co si Mad'ar? - kifejezés, kérdésbe foglalt állítás szlovákul, jelentése kb:"Értetlen [hülye] vagy?"

jsi Maďar? - ugyanez csehül

 

Maďarsko -szlovákul a Trianon utáni Magyarország neve

Uhorsko -  1918.előtti királyi Magyarország neve szlovákul . Ez az Uhorsko tartotta megszállva az ősien oiropid kultúrállamot, Szlovákiát 889-tőlkezdve. Pl a francia wikipedia szerint is.

да ли сте монголски ? - mongol vagy?  Mongol - ebben a kontextusban a magyar.

tito-partizanok.jpg

Tito-partizánok terjesztik a demokráciát Vojvodinában. Ószerb ábrázolás. [Ószerb bácskaiul a régi szerbeket jelenti,szemben a Tito által erőszakkal (úgy értem, hogy a betelepítettek egy része maga sem akart feltelepülni a mongolok közé Vojvodinába) betelepített dél-szerbek, crnagórácok.]

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8915755982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2020.06.09. 12:09:00

Mit kapsz ha ukránt keresztezel cigánnyal? Olyat, aki lusta lesz lopni.

Frick László Intézet 2020.06.09. 13:54:13

@Wildhunt: Tekintve azt, hogy a magyar volt mindig Oirópában a legbefogadóbb nép és a cigánysággal is, nem hiszem, hogy egy átlag magyar genómtérképéből hiányozna egy kisebb népzenekar-vonónyi cigány. A romongrók/romungrók nem egészen feketék és sok a kékszemű is közöttük.
Gyerekkoromban egy tyúk volt a cigánypina ára, aztán a parasztnak vagy sikerült kihúznia vagy a rányinak kiveckelődnie alóla magömlés előtt vagy nem.

Kedvenc cigányfalumban a régi cigányasszonyok sok gyereket,de a kárlyányokat is az apjukról neveztek el, pl egy félmagyar vagy tán teljesen magyar libatolltépető királyról K'nak. Tehát pl ha az apa Schulkampterjammerholzbeineruntertummer fuharos volt, akkor Sufinak.

Egy magyarrralkeresztezett ukrán pedig megkért szépen, egyet hagy kérdezzen már tőlem,megengedtem neki,azt mondta, összesen annyira kíváncsi, hogy egyedülállóan egész Oirópában

itt megűllítottam és rákérdeztem fejlett,igazi minta tagállamokra

azt is érti, nála az egész Oirópa az Urál keleti lejtőin ér véget.

Tehát szerinte egész Oirópában csak Magyarországban vannak ennyire szabadjára, elengedve és vérszemmel is a mindenféle cigányok, hogyan lehetséges ez,kérdezte.

Bulgáriában Ruszéban van pl a legtöbb cigány , a 220000 lakosú város fele-harmada cigány,de lent a városban napokig kószálhatsz és egyáltalán nem látsz cigányt. (Azt mármutattam, hogy a ruszei rendszámú, azaz P-s bolgár autók oltyán-románalföldi román cigányoké.

Tudod, hogy én a cigányokkal vagyok és azt is mutattam már, hogy a magyarság vészes fogyását 2050-ig a cigányok fogják megállítani -akkor lesz nagymama egy ma született romongró kislyány.

Másrészt az ukránok Jászberényben Kasza Lajos műveiben sokkal több akaraterővel és szorgalommal dolgoznak,mint a magyar munkásosztály tagjai, a mélyszegény proletároknál meg több,mint kétszertöbbet hajlandóak csak munkaidőben vállalni,de a munkaintenzitásuk a hatszorosa. Ukránra lehet belsős munkát bízni, magyar proletárrapedig nem.

Wildhunt 2020.06.09. 17:15:27

@Frick László Intézet: reménykedtem hogy nem ugrasz be...

Wildhunt 2020.06.09. 17:17:37

Arra utaltam ugyanis, hogy minden népnél vannak ilyen, a cikkben is sorolt beszólások, de baj ezekből csak akkor van, ha kikerül a proletár-készletből.

Frick László Intézet 2020.06.10. 05:30:19

@Wildhunt: Értettem, hogy mire utaltál.
Én viszont azt mutattam, hogy bár nem szeretem a magyarokat, demég ettől függetlenülis.. hideg és zsibbadt arccal azt tudom MUTATNI ,a magyarok az indo-germanoid és hűdefejlettoiropidokhoz isképestmennyivelinkábbmegfelelnek azoknak a tulajdonságoknak,amiket az újságíróik pedig fejlettisztániaknak bezzegelnek.
Lehetne érdekes az is,ahogy pl a bolgárokat bezzegelik a hődeoiropeéeéeéeééerrrmagyarokkal.

A proletártól IGAZÁN semmit nem szabad vér-komolyra venni. Veri a proletár az asszonyt, de közben azt a verést sem az ember,sem az asszony nem veszi igazán komolyan. Az ember nemkomolyan veri, az asszonyt meg fakírrá verték már 12éves-nőkorára.Igen gyakran hallani proletároktól zsidózást vagy cigányozást,ami nem komoly, nincsenek benne érzelmek vagy gondolatok -ezt is fejtegettem már. Fiatalon beugrottam cigányoik zsidózásainak Umég szocializmus volt) és akkor kiderült, hogy a zsidóról valamiféle mesbeli fogalmaik vannak,mint amumusról,abban a törzsben ugyanis az anyál a zsidóvalijesztegették a gyerekeiket,a nagyszülőkpici gyerekkorukban mégkáttak askenázi boltosokat meg felvásárlókat és az ALAKOK ... tartalom nélkül, a hejjhittlerezés-ben mutattam ezt, hogy a hejjhittler az egy VALAMI amitóla magyar hülyetanár beidegesedik. Ez a beidegesítés,, ebben sincsen annyi érzelem,mint amennyi látszik,menyhelyen 12 éves nők megbeszélik, hogy felakarják idegesíteni (fegyelmivel elküldetni) a nevelőnőjüket és erre azt találjákki, hogy baszni fognak,megbeszélik a fiúkkal, hogy bemennek hozzájuk baszni,hallják, hogy jön a nevelőnő még inkább begyógyszerezve,komolyabban inni rá majd "takarodó után" fog,amikor az éjszakai ügyeletes felelőssége lesz,ami történik. Közeledik a szobához a nevelőnő, a lányok letolják a nadrágot ésigyekeztetik a fiúkat, hogy rakják már befelé,mindjárt itt a vén kurva. Érzelmek vagy érzetek még csiklandozás szintjén sincsenek, a lányok veszik a levegőt a tettetéshez, amikormajd a banya benyit.

Két ilyen ember megbeszéli, hogy a nagykorúságésmenyhelyrőlkiengedés után azonnal papíros házasságra lépnek,mertők barátok.Hát... az érzelmek fokát itt sem részletezném, gyóccereznek és piának,közben jönneka gyerekek,akikkel ugyanazt művelik,amit vélük apapír szerinti szüleik műveltek. Egy papás-mamás JÁTÉK-ban tönn az érzelem,este, ha még annyira magánál van, az asszony odamordul, hogy rakja már befelé, közben meg kérdezgeti,mikor végez már. Aztán az már alutri, hogy a rendszer elveszi vagy nem tőlük a gyerekeket akiket így csinálnak.

Riportert küldesz rá,mertleégett a házuk, egy szemétben lakna ésmutatják a félig elégett szemeteket, hogy nem maradt semmijük (két kicsi meg is halt) az asszonyban nincsenek érzelmek,a szeme száraz,de "sír". A szomszédok is beszámolnak, bennüksemlátod az érzelmeknek vagy felindulásnak a legapróbb jeleeit sem.

Ugyanis:nincsenek is.

Frick László Intézet 2020.06.10. 05:30:44

@Wildhunt: Tkp az egy beugrásod volt, amiben az jött le neked, hogy beugrottam :D

Frick László Intézet 2020.06.10. 05:40:41

@Wildhunt: Ugyanis a népek egymást-lenézése UGYANAZ... amiben a giblaltári sziklamajom nagyon mélyen lenézi az embert,aki szerinte de hülye, deértetlen és ostoba. Meg gyáva. Akanmajom a kisbabákra meg az egészen kisgyerekekretámad és vesz el tőlük dolgokat, deközben nézi a szerinte kanokat,akik nézik ezeket a jeleneteket. "Pthfeőjj, de gyáva és ostoba tudatlan és illetlen barbárok ezek!" -olvassa,aki még tud majomul,a kanmajom tekintetéből.

Ez az oka annak, hogy a Magyarországra betelepült koreai vagy német gyár vezetője meg mérnöke gyorsan pár hónapalatt üzeminyelvi szinten megtanul magyarul.

Régen egy közeli ismerősöm panaszkodott a cigány feleségére.Minden jó... de abban a szituációban fekszik,mint egy guminő és sietésre meg végzésre biztatja,mint aki frigid. Röviden és pattogva beszél vele, hetente nagy veszekedéseket provokála semmin.

Leírom neki a jhelenetet, amiben repkedtenek az edények -de semmi nem törik. Borul valami,de nem sérül.Majdnem az ablaküveg, de a nem mindig ott van.

Rezzenéstelen tekintettelmondom neki, hogypedigdemégiscsakhogy valójában az asszony halálosan szerelmes belé,pistulva,minden,ha nincsen odahaza a gatyáival-ingjeivel alszik,de napközben is tesz párkanyart szaglászni.

nem érti.

Hogyan érzékeltessem vele, hogy ez egy ilyen kultúra,amiben csak színészkedni illikérzelmeket,de a vaalódiakat illem tiutkolni.

"Verd meg!" -javaslom.
lehülyéz,őkultúrember,nagyon szeretni, nem tudnámegütni.

Szerencsémre annyira öreg volt, hogy még játszottpapásmamástés akisllyán őt is,mint engemet is utasította, hogy most részeg,fizetés nap, jöjjön haza,őmajd apízt kérdezi és ő erre verje meg, emlékszik-e az ütések nagyságára.
Emlékszik.
Akkorákat üss. Nem kell nagyot. és utána... tudod.

Nem érti,megmagyarázom erre méginkább nem érti.
"Ez... valami...perverzió?"

Neki végigvezettem,de nálad itt dramaturgiai okokból abbahagyom :D
süti beállítások módosítása