Az érzelmek a politikában,az ökölvívásban meg a sakkban vesztésbe visznek.

Talán ez az egyik oka annak, hogy Orbán Viktor az utoljára 2012-ben megújított politikaikommunikációjában és agitációjában az agyfelbaszás alapú ötleteket is bevezette. Az ő agyát már 1993. óta szeretnék felbaszni.

Pl a megveszekedtetett bokszoló elkezd verekedni és rendszerint

verekedes.gif

veszít is.

Bobby Fisher is szerette volna mócceresen felbaszni Borisz Vasz'ics Szpaszkij agyát, hátha elkezdene idegből sakkozni és veszít. Nem zárható azonban ki, hogy Fisher mindössze azért tudott győzni, mert akkor jobb volt Szpaszkijnál.

Többször rámutattam már arra, hogy miközben az átlag magyarnak mára már mimmehalnia kéne az orbánnáci terör következtében,

egyelőre az MSZP vagy az ellenzék más díszpéldányainak jókedve töretlen. Egy sajt' táj' erejéig is gyakran képtelenek legalább, ha mást nem,de ájtatos manó képet vágni, avagy  a diktatúrában a sötétben búúúkálni kénytelen üldözött  , a néppel tűzön-vízen át és a mimmehalása önsajnálatában zokogó népével bánatközösséget is vállaló oiropeéeéer haladót.

Dr Kásler, Bangóné szerint hentes pl ugyan nem azt adta ki a rendeletében, hogy észnélkül és féligösszevarrthasút meg haldoklót és a többit, és ész nélkül Occam Borotvája móggyán  kell kitenni kórházi ágyakból betegeket,de néhány küldetéstudatos kórházigazgató egy Pijolós Joli nyanyus matematikáhjával  jól számított arra, hogy annak nem is fog senki szövegszinten utánanézni, hogy Kásler hentes ezeket az észnélküliágyürítéseket kikötötte és megkövetelte-e.

Menyecskekorában Joli nyanyus még szelíd, csak a mindennapos mensigörcseire pár nyelet kevertet iszogató takarítónő volt , és az igazgatónő elrendelta az intézet összes ablaküvegének a megpucolását, Joli nyanyus egy mai  ellenzékiérzelmű kórházigazgató ügyességével fölment a padlásra és a Kós Károly-dísztető egy díszablakába kucorodott, belülről látványosan összemaszatolta a nyithatatlan díszüvegeket, majd az igazgatónő kérdésre, miszerint mi a faszt csinál ott, és ki a büdös picsája mondta azt neki, imígyen szólt le:

"Az igazgató elvársnő rendelte el az ÖSSZES ablak pucolását, akkor tessék!"

Németh Atina, foglalkozását tekintve önkéntes megveszekedett sem gondolt arra, amikor kitalálta, hogy mivel rohasztja a sajátszarába az orbándiktatúrát, hogy valakit is zavarni fog egy mellékállítása, miszerint ő mentőtiszt. Miért is ne lehetne mentőtiszt, ha pl Oroszi Babette meg újságíró és még riporter is? Ő csak hitelesebbé szerette volna tenni a szemenszedéseit, amiket a fészbúkon gyűjtött ki. Mi ez ahhoz képest, hogy Horváth Tamás szerint neki pedig, aki 2016-ban még vidéki falunapokon kunyerált alkonyattáji  félplébekkért, munkássága lenne.Ha volna. Van Pulitzer díj is ilyes.

"Lehet, hogy az események nem egészen abban a sorrendben történtek meg,mint ahogy azt a riportban bemutattuk, de megtörténhettek volna és ez a baj."

/Bánó András 1993. -A Göncz-kifütyüléses Esti egyenleges balhé lezárására/

 

Lehet, hogy a klubrádióban április elején még ápoló Németh Atina nem mentőtiszt, de lehetne mentőtiszt és az nem is lehetne baj.

Kásler lehetne akár hentes is meg Mészáros is lerhetne hentes (cégei már  vannak hozzá) , ha nem Ráhel lenne valójában, a világ pedig akár rigó is lehetne. A rigó hangutánzó madár,pl a mi riógóink utánozzák a mikrohullámúak lecsengetését vagy a Family Frost tilaláját. De a rigók semnem mikró'k semnem femilifostok. Pintér Sándor viszont mega mírijádfossvállalkozó is meg közszereplő is, csak őt fosott Oroszti Babett "újságíró" megkérdezni,a gyönge pontra támadott, Mészárosra -aki nem hentes.

Viszont ha Kásler hentes lenne, akkor is a kórházigazgatók és puszta provokációs céllal basztak ki a járványkiürítés ürgyén olyan betegeket, akiket nem kellett volna kibaszniuk és ezért nem Kásler a hentes, hanem a kórházigazgatók az elhivatott hívei az Ellenzéknek.Meg azok az újságírók,akik "nem vették észre" ezt a képletet, hanem segítettek tóóódítani. 

nemethatinaaprilis10klubraggyo.jpg

kép forrása

Valamiért azonban Németh Atinánál megálltak és neki nemsegítettek tóóóódítani. mert baszni az MSZP-n annál többet ér.   [-> az MSZP bázisa]

Kásler arra nem kötelezte a kórházak vezetőit, hogy aztán olyan betegeket is kibasszanak a kórházukból, akiknek az esetei aztán drót-szerűen az ellenzéki propaganda aktivistáihoz kerültek, hogy 10-20-30 beteg esetével leárnyékolják azt, hogy az

ágyproblémákkal küzdő magyar kórházakban orvosbáróknak csúsztatott kenőpénzért többezer felesleges embert parkoltatnak, akik a hozzátartozóik szerint így tarthatóak távol a kellemetlen szagukkal meg a nyavalygásaikkal a legolcsóbban otthonról-

Hamarosan majd arról az undorítóan csöcsösre elhízott fidesznyikről is mutatok valamit,aki be is baszta az anyját a pesti útra és hagyta is ott elpusztulni,viszont a gyászból meg annyira képtelen azóta is feljönni, hogy a FIDESZ -agitáció javára és állítólag Karácsony karakterének ártva perelni fog...

Lehet, hogy a kórházak hivatalosan gyógyító és megelőző intézmények, amikben a rehabilitációs osztályok, azok nem a felesleges emberek óccsó öregotthonai a hospice -szolgátatókkal bezárólag...

 Dr Kásler orvos egy skálán lehet hentes, miniszter vagy professzor is. Egy másik skála Dr Csehák Judittal kezdődhet -és az MSZP soha nem juthatna el odáig, hogy ekkora tudatlan, műveletlen büdös taplótahókra szoruljon mint Bangóné! Akik voltak valaha betegek a bármely-magyar politikairendszerben a mindegy melyik , de jellegzetesen magyar kormány alatt, azok jól tudják, hogy még egymást gyűlölő opponens magyar orvosok is hogyan mossák egymás magyarkezeit a magyar egészségügy feudalizmusa üdvéért. . Akkor a kórházigazgatók, akik hentes Káslert provokációs csinnbe vitték és vagy hallgatólagosan hagyták a nem is ő szarában, másfajta hentesek? Vagyis nem orvosi, hanem politikai-megveszekedetti minőségükben basztak ki politikai-szándékosan olyan betegeket,  akiket pedig nem engedhettek volna ki? 

 

de úgy voltak vele az ellenzéki  sajtómunkások, csak ezt az icipici kis tényecskét és csak elhallgani kell és ha hozzá jó erősen felfújják és Kásler hentes nyakába akasztják az utcára kibaszott nehézbetegek történeteit, na,majd abba roppan bele az orbánnáci elnyomórezsim és végre felszaba

dúlunk.

Kérdés, hogy megveszekedetten [ész nélkül] tudunk-e még szabadok lenni és akkor már minek.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5215760284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása