A világ jóoldali,politikailag megbízható újságírói rendkívül elégedettek magukkal az idén. Bejött a cuccos a járvány körüli néphülyítésben is, és most Geroge Floyd megölése örvén az igazságtüntetések -már Stuttgartban is. Plusz a hazai piacon az indexesek tudtak beszopatni embereket egy szakállas trükkel a "veszélyben levés"-ükről.

"Aki nem lép Eszterre,nem kap rétest estére!"

/netokrata sajtómondóka/

Az őrületbe kergetés esete volt Dr Geréb Ágnesé. Az rutinszerűen ment nála, hogy a hülyeségét az otthonszülésről bemagyarázza fiatal anyajelöltekbe. Meg a páni esztelen félelmet a kórházi szüléstől. Nem sokkal azután, hogy jó drágán, mert cuki boszrkányvillának nézett ki,megvásárolt az alapítványának egy cuki boszorkányvillát, odarohant hozzá magzat'halálában, a "Születés Házá"-ba szülcsizni egy bebolondítt és szakszerűen megőrjített kismama. Dr Geréb,mint néhai  szülész-orvos,megállapította, hogy ennek a  vajúdó nőnek olyan problémái vannak, amik miatt szülész orvoshoz kéne fordulnia,ráadásul kórházi körülmények közé. Belefogott jobb belátásra téríteni a vajúdó nőt,de aztán ráhagyta és a sikerminden reménye, valamint egy Születés házában elvárhatómentőksézlet nélkül (menőatókban is van) hozzáfogott ahhoz,amiről nem hitte, hogy sikerülhetne neki.

Éltem abben a hitben, hogy a kismama orvosra szorult volna,amíg Mára nénivel, a bábával össze nem akadtam, aki meg is nevezte azt a szülész-orvosi (de bábák általis alkalmazott) műfogást, amivel simán a Születés Házá-ban is szüleszthette volna Dr Geréb a kismamát, ha érezte volna magát szülésznek vagy orvosnak vagy legalább a bábasághoz értett volna annyira.

De Dr Geréb főleg az őrületbe kergetéshez értett.  

 

Ha kell, viszont az őrületből mégis észre téríteni? -azt nem.

 

"Csak az tartson állatot, aki ha szükséges,meg is tudja ölni."

/Dr Juris Bohumil Hrabal/

Olvasóimat már az őrületbe kergettem szinte, annyit basztam Dr Geréb egyébként is nyomorult és szánalmas karakterét.

10 év a netokráciában iszonyú sok idő, több korszakon átívelő beláthatatlan.

Kínában a 80-as évekből származó mozgóképeket digitálisan kopás-csíkokkal látják el,pl  Lee bácsi gyorskajáldájának 1988-as Pejcsing-i  nyitása ott kb a mi első világháborús f-f hiradóinknak a mélysége.

Amióta a császármetszészet-nőgyógyászatokon is bevezették a síszünetet és gyakorlatilag csak a munkásosztály leszakadó rétegeinek kismamái, a drogos proletárok meg a gazdag cigány nők szülnek pinásan, alsóközéposztálytólfölfelé csak a császározás, ez fixálja az 1,5 alatti születési rátánkat, vagyis a népességfogyást

(normális szülőutakkal és a szülőúti arányokkal arányos méretű magzattal a szülés annyira gyorsan zajlik, hogy a cigánykirálynő csicskája nem érkezik felhajtani a loárkastély tortadiadémjére a bevásárlókombival. Úgyhogy valamelyik cselédlyánynak vagy magyar csicskamenynek kell jönnie az aranyollóval, addig a királynő tyorog az aranyfürdőszobában a terpeszébe felfogván a gyereket. Kórházi szülészzeteken a szegényebb romongró anyák a zuhanyzóba szoktak kimenni szülni, onnan kiabálnak ki ollóért meg nyélonér' a méhlepénynek.

2017-ben az Első Újszülöttnek Ókovács Szilvi bácsi vitte az opera CD-t, hát a kismama még az óévben 23.48-kor ropta a táncot a buliban és 0ó17-kor meg kint volt a gyerek szülészet folyosóján, a bába az ügyeletes nővérekkel még ott tartott , hogy persze egy cigány zaklatja őket a bulizásban egy pinásszüléssel, amikor az ollót kérte.

Vaggyis Dr Gerébnek az ég-egy-adta világon semmit sem kellett tennie, éldegéli a megszentült, a netokrata véleményformálók által feltuningolt szánalmas életét és tessék, mára már nálam is progresszív alternatív pankba szám ' :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9115913648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása