyátlókban és kivonatokban, klisékből. Jó sok olyan bölcsészt ismertem meg, aki a saját szakterületét útálja,mint gennyes kelést. Akinek a monográfusa, azt.

...ö... a blogok a nép szaga lenne... Megmondás... okoskatörpösségek...kinyilatkoztatások... A blog,mint műfaj délnapjaiban szinte minden élő bloggertalálkozó valami csalódásba futott, a "történész" gyanus, cukor/élesztőpálinka-acetát gőzben tántorgó mosdatlan hajléktalanszerűség... Volt aki a saját lakásában élt hajléktalanszerűen. Néha meg az élő alak még annális zseniálisabb volt,mint tűnt bloggernek.

A XX. század első harmada végén volt egyszerre boooomja az "őstehetségeknek" és a könyvkiadásnak. A tizenegyedikkönyvírók (kb a nemrég elhunyt Ungváry Tamás -hoz hasonló figurákat képzelj el) meg az őstehetségek... Pl Tersánszky Józsi jJenő volt az az őstehetség, aki aztán valóban is őstehetségnek bizonyult.

Magyarországon az irodalmi posztmodernnel nagyjából párhuzamosan a képzőművészetben is elérték a plafont, Pauer Gyula, Szentjóbiék és az irodalom, az akcionisták és aa pörformanszerelők egyesített hősalakja, Hajas Tibor. és társaik, el egészen a Fészek klub környékén kószáló és lejmoló idült alkoholista csövesekig, egy ilyent Németh Gáborék is leírtak, nem jut eszembe most a faszi nick-je, de a Fészek klub botrányhőse volt.

Tehát az, ami a blogger szobai (védett burokban) elkövetett "akcionizmus"-t beelőzte.
Az index gecik egy része tkp lemásolta a 70-80-as évek későávángárját és az internet műveletlen közönsége beájult, hogy wuuuudekúlok már (ez az indexes stílus...)

A tl dr -generáció nem olvas blogot... elképeszti ilyen mennyiségű szöveg.

Ha van mondjuk 1200 szavas szókincse és abból keresőmotorozik, akkor elképzelheti magáról, hogy mekkora észmájer,nem kell szembesülnie semmivel sem.

Szóvala fluxus... errőlis írtam már,amiben "mindenki művész" depersze egyesek azért a mindenki-nél műűűvészebbek.

A blogolás feljövetelekor a "tartalomszolgáltatók" megfizettek profikat és bekeverték a töltelékgyártók közé, aztán néha a töltelék komolyabb volt, mint amit a profik pénzért összepayoláskodtak.

Amikor elkezdtem blogolni, sok-.sok igen színvonalas blog bloggerét valakynek hittem/tévesztettem... annyi volt a szerencsém, hogy előtte imsertem már a magyar jelentősműűűűvészek természetét, egy igazi műűűvész nem kezdi el csak úgy ingyen kiverni a semmiért.. Voltak tippjeim,pl az, hogy nagy gergely ... olyan aranyos volt, hátha tényleg Nagy Gergely, Hannibalt is valami jelentősnevű írástudónak képzeltem és így, tovább...

Mindenkiben , aki a bloggerekközülértékeset alkotott, van valami bicsak

vagy a másik eset, a Csili és vanilia bloggerinája valójában azért írt olyan jól,mert tényleg profi újságíró volt.

A blogolás nőknek való.. és mégis: Sok-sok olyan bloggerina, aki sokkal tehetségesebb az eszedóra-vassvirág alakú igazi írónőkért... eltüntette az életművét nem látható a blogja, csak reméli az ember, hogy kimentve valahol kallódnak a jó szövegei.

Vannak alkotások,amik idővel lesznek egyre jobbak, ahogy múlik felőlük el a jelenkoruk,ami inkább lenyomta őket "kortárs"-ként, a kortárs sikeresek elkopak,kimennek a divatból és az érték megmarad.

Borbás Marcsi műsoraival szeretem felbaszni a fennköltek agyát.Borbás egy-egy gasztroangyala... 20-30 év múlva annyira értékes lesz,mint most a Magyar népmesék animációs sorozat.

Eltűnnek addigra az emberek, akik többet tudnak, mint felmikrózni valami fagyasztottkaját.

20-30 éve, amikor karosszérialakatos keze alá dolgoztam, nem sejtettem, hogy egy kihaló szakma művelőjét figyelem .... vagy a fuvarosokat.

Ilyen pl a méhészet is... vagy a kádárok...

nemsokára felnő egy olyan generáció,akik már nem láttak filmeket és "filmművészek" lesznek. A HBO.-n vannak mnár ilyen sorozatok,lényegében a filmipar semmilyen mértékét nem ütik meg mivel azonban a közönség sem látott filmeket..megeszik.

Enbgem zavar, hogy az index vagy a hvg mai színvonala nem éri el a 15 évvelezelőtti bloggerek átlagát, de aki még olvas indexet... az műr nem olvasott papír újságokat...

15 éve még megkérdezték Uj Pétert, mi a fasznak olvasószerkesztő, ma már a szerzőnek kiadják,mit mnásoljon össze és ő maga teszi föl a cikkét, nem néz bele idegenszem.

Néha nagy a botrány, akkor leveszik a címlaprólés megnehezítik az előkeresését, de nem veszik le, akármekkora gáz is a "cikk".

Én úgy szerkesztenék internetes hírportált, hogy maga Tótra W sem tehetné föl a saját cikkét és az ügyeletes szerkesztői munka nem azt jelentené, hogy aznap minden cikket de legalább a 2/3-át az ügyeletes szerkesztő írja (ez a 444 gyakorlata a kezdetektől)
szerkesztőség: de egymás munkáját sem olvassák el.

Wildhunt 2020.07.20. 21:40:44

@Frick László Intézet: "...ö... a blogok a nép szaga lenne... Megmondás... okoskatörpösségek...kinyilatkoztatások... A blog,mint műfaj délnapjaiban szinte minden élő bloggertalálkozó valami csalódásba futott, a "történész" gyanus, cukor/élesztőpálinka-acetát gőzben tántorgó mosdatlan hajléktalanszerűség... Volt aki a saját lakásában élt hajléktalanszerűen. Néha meg az élő alak még annális zseniálisabb volt,mint tűnt bloggernek. "

Igen, köszönöm.
süti beállítások módosítása