Gyurcsány Ferenc életregénye a magyar rendszerváltás története -és azóta is

Orbán Viktor 33 nevének a története a Magyar Ellenzék története

olyannyira, hogy a Magyar Ellenzék,még amikor  kormányzott is,főleg orbán Viktor történetét írta meg  volt a körösztapja (a faszával)

Uj Péter története a netokratív véleményformálás és gyártás története

Az index története 2005-ig Uj Péter történetének egy része

A 2005. utáni index története Gyurcsány Ferenc történelemírási jókedvének a bruhahája.

Ebből a szakaszból 2004- és 2010.között konkrétan és teljesen egyenlően Gyurcsány Propagandája az Index maga volt.

 

A FIDESZ ElsőKétharmadának a története a Gyurcsány Nagyregény pár fejezete:

Az index közreműködésével is hogyan lett megbaszva az Európai Demokratikus nagyrutin:Olyan esetekben,amik bekövetkeztére  európai kormány automatikusaan mond le éslesznek előrehozott (rendkívüli) választások. Hogy ünnepelték a jógyerekek, de hogy,amikor

2003-ban a Dr Medgyesy Botrány után

Gyurcsány 2004-es puccsa helyett

2006-ban tavasszal és ősszel

 

2008/2009fordulóján

kijátszotta a Jó & Igaz oldal a demokratikus nagyrutint.

Mr Lajos Bokros politikai élőhulla-zombivá züllesztéséhez is asszisztált az index vállalatcsoport!

2010. után pedig az Amerika Hangja hálózat részeként az USA külpolitikai agitációjának Oirópai Kórusában a magyar szekció háttere

 

Előtérben a 444-gyel

 

A 444 története uj Péter új kihívás -t találásának a története

 

legújabban az ebbe is beleunással már...

1999: Index

1999 tavaszára elmérgesedett a viszony az IDG Kiadó és a szerkesztőség között. A vita végeredményeként Nyírőt kirúgták, mire a teljes csapat felállt, és alapított egy új portált. Ez lett az Index, amely rövid idő alatt piacvezetővé és megkerülhetetlen hírgyártóváforrássá vált. Bár az akkoriban rendkívül ismert Nyírő volt az új vállalkozás arca és az új portál első főszerkesztője, viszonylag hamar, fél év után lelépett, úuj kihívásokat keresve. Utódja Uj Péter lett, hozzá kapcsolódik az Index mára már legendássá váló hőskorszaka.

 

2004. őszén Gyurcsány Ferenc minden csütürtökön tartott személyes irányítást az elavultsajtómunkatársainak, az index azonban bajnai gordon szervezésében a Wallis-tólkapott kölcsön-szerűen egy 365 millás injekciót, hogy megfeleljen Gyurcsány Új Agymosodájának.

Természetesen ez nem egy jellegzetesen kontár és analóg fidesznyik-szerű mosoda volt, itt "kritika" is készült, "súlyos bírálatokat" Gyártatott Gyurcsány ezzel az index-szel "Gyurcsány"-ról. Ezzel hazudták el a "függetlenségüket" -amit jó sokan be is szoptak szépen.

Hamar népszerűvé vált az az egyedienmodorosan megjátszott álpimasz, matulás mesterkéltséggel belőttsérójú hangvétel, amely olyan, az Indexnél sztárrá váló újságíróknak volt köszönhető, mint pl. Szily László (később Cink, majd 444), valamint Tóta W. Árpád (ma HVG). Az írások színvonala időnként hullámzó volt, de persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehetett komolyan venni az Index-et. Nagyon sok alapos oknyomozó riport jelent meg a portálon pl. Dezső Andrásnak köszönhetően.

Az Index közben folyamatosan bővült. Jöttek az aloldalak (Totalcar, Velvet) és az olyan újdonságok, mint az Index videó vagy a tematikus podcastok. Az InteRNeTTo-ról átmentett Fórumból a nemzetközi trendeket követve később kinőtt a blog.hu Szily László „blogminiszter”  valójában és rendesen blog-üzletágigazgató vezetésével, terepet adva egyrészt olyan, népszerű indexes rovatoknak, mint a Comment.com és a Tékozló Homár, másrészt meg bárkinek, aki írni akart. És ezekből az amatőr blogokból később néhány országos hírű lett. A Vastagbőr mára pl. az Átlátszó egyik aloldala, de a legnagyobb sikert a Kettős Mérce érte el, amely Jámbor András blogjából Mérce néven mára országos jelentőségű portállá vált.

Több jellegzetesen magyar bepalizott kamu tulajdonosa is volt az Indexnek az évek során.

Az induláskor a törzstőkét több befektető mellett az alapítók adták össze. A 2001-es Dotkom válság idején az Index Zrt. is válságba került, amit végül sikerült átvészelni: 2002-ben a Wallis befektetése hozta meg a cég számára a fejlődéshez szükséges biztos hátteret, így a Wallis Rt. vezérigazgatójaként az Index főnöke Bajnai Gordon későbbi miniszterelnök lett. 2005-ben újra változott a tulajdonos. Az új befektető Nobilis Kristóf, az új vezérigazgató pedig Vaszily Miklós lett. Utóbbinak később dicstelen szerepe volt az origo, a közmédia és a TV2 elfideszesítésében.  Nobilis mellett feltűnt Spéder Zoltán is, aki később fő tulajdonossá vált.

Bár a tulajdonosok fideszes kapcsolatrendszere ismert volt, komoly befolyással nem voltak a lap függetlenségére. Más kérdés, hogy a FIDESZ kétharmados győzelme után a legkisebb próbálkozások is soknak bizonyultak a szerkesztőség nem ehhez szokott tagjai számára. 2010 áprilisában távozott

bár egyébként akirúgattatásuk hamislátszatát keltvén

amit György Péter eszteta pl szépen be is szopott...

Bodoky Tamás, 2011 augusztusában Tóta W. Árpád és Bede Márton, majd 2011. szeptember 30-ával Uj Péter főszerkesztő is lemondott, a pletykák szerint pont az ilyen próbálkozások miatt

 

valójában azért,mert új vállalkozásba fogott amerikai támogatással: a 444-be. .

Orbánék persze megpróbálták kivetni a szikkasztott takonynak se jó  "háló"jukat az Indexre,

bruhaha.gif

 

ha megszereznék az indexet, azt se találnák, hol kell bekapcsolni. vagy legalább le.

amely a függetlenségével a mai napig mélyen beágyazódott tüske a körmük alatt. 2017-ben derült ki, hogy még 2014-ben az akkor még Orbán-szövetséges Simicska Lajos opciós elővételi jogot szerzett a portált kiadó cégre. Szerencsére ezzel már csak a Geci Nnap után élt. Egy napig volt a Mészáros Lőrinc előtti időszak legnagyobb oligarchája tulajdonos, hogy aztán átadja az Indexet egy alapítványnak, ezzel védve meg attól, hogy az origo sorsára jusson. Az alapítványt az Index jogásza, Bodolai László vezeti.

Az Index.hu hirdetéseit értékesítő ügynökség viszont tőlük független, a portál emiatt némileg kiszolgáltottá vált. Ennek enyhítésére az Index ráerősített a közösségi finanszírozás tettetésére, mint egyébként ez a szemforgató aléjasság amúgy is jellemzi az ellenzéki forrásokat.  A félelem nem is volt alaptalan, idén tavasszal újra feltűnt az időközben fideszes médiahóhérrá BRUHAHHA  váló Vaszily Miklós, és bevásárolta magát az ügynökségbe.

Ebbe a helyzetbe robbantak be tegnap a hírek az Index darabokra szedéséről,

hogy a faszomba lehet egy vállalatcsoportot széjjelszedni, amikor eleve darabokban-ra van tervezve?4!!?, :XD,!4??

amelyeket az Alapítványt vezető Bodolai ugyan cáfol, de a szerkesztőség még mindig veszélyben

Bodolai élete a komolyan nem vehető hazudozás regénye.

érzi magát.

 

Úgy érzem,röhög a vakbelem.

Reméljük a jövő rácáfol a pletykákra, és helyreállhat a szerkesztőség bizalma, amint felépülnek a röhögésből.

Hatalmas veszteség érné a magyar nyilvánosságot, ha az Index megszűnne, mint a Népszabadság, vagy a lakájmédia tagjává válna, mint az origo.

 

A Népszabadság Kivéreztetése teleregénye csak a HBO "Nagy Katalin" sorozatához mérhető fantasy & és fuckshit.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3615910538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heki 2020.06.23. 11:43:26

Na, egész jó összefoglaló, kár hogy nem fogják olvasni jóoldalról.

Frick László Intézet 2020.06.23. 12:24:48

@heki: ...még most fejezem be.

Egyébként...olvasni? Gyűlölettől beszűkült tudattal?

Amúgy meg: nem belpiacra szánt ez a bullshit,amivela fiúkmost előálltak. van már valami,amihez ez

többekközött
alátámasztásra kell.
süti beállítások módosítása