A hintapolitikáról lesz szó, aminek a magyar történelmi elnevezése a Kállay-kettős. Horthy egyik miniszterelökéről nevezték el, de egyébként a Horthy "rendszer" csaknem egészét jellemzi:

Osztrákul:

Ooni tackti linxi, ooni tackti rexi.

 

ÓNIJÓS MILÉDI Mi van maguknak azzal a náci politikusával, azzal a Haiderrel?

OSZTRÁK SZOCDEM KANCELLÁR Osztrák belügy, nem Onijós Plénum elé való, majd hazai   pályán lefocizzuk!

Ezen belül az ónijóspolitika: Mindenben alávetni magunkat szöveg[=duma]szinten, bármit megigérni és aláírni, de semmit sem teljesíteni.

 

Ausztria támogatja a Menekültek Igazságos Elosztása című humbug-ot, amivel a német neonácik ladikjainak árboctalan vitorláiból kívánja klasszikus-orbánian Merkel [Schulz] kifogni a szelet. Ennek a támogatópolitikának a jegyében Ausztria megigérte 2017-ben 50 azaz ötven menekült átvételét Olaszországtól. Ami átvétel azóta is tervben maradt.

A SARS 2.0 alatti politikák közül szerintem a bezzegsvédeké a legpraktikusabb, de ahhoz kell egy olyan egészségügyi rendszer, aminek csúcsintézményeibe meghívom az "újságíró"-kat és lenyűgözöm őket a csodálatos technikával. a másik  végén meg az egyszemélyes társadalmak univerzumában aki meghalt, az úgy is járt és a halálokaként az alapbetegséget írják be, meg statisztikázzák. Ehhez a kommunikációhoz is szükséges minta-jógyereknek lenni, valamit a speciális magyar másréttye-bezzeg tálalásban természetesen arra a kis mitugrász balkáni náci diktátorra rosszakat mondani.

screenshot_2020-07-11_osterreich_versch_rft_hurden_fur_migranten_erst_sprache_dann_geld.png

Az állandóan mindenben élenjáró Ausztria természetesen a járvány mesterséges lecsengetésében is az elsők között volt, báregyébként Európa összefertőzésében is még az elején. Az Ischgli Szórás után karanténba zárták a tartományt,vártak két hetet,majd a vírushordozókat,akik pompás immunrendszerűknek köszönhetően semmi tünetet nem mutattak, hazaküldték karanténigazolással. Például a román munkásaikat,akik szépen össszefertőzték Romániát,majd amikor kiderült az osztrákok számára, hogy nincsen,aki a betegápolással járó Treckich Oobaita-t  [Tzschobili]elvégezze, repülőgépeket küldtek Romániába,a repülőút során a fertőzöttek szépen összefertőzték a még nem fertőzötteket,majd beálltak betegápolónak aztán vagy betegek lettek vagy nem, a "lecsengetéssel" egy részülket hazaküldték,természetesen egy Ooswaißaa-val,miszerint Ausztria kijelenti, hogy nem fertőznek és kész.

 

Ebben a pillanatban is Ausztria fertőzöttségi szintje valahol az olasz-spanyol alatti lakosság arányosan,de a hírekben ezzel nem szerepelnek.

Kurz kiáll és...Ooni Tacktili Rexi befenyegeti a tüntetőket,lesz nemulass, ha zavarognak, Oooni Tacktili Linxi kijelenti, hogy Ausztrában szólás és gyülekezési szabadság van -de természetesen a plafon is hozzá van ehhez szokva és az "újságírók" közül senki nem figyel  oda annyira, hogy felnyerítsen röhögve.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3615994704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása