A sztartap végre megtalálja Dél-Nyugat Magyarország három olyan 30éveséből, aki minden kulimnunkát hómoffisz elvégez 220000 heti hét nap, vasárnap csak pár óra, szombaton 8 egyéb napokon ébredéstől elalvásig.

220000-ért. Nettóban.

kuli.jpg

Mondom a vállalkozónak, aki IT-s, de egyébként pont ilyeneket az építőiparból , a fuharos meg az autós szakmából ismerek,

 

ezeknél nincsenek generációk meg váltás?

csak azt nem értem, hogy egy 35 éves IT-s hogy lehet pont akkora fasz, mint a 70 éves szervízes Béla bá'. Pont az a fasz, van egy karosszériása, aki még jó is és meg is kéne fizetni, a 800000 nem lenne sok havi, nettó,mert naponta 200-400ezreket keres neki (ez 15 éve volt)
Na, ez az IT-s ugyanezt csinálja.
Javaslom, hogy vegyünk fel egy ostoba agyatlan kufferseggű picsát a legkulibb munkákra, akit akár kéthavonta le lehet cserélni és azzal vegyünk el a kulimunkáséból 30 százalék erőkifejtést, hogy ne érje el a végkimerülés,a stressz, annak következménye a vitaminleürülés, ami miatt a stressz fokozódik és a maradék vitaminkészletet  is kipucolja és azzal a szokásos idegösszeropi.

Olcsóbb még mellé egy picsát fizetgetni 150000-rel havonta, mint hónapokon át senkit nem találni a kulimunkára.

Nem, ez a fasz, ez korszerű, jövőbevezető netokrata, annyi esze van, hogy összeadja, ugyanazért a munkáért nem 220-at, hanem 370-et kéne fizetni? Baromság.

Jó, idegosztályra kerül a kuli, amikor összekaparják, majd a sztartaptól  rátelefonálnak, hét alkalmazottja van, a "HR", az a válasza a "HR"-nek, hogy szopják le -ez mindig rejtély előttem, ha cigány, ha hatdiplomás, ha kulimunkás a nő, hogy mit szopjunk le neki, az összest - egy nőnek? Ez a kérdés még akkor is fel szokott bennem merülni, ha valamelyik kolléganő kiadja(1) a munkatársnőt: "nagy a csüngője neki a micsodájából!".
Jó, akkor a főnök kiadja(2) a záros határidőt,oldjukmeg, találjunk 180-ért egy új kulimunkást.

Mondom, az egész országrészben még kettő van,mind a kettő millión felül keres, autó alá téve meg amit csak akar.

Nem,akit Nyíregyházán találtunk, az nem vállalja, mert tudja ő, hogy van ez, havonta lemenni Pécsre, még csak az kéne.

Részeredmények? - részeredmények mindig vannak a netoratív spekulalizmusban,végül jelentkezik egy 38 éves, sajnos fiú, a fiúk nemispecifikusan nem alkalmasak az adminisztrációs kulimunkára, pl ötletekkel állnak elő, okostojáskodnak meg ilyesmi. És ha buzik, akkor a PMS-hez hasonló rohamaik lehetnek,viszont hetente.

420-at kér nettóba.

A fasz lealkudja a két havi próbaidő tartamára 380-ra.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4215805648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása