A XVIII.század végén a Woman Power még főleg derékon alul jellemezte a Nők Királynősége alkonyát. Grófnők és baronesszek előszeretettel alkamaztak észak-afrikai arab vagy néger szolgákat. Általában a teherbe esésből nem csináltak akkora kérdést sem,mint egy mai nő a mnsilye ugynevezett "vályog-szerűen rögecses" napjából a görcsökkel, egyszerűbbnek tartották a nemkívánatos másállapotot végigvíve a gyereket megszülni majd angyalcsináló falvakba leadni.

angyalcsináló favak terméke: hugoanevetoember.jpg

afroausztriaimirellengosso.jpeg

afroausztrai szépség

J J Rousseau balkézi felesége pl öt gyereket adott le így az aztán Victor Hugó regényéből megismert kisipar kezére.

Néger, török, arab (szerecsen/mór) egyre ment és Schatzi unt Süßili-be számított német nyelvterületen. Cukiságba. Senkinek nem gyapotszedő rabszolgák jutottak eszébe a kis négerekről, hanem főleg a női szegmensben az, hogy ezeknek aztán mekkora lesz a fasza és milyen kitartóan dógztathatóan.

wei_e-negerin.jpg

Miközben a legtermészetesebben már márkinőknek is volt hiv. bef. szeretői, még azok is rangsorban. Azért a néger kocsisa/testőre,az más tészta volt.

Nagyon sokszor a kis néger újszülött még fehér s csak pár napos korától kezd fahéjszínt fölvenni a kis bőre neki.

 

Bezzeg ma a nők a Woman Power lényegét a nyaki nemiszervükből értik, miközben az az eszük tokja marad, ami az ülőszervük is.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1515973032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása