"A legtöbb szülő csak nézi a gyermekét, ha már betöltötte a tizenkettőt."

/Mari, Blogter,2007./

Hála Istennek,megint nem több kettőnél, hátha nemlesz tehát bonyolult:

Megkérdezzük a gyerekünket,mi volt ma az iskolában, azt válaszolja semmi,semmi különös. Uncsi. Semmi se volt. tegnap  sem és holnap  sem lesz.

-vagy azért mondja ezt,mert az igazat

-vagy nem akar hazudni és inkább így hallgatja el.. hogy... nagyon is.

Egy biztos, ez az iskola nem jóiskola.Rossz iskola. Olyanok benne a tanárok, amilyenek a bolti eladók, akik ezeket a tanárokat kiszolgálják,a buszsofőrök,az orvosok,az orvosasszisztensek,a dadusok az oviban és az öregotthonok dolgozói meg a sírásók. Igazi magyarok.

Imádom,amikor pedagógus (igazi, született pedagógus kateg.) jön nekem azzal érv gyanánt, hogy ő mindent tud a gyerekéről,az MINDENT-DE-MINDENEKET IS megbeszél vele,közöl és elárul,megoszt vele. Barátok is,nem csak szülő-gyerek a kapcsolat. Súlyosbítja a helyzetet, ha a gyereke még ráadásul abba az iskolába is jár,amiben tanít.

 

A szülők öncsalása igen-igen hasonlatos még az apák esetében is a nők eufém, nemodagondoló öncsalásaihoz.

"Soha ne húzd el magányos nő ágyát a faltól!"

Ha valaki befelé is hazudik, hogyan beszélgessünk véle külső dolgokról.

 

Márpedig az oiropid ember gyerekkertekbe külön ki- elkertelt gyerekei kívülvalóaká válnak. Bekerülnek egy majombandába, ahol a helyüket, mint a majmok, politikusan  harcolják ki,a legerőszakosabb,de mégis a legjobb színészi képességű alakoskodóka nyertesek és ezt az előnyt az óvodából viszik fölaz iskolába, aztán az életbe vagy igen vagy nem.

querelle.jpg

A netokráciában mutatsz 100 esetet, ennyiből a véled opponáló ki képespiszkálni egy "hamis"-at, azzalmegsemmisíteni véli a többi 99-et is.

Én az alkalmazkodás iskolájába jártam, az iskolatársaimnak nem a súlyozóan nagy ---(Egy 27 különböző lényegű sokasághalmazban 30% homogén egynemű  súlyozó lehet). Nem a súlyozóan nagyszázalék, hanem legalább a gyerekek 75%-a jó alkalmazkodó lett. Voltak alsóbbrendű osztályok,amikből azonnal a felsőoktatásba senki sem került,de azóta a 30 embernek 72 diplomája lett. Még annak is van,aki ősszel pótérettségizett.

Mivel érveljek szülőknek,még ha pedagógusok is,a netokráciában.

 

"A gyerekednek azt a hangját nem ismered föl, amit az otthonán kívül egyéb helyeken, az iskolában vagy a baráti körében használ. legalább egy terc, ennyivel mélyebben beszél."

 

Ki szülő nemkapja meg a kamasz gyerkétől azt, hogy nem ismerheti. Ki szülő merné elárulni a gyerekének azt, hogy még annál többet is tud róla  mint amit összeveszés legnagyobb hevében és hirtelenharagjában "kivág" mint végsőérvet. Van érve még a végső után is, csak szégyelli, nem meri, gyáva,konfliktuskerülő...úgy van bvele,majd megoldja,ő is megoldotta,majd lesz vele valami. Ő is részegen, beállva ment haza, neki semmertek szólni másnapsem a szülei. Az ő bugyiját még kiszaglászta az anyja az igazság iránt, hogy igazat mond-e, de ő már ilyet ? -nem a kőkorszakban élünk, amikor Dérynémég egyáltalán nem hordott bugyit, viszont Blaha bácsi 15 éves asszonya majd csak vígözvegysége hosszú alkonyán kezdett ismerkedni az új divattal.

Most pedig a panasz:

IDÉZŐJELKEZDŐDIK

Buzi a fiam. Persze nem beszélhetünk erről, bár egyébkéntmi, nemúgy, ahogy te cinikusan mutatnád, valóban mindent megbeszélünk,a fiam rendszeresen kioktat politikai és művészeti témákban, a filmművészettelkapcsolatban pedig a legunbdorítóbb lekezelő módon,mentségérelegyen, hogy korosztályát messze meghaladóan akkora filmesztéta, hogy a helyén képes tárgxyalni a Szúszperket és nem hiszi azt, hogy Tarantino Ponyvaregénye esetében össszekeverték a tekercseket.

De hiába kerülnék Rainer Werner Fassbinder felől... egy kockát nem nézett meg, pedig nem ajánlottam neki egyenesen a Berlin, Alexanderplatz-oz, csak amolyan rávezető módon, ahogy pl az igazgatónknak az ellenkezőjét javaslom,mint amit tennikéne és akkor másnap tehát az ellenkezőjét vagyis az én valóságos titkos elképzelésemet mutatja be éjszaka megálmodott jó döntéseként,amit tessék,most szavazzunk meg akkor.

A fiam abba a rétegbe  tartozik, akiken azzal gúnyolódok, hogy a legkomplexebb filmalkotás,amit láttak, a Trónok harca meg az Így jártam anyátokkal volt.


De a fiammal nem vagyok képes úgy beszélni, ahogy ő velem vagy ahogy ő a korosztályával.

A lélek mérnöke is vagyok, mások autóbuzik vagy régen bélyeget gyűjtöttek,újabban utaznak.

Természetesen a fiam is a lélek mérnöke, lelkiszemetesláda húsz komolyabb barátnője van, ezek közül öt egy szavára "járni kezdene vele". Egy, aki férjülis venné, a húgát megkerestem és mint egy XX.század eleji férfi, egyenesen nekiálltam a kérdéssel, hogyan lehetne összeszervezni a fiatalokat (a nővérét meg a fiamat) egy régebbi típusú összeszervezett házasságra. Gyerekkoruk óta jó barátok, egyszer három napig járttak, de még 7.osztályban,egyszer meg egy hétig, tizenéveik végén. Segített a lánynak autót venni és kifizette a beugrót is.

 

Mi is anyuékkal hányszor megbeszéltük ezt, de a fiad buzi. nem tudtad?

 

Két vagy három másodpercig latolgattam,mit válaszoljak, hagyjam a lányt a hitében?

Végülis tudom,de ez az a perc,ami után már nem áltathatom magam annyival, hogy sejtem csupán.

 

Olyannyira tudom, hogy kifogalmaztam mármagamban hat-nyolc-tíz szónoklatot mindenféle megközelítésben.

 

Iszonyúan nehéz a buzik élete. Más errőla médiasugárzás,az európai kulturális megképzettsége a dolognak,kúlságislett meg divat is.

 

Ma már nemlehetne a buzik életérőlúgy beszélni, ahogy a buzi Fassbinderkönyörület nélkül,ahogy egyébként az ember még az anyjávalsemlehet könyörületes,a népével, hazájával,kontinensével sem.

Krúdyt szoktam neki felhozni, mint nemhogy könyörületet ismerő, de végestelen-végig csak könyörületes művészt, de ő jó tanuló volt és azt tanulta Krúdyról, hogy lektúr és 22éves kora (a katonaság óta) nem próbálta olvasni.

Mint Fassbinder buzik,ismerkedtünk össze. Szerinte a film jobb a regénynél,szerintem nem rosszabb a film,mint a regény és ez bizony ritka.

"Mit csinál, ha buzi témájúfilmet néztek?"

"Öö..eee.szoktam a szemem sarkából figyelni,elpirul és homofób kitörésekkel leplez, ahogy ez szokás."

"Hátha látens buzi..." (az emberek szeretnekmegkapaszkodni hazugságba,mint fűszálba ... akit mentett mármeg falevélbe kapaszkodás gyümölycszedésközben,az tudja,miről beszélek)

"A látens buzik dugnak nőket, együttélnek nővel,sőt,nősülnek is."

"Egyébként is, a legtöbb buzi inkább biszex."

"Olvastam azt a baromságodat többször is,amiben azt adod elő, hogy a divat[ból]buzik egy része praktikus okokbólél együtt.Egy buzi pár konstrukítv kettős,míg a heterópároknál feszt a huzavona a szerepeken,meg az a hátán cipelősöd."

 

 Azt szoktam javasolni fiúknak,ha komolyan tervezik egy lánnyal, menjenek el vele hosszú [külföldi] utazásra. Ha két óraelteltével nem a hátán kell cepelnie a csomagjaival együtt, akkor az volt az első  sikeres tétel a próbasorban. A tizenöt áévvel ezelőttilányókat két óra után a hátán cipelhette a csomagjaival.Ma el sem tudnak indulni,mert a lány nem teszi le az egyik kezéből a telókáját és nem veszi el róla a tekintetét. 

 

Mutatom neki a Monty Don sorozatból a két jóravaló, kertészeti jótanácsra hajló buzipárt. Jól kijönnek egymással, a környezetükkel. Falura menekültek, hogy ne piáljanakmeg drogozzanak annyit.ÉS ne legyen annyi kisértés a buzik promiszkuitívabb életében. A falumban is élnek együtt buzik,elég jól elvannak és velük is a falu. [A jólelvanásról tudnának a mozgalmárokmiket kicibálni a közhelygyűjteményeikből.]

"Miért baj az,ha buzi? -nem én kérdem ezt, de ezt fogja mindenki kérdezni tőled egy---"

"A buzik élete nagyon nehéz..és a... kompromisszumok végül többe kerülnek, mintha nem befelé-befelé magyarázza magát,inkább kifelé. Az ember végbele nem arra van kitalálva, hogy kúrják és lehet annyi pénzed,mint a szar, ezt a beépített hibát nem tudod kibekkelni - lásd a Gibb fivéreket. Az ember... csak.. valami könnyebbet szeretne a gyerekének,ez reflex...nehézség,de olyan, amin nyerni nemlehet---"

"Biszex.. John Cheever-rel próbálkoztál már nála? "

"Cheever nem biszex, csak kéjenc féle volt... te okostojáskodtál valamit a vének fiatal húsra vágyásáról... a fiatal nővérek melleit-farát csipkedő öreg nénikékről... Különben is, a fiam nem olvas szépirodalmat."

"Neil Patrick Harris könyve? Olvasmányos,és---"

"Én is gondoltam Harris könyvére. De más  miatt: Ezzel jelezni,hogy tudom... Vannak ezek az öreg, jóságos buzi bácsik, akik a fiatal kétkedőket bevezetik a, mentor szerűen a...Ezt nem szeretném! Én szeretném segíteni a fiamat és nem szeretném, hogy egy vén kecske ott adja neki a mentort a csak befelé vezető útban... Több esélyt szeretnék neki!"

 "Harris nem annyira öreg---"

Menjek a faszba,azt hitte,tudok valamit.

lecsengés. Felhív:

BÚS APA Én csak... te is szülő vagy, azt akarod, hogy a gyerekednek jómeg könnyebb legyen.Nem?

FASZ Nem. Ebben mentek gajra NSZK-ban az Adenauer-korszak gyermekei. Egykék,kettecskék, picsává óvták a mindentől őket a szüleik. Rohadásig rakták őket az állami meg a vállalati bürokráciában, irodaház-szám. Tudod,a jürgenek..

BÚS APA Van az a mondásod arról, hogy ne nekem, hanem majd a 47 éves kori önmagának számoljon el, tudjon majd akkor... -az se jó?

FASZ Szerintem hagyjad. Szemlélődj. nem tehetsz semmit, csak nézheted. Már az valami, ha mertél tudomást fent hagyni magadban erről, a felső, a vállalt tudatodban.

BÚS APA Hú, bazz... De megbántam ezt, tényleg menj a picsába. (katt)

 

IDÉZŐJEL ZÁRUL

 

Jó,megyek a faszba. És a picsába is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1715902150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heki 2020.06.19. 09:05:00

Na, ezt háromszor is elolvastam, pedig a könnyebben értelmezhető szövegeid közé tartozik.
Izé, nem lesz ebből diskurzus, szerintem, hogyha azt írnám, hogy mennyire intim, meg őszinte, akkor jogosan megkérdeznéd, hogy mit jelent az "intim" szó,

valószínűleg azt tartjuk intimnek, ami a "(szülői, férfi, női stb. öncsalás" kategóriába tartozik.

Meg szépen végiggondoltad, hogy milyen válaszok lehetnek.

Ténleg nehéz a buzik élete, szerintem a magyar makrotársadalomban nincsen olyan fajta homofóbság, hogy a rendőrök elmennek buzit verni, mert az jó mulatság, ugye ez a Pride mozgalom emléknapja.

Ámde Magyarországon, mikrotársadalmon, családon belül lehetnek homofóbiák, ezek a fentiekben általad leírt görcsökön alapulnak.
Egy kamaszfiú vallotta meg diplomás anyjának, hogy buzi, 18 évesen, erre az kitagadta.
Gondolom anyuci gyorsan hárított, nem akart belegondolni mindabba, amit írsz.

Távoli rokonságomban a család nevelt lánya, 25 évesen hosszas küszködés küszködés után vallotta meg nevelőszüleinek, hogy ő leszbikus.
Ámde mivel nevelőszülei egyszerű emberek, szeretettel elfogadták, és fogadták is a másik csajszit is.

Az már másik történet, hogy kapcsolatuk azóta szétment, a párja szerintem ilyen divatleszbikus volt (Németországban éltek), találkoztam is vele, nagyon szép lány volt, aki persze rám is nézett, tudjátok, azzal az elégedett tekintettel, amit a szép nők tudnak, amikor hatást akarnak kiváltani környezetükben, és látják az eredményt.
Na, és ez a kapcsolat szétment, mert belementek ilyen uralkodó nőstény-papucsférji családi szerepekbe.

De lehet, hogy ezeket írtam már.

Frick László Intézet 2020.06.19. 09:13:31

@heki: Közben javítottam.
Ez szerintem nemismert,pedig a leggyakoribb verzió.A szenvedő nem szeretne politikailag megfelelő kúl és alter lenni,ez is egy motívuma,amirőla főszövegben nemírtam,nemakartam agyonterhelni,így is nehéz.
nagyon sok divatbuzi meg divatleszbi valami félreértettalterséget képzel...miközben inkább biszex

A lkányoknálmég van egy különös,pedig nagyon általános sáv,atöbb,mint barátság,azonban abban a nőiszerelmfélében apina (orgazmus) nem játszik,csakamásik teste szaga,melege,egy ágyban lenni vele,a ruháját hordani,50 éve méga nem annyira használt bugyiiját is kölcsönkérni,cipőjét,közvetlenülutána a vécére leülni meg efféle. De,ismétlem,pina,szexelésmég a cicin alultaper sincsen, na jó,popsizás.Játékosan faron csapkorássza.
De ez nemleszbi ésszerintem azok aleszbimozgalmárok,akikinnen BEFELÉmagyarázzák a csajoknak
aljasak.

heki 2020.06.19. 09:52:46

@Frick László Intézet: igen van ténleg ez a fajta barátnői testiség a lányok közt, nap mint nap látom.
Néha az a hímsoviniszta gondolatom van, hogy azért kell kényszeresen ölelkezni, tapizni, simogatni egymást, hogy biztosítsák, hogy aznap, most ebben a pillanatban, nem lesznek ellenségek, mert annak a veszélye fennáll, végig.
De ez lehet, hogy hímsoviniszta szöveg.

heki 2020.06.19. 09:55:23

@Frick László Intézet: Ja a leszbi mozgalmárok valóban aljasak és persze éppen ezért idegesítőek is.
A legtöbb igazi leszbi párt, akiket ismerek, ilyen kis szomorkás csöndesek, nem mozgalmárok.

heki 2020.06.19. 10:00:35

@heki: off: mentek emailek.

Serény Vélemény 2020.06.19. 13:14:10

Most ez irodalmi alkotás? Mese? Vagy be szeretnél kerülni Index nyitólapra?

heki 2020.06.19. 16:49:08

@Serény Vélemény: szerintem real, és egyben irodalmi alkotás, (minden író abból dolgozik, ami van).
Már volt olyan, hogy index blogajánlójában szerepelt, csak régebben, de abban nem volt köszönet. (Trollok jöttek), nem hiszem, hogy vágyik rá.

Frick László Intézet 2020.06.20. 04:55:19

@Serény Vélemény: @heki: Most semmisültmeg egy hosszúválaszom,megpróbálom főszövegbe rekonstruálni.

Frick László Intézet 2020.06.20. 05:05:31

@heki: Nem voltak igazi trollok.Ezzelszoktam büszkélkedni, ezzela bloggal kapcsolatban. Itt..a blogolásfénykorában... valahogy...nem tudott az a JókésIgazak vs.trollokPísz,Láv hepinessz BEVETTED? KURVAA ANYÁD! moderállak hangulat kialakulni.
1. a legtöbbet saját kommentjeimből töröltem
2.aztán "A Pali" egyálnáci agentprovokatőr hírhedt kamunikk,akiről Hanni néni sem akarta elhinni, hogy csak játsza a fejét náci nikknek. Olyan jólesett annaka párszáz embernekhinniük abban, hogy a jellegzetes avatarjairól felismerhető 27 nevű nikk TÉNYLEG náci és zsidóellenes. (Elmehetett vplna Wiesenthal-nak hajtónak)

Ugyanis a trolljaim jók és igazak voltak,őkmeg "nem-trollok" bár ugyanúgy csak valami 24 szövegfélét variálnak az elgurult gyóccser,a mit tolsz, az uncsi, a volt már, a tl dr... aztán az inverz fidesznyikség feljövetelével a fidesznyik stigmák "föltalálása" .. ha egyszer egy inverzfidesznyikkitalálta, hogy te fidesznyik lehetsz,akkor kedvenc focilabdája leszel.

Aztán vannak a jobbféle jógyerektrollok,akika Népszabadság meg az Élet és Irodalom vezető szerkesztőinekmeg újságíróinak a sablonmondataival jöbbek:
"Közhelyesen unalmas,már újságíró gyakornokok is ezzel az ötlettel próbálkoznak"
"Ezek az irodalmiaskodó áthallások"
"Túlírt, tele tautológiákkal"
"Félműveltn tudálékoskodó"

...ez.. Akkoriban a blog még az internetes agymosásban vezetőműfaj volt,még igazi nagy szellememberei blogoltak, mint KornisMityu bácsi vagy a kérlehetetlen Para Kovács Imre -ismeri ma valaki ezeket a neveket? Tóta W-t még nem adták el a HVG-nek, hogy ott indítsa be a blogipart..Miközben az Index-nél megszületett a vállalati szintűdöntés a műfaj lerohasztásáról, akkor még Szily László volt a blogigazgató,most meg egy picsa marketinges csajnak van kiadva, hogy néha nézzen rá a szerverre meg az algoritmusokra. Természetesen könnyű,otthonrólvégezhető internetes munka kereteiben, Gyöngyi a Tizenhétkerüöleeeeetbőől

Frick László Intézet 2020.06.20. 05:10:14

@Serény Vélemény: Az Index Nyitólap történetében a "címlapra kerülők" 97,909%-át sajátmaguk, a címlapra kerülők ajánlottákföl.
Én azon 478 blogger közé tartoztam,akit a blogtündéreim ajánlottak föl.

Ez a blog az Első Golden Blog-on, hasamra ütükmost,kb olyan 70-ik volt a versenyben úgy, hogy aminbt a fülembe jutott, hogy valaki benevezett (a győztesek sajátmagukat nevezték be és az indexesek konkrét seggeitki is nyalva konkrétan vagy pedig az index külőseivoltak egyébként is vagy csókosok az akkori Fő Pol Prop-ban,mint a Kettős Mérce meg az őrjöngjünk Vecám dógozói)

Akkor itt gyorsan felugrott egy bejegyzés a Golden Blog-ot a zsűrijévelpartiba dobva mindenneklehordvaa,tiltakozva és nehogy szavazzatok rám-mal..na,így lett valami hetvenedik. Ezer benevezettből.

Frick László Intézet 2020.06.20. 05:36:50

@heki: Van az a nőibarátság,ami simi,puszi,öleléséskézenfogva menni -tőla bebújikmelléaz ágyba.. ragadtatja elmagát,de az mágmindig cicabarátság,tehátpasin,pnzen, sikeren,karrieren húszkarommal-ba megy ésegyébként egymás bugyitoitkait sima barátnőknek is kipletyizik.

Még eggyel beljebb van az a női
az már szerelem,depinanélkül.

Ezt úgy képzeld el, hogy az eggyel alacsonyabb fokozatban akár pinázás is lehetséges.

Ha tanulmányozni szeretnéd, videón csak egyoldalú, beteljesületlen verzióját tudom mutatni.

www.youtube.com/watch?v=OBRBbk93Qcc

A Brilliáns barátnő,új kedvencem,egy ilyen örök szerelem története. A dramaturgiai alapfeszültség titka az,amit ez a két nősajátmagának sem vall be soha.

Nagyon fontos az, hogy szó nemlehet pinázásról. Ezt nemlehet a leszbizmus kanonizált,feminimopicsoid kúl & avangár és divatoskliséiveltárgyalni.

Amit sokan nem értenek a buzulásban meg a leszbiben:

Ha úgy érzem, hogy a barátomat szivesen leszopnám,vágyom a faszára, kellemes az illata, akkor nem vagyok látens buzi. namost..ez... ez a sokkal-.sokkal gyakoribb a nőknél.

És az ilyen lányokkalülnekle aleszbi sátorba éskezdik el befelé magyarázni

Lina és Lila heterók. Szemre,ami van,cicabarátságnak látszik. A színészvezetés zseniális,a színésznők zseniálisak. Se vele,se nélküle, "Fewrrante" leírja Lina szavait, amiben megfogadja, hogy nem foglalkozik Liluval és a saját tanulására koncentrál, aztán másnap találkoznak. EBBEN minden benne van, ez sokkal több,mint az a barátság,ami egy fokozattallejjebb van,amiben egymásnak csiklóznak szimat-játék kereteiben aztán másnapegymást elárulják,kipletyizik. EZ a cicabarátság.

A nőiszerelem több,mint a lezbizmus.

Gyűjtöttem a noteszembe igazi leszbi dolgokat,mert az irodalom meg a művészet teljesen megbízhatatlan,tele van mozgalmi dolgokkal,klisékkel,jelmondatokkal

meg olyan estekkel,mint a Nőmozgalomé Palácsik Tímeával.. feleúton már tudják az igazságot, de végigviszik a Hazugság Képvisletét Magasabb Szempontokmiatt.

Nos,Kosztolányi-noteszbe nem kerülhetnek Magasabb Szempontok. Csak az igaz.

Nos, a valódi lezbi kapcsolatokban,amiket tapasztalhattam,a férj egy igazi fallokrata fasz volt, verte az (egyébként vagy bevallottan vagy titkosan heteró) asszonyt. Amintakövetésben csupa-csupaIgazi nagy Fasz dolgot másolt, amit az apja csinált az anyjával,minusz az, hogy a rajkók között a konyhaasztalra vágta és ott baszta meg. Bódiis Krisztán szoktam gúnyolódni ebben a témakörben.

A lezbi "alter éskúlság meg szubkalcs" .. az igaz női szerelem teljesen hétköznapi,jóformán minden óvodai csoportban bimbózik egy, tehát azt jelenti, hogy mondjuk egy 10 éves vágásban 5000 lelkes faluban felnőttkorig (= örökre) elérhet egy ilyenféle 5-6is. Iskolázatlan parasztasszonyok,munkásnők között,satöbbi.

A mozgalmárok elkezdik analizálgatni,elfojtásokról hadoválni meg ilyesmi.

A férfiverziója a sokkalritkább,merta férfiak csak a muzulán- arab-afrikai világban engedhetnek meg olyan gesztusokat,ami aaz oiropidoknál nőkközött elmegy. Azért a magamfajta féreg figyelés pllátja, hogy a puszi túlnedves és túl közel a másik szája sarkához.

Még a sokkal-sokkal rejtettebb férfiverziójábólis van a gyűjteményemben,ott a több-mint-barátok egyszerűen nem találkoznak, nem leveleznek, azóta megvan az ímélcímük és nemleveleznek,a telefonszámaik is megvannak egymásnakés nem telefonálnak egymásra,sem esemes és semsemi. A magamfajta féreg csak arra figyelföl, hogy a kóbászfesztivál végén, ahol20év után először találkoztak, háromszor búvcsúznak el .. hogy fogalmazzam körbe..arabosan, az arab, az Egyiptomtól Nyugatra eső arab kultura szikásainak megfelelően vagy mondhatom a spanyolt is.

A mozgalmár ilyenkor hátradől és megjelenik az az undorító nyálhab a sarkában,ami csak a magyar jelentős műűűvész ésértelmiségi szája sarkában tud megjelenni :"Megvagy apám,te látens buzi!"

nagyon fontos, hogy író nemlehet úgy mozgalom tagja,mint Parti Nagy Lajos,Nádas Péter, Estreházy Péter vagy Zoltán Gábor, Gerlóczy Márton nem író,de pl vele bezárólag.

Az író olyan,mint az orvos,akihez a sürgösségin beviszik a gázolót meg az áldozatát. A szeme nem rebben,dolgozik. Él a hivatásának.

Nem a pénznek.
süti beállítások módosítása