Most, a járvány Ónijós Szinten elhatározott, de tagországonként aztán simán a tagországi kormányzatok nyakába kötözgélt

lecsengetés

-ében a szarkavarók nagyon érdekesen viselkednek,az un "internetes hírportálok" picsaújságírói nézdegélnek körbe

 

mint a Fishing-en az elsősorozó kufferseggű lányok,

honnan ez a szarszag.

Mitől eszkalálódott a járványhelyzet.

Mi a jóédes franctól nem lett Egységes Fellépés. Mi volt ez az egyénisekedés, a társadalmanként eltérő brain storming az ötletelgetésekkel.

Dél-Korea példaértékű volt, Kína meg persze komonista. Na,pl ez egészen jópofa véleményformálásnak,ha a véleményformálónak fingja se nincsen, ugyan, honnan is lehetne arról, hogy Dél-Koreában minden hónapban egy

napra légó gyakorlatokra,sorakozó-levonulásokra, sorakozó és gázálarc próbákra, épület és városrész evakuációkra áll le az élet és sorakozó, sorakozik fel, aztán indulj! és megint a sorakozó. Aztán vigyázzban állni és várni,majd ind-ULJ és sorakozó, futás és gyülekező, evakuáció és tűzriadópróba.

Dél-Koreában Európában ismeretlenmértékü tapintattal vannak egymásiránt az emberek,de a rendőr üvöltözhet a zebránál meg forgalomirányításkor, és van egy külön csendőrség arra, hogy ők meg a rendőrökkelüvöltözzenek azért, hogy üvöltözzenek (pont úgy,ahogy Olaszorszában is) már hangosabban az emberekkel.Ilyen Kínában nincsen.Hogy? -még rendőrt is alig-alig látni, olyan közlekedésrendészeti vegzálásmeg,mint Merkelisztánban, a rendpárti szabálykövető fejlettársadalomban? -még csak olyan se,mint nálunk, Orbanisztánban.

Az oiropid picsaság egyetemi példaszituációja,előszöris Kínától vásárolni bármit az

 

EZ VESZÉLYES!

bezzeghongkong.jpg

 miközben a Globális Spekulalizmusban mindent vagy kínai alaktrészből szerelnek össze derült ki ez a járvány alatt vagy Kínában bérgyáratnak, derült ki a járvány alatt

ezért nem Kínában,hanem Hong-Kongban vadásznak szállítmányokra a fejlettek, akik nem aljasodnak le a komonista Kínához.Így persze a kínai cégek a hong-kongi,a hong kongi cégek meg a kommunistakínai leánycégeikkel kóperálva csináltak Nagy Elosztó-t a hong kongi reptérből. ahol a fejlettek, jók és igazak ugyanazokat a kínai-kommunista-kínai gyártmányokat vásárolhatják a 2-3-4 lépcsős felárakkal,mintha Tsi-nan-ban vásároltak volna.

WANG Fuck it,this doesn't have a CE mark!

GENG Shit up! good for Americans anyway! White Devil suck  this it!

(a Komonista Kínában a fiatal sztartaposok vagy egyetemista társak vagy jelentősműűvészek ősidők,azaz kb 2015.óta főleg angolul tárgyalnak egymással, nem kell tökölni a tájnyelvi eltérőejtésekkel annyit)

Óvodás társam,Káposztafőzelék Pista imígyen kapta a nevét -nyugodjék békében,persze hogy rákban.

Pistike egy bizonyos,ám jellegzetes terpeszben csoszogván szimatolgatott. Káposztafőzelék lesz,káposztafőzelék! Ebédes Jóska bá' pedig még seholse járt a bádogdobozos triciklivel.

"Káposztafőzelék,káposztafőzelék,az anyád picsáját az, beszartál, az van, a kurva anyádat!" -kiabálta rá Böbe dadus és felkapta, hogy kicepelje (még nem volt vezetéskes víz) kimosni a szarból.

 

Káposztafőzelék komám jut eszembe a világ haldó, jóoldali pl Az Amerika Hangjavilágújságíróiról, Amanpourtól az Azonnali Pont Húúszerkesztősőge, Bakó művésznővel bezárólag..

 

Mi ez a szarszaga járvány körül ? basszátokmeg, hát tőletek van "internetesújságírók"  ti kavartátok a fost

 a hyperkommunikációs boooom,

az van, a kurvanyátokat!

 

A 444-en meg is jelent egy okoscikk arról, hogy 10éve ki a fasz,egy picsaember mégmeg is jósolta 2010-ben, hogy Húsz_húsz-ban ez lesz.

 

Nem,a netokrációról internetkommunikációs szakemberek 2005-ben tartottak semmi konferenciát , és ott még beszéltek a Zárt Tartály Elv-ről

 

amiről ma, amikor a jóslat betelhjesedett

 

HYPERKOMMUNIKÁCIÓS ENTRÓPIA

a sokkufferseggagyúpicsa nemmerész beszélni vagy már ehhez is gogli agyú wikiidióta.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8215904836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása