A  legújabb odabaszás Orbán rendszerének, ami ugye "hitleri" az, hogy elcecíliásodott.

Fogalommá lett az öreg néni a 90-esévek nőiblézereiben a feszülettel a nyakában, ahogy a hétköznapi habitusától a kameraláz miatt (ami, nicsak, mennyire éééérdekes, csak a kamerák elött [Hic Rhodus -] Hic Ugrandusz!, azaz könnyen pofázik bárki a képernyők előtt, pedig ha ő állana a kamerák elé, akkor?
Én is bántottam Dr Müller Ceciliát azzal, hogy lám-lám, egy átlagos magyar törtető,végre eléri a várvavárt pozíciót, amivel majd megkoronázza életművét, nem mennék most bele a magyar móccertanába egy pozíció elérésének, de nem sokkal különb,mint ha az IKEÁ-nál vagy a VW-AG-nél zajlana ez, nagyságrendekkel kevesebben néznének seggbekúrós porbót, ha érezhetnék is a seggbekúrós pornófelvételekkel járó óhatatlan szagokat.

Renvcervátás 30 van, ami ráadásul  egybeesik a Trijanyony Száz!44!!!4!!-zal. Két veszettfejsze nyele keresére alkalmat (ürügyet) adó évforduló.

Sok a fóka és az eszkimók is fagyasztottkajazabálók (arról nem beszélve,hogy 12 éves kortól idült alkoholisták is).

 

A magyar szellemembere, ha publikációs lehetőséget szeretne, találjon ki valamit,amivel még Orbánnak oda tud baszni és akkor ángyánulhat a sajtóban.

Na, valami ilyen ötlettől vezérelve nyúlt egy véleményformáló Cecília néni nevéhez, hogy hátha, ha ezt ráhúzza Orbán "rendszer"-ére, akkor abba rohad bele a varacskos maradóna Hitler Kádár.

 

Az én személyes magán kis történelmemben a Rencervátás-ból a döbetű sok-sok főhiba miatt esett ki, de van két hiba, ami ráadásul szerintem lényeges is:

-az SZDSZ elárulta a rendszerváltást

 

és ami ezzel szorosan össszefügg:

 

-27 éve múlik el mindenév azon, hogy rohaggyon már ki Orbán Viktor a politiká'ból, szakaggyon má' le a pofája, ro-aggyon má ki és akkor Jövőre Már Jó is lesz,meg Jövőre Majd Könyörtelen Őszinteség következik

 

és végre újságot írunk, nem csak ezt a Vidéki Takonyot buktassuk-a-ja...

 

A Gólem -ben mutattam ezt a szituációt, hagyjuk is

Most nézzük ennek a véleményformálónaka felvetéseit [thx Heki barátomnak]

szeszilirodszvalasz_online.jpg

Játékos feladat:A címben az elcecíliásodás,miközben a "cikk" 2019. májusi, amikor még a fasz se tudta, ki a Szeszili.

Gyurgyák pontjai a véleményem beletűzéseivel:

  • Orbán Viktor nem különösebb, egészen pontosan közepes politikai tehetsége csak Deák Ferencéhez vagy Bethlen Istvánéhoz
  • Bethlen Pistagróf és Deák Ferenc nevei nem írhatóak egy papírlapra le. Van a magyar jobboldalnak egy jóakaratú , de a valósággal köszönőviszonyt sem fölvevő seggfejekből, kontár politikaibalfaszokból álló vonulata Horthy-tól Dr Antall Józsefig, eleinte a kastély teraszán okoskodtak kávé mellett, a cucjialiaizmusban meg kis budai presszókban, de akkor már jórészt elaggottak és agyérelmeszesedésesek [-> nagy Roulette 1986-1990] HAGYJUK
  • NEMNEMnemSOHA nem mérhetőLÓFASZT! , ám tragikus tragikomikus "vétsége", a hübrisz végül a bukását okozhatja.
  • A hübrisz elhatalmasodásának hét nyilvánvaló jele látszik, köztük az irreális NINCS IS! centralizáció, az érdemek nélkül kinevezett Ez viszont igaz:Orbánnál is a legfőbb a politikai megbízhatóság.nadehát ez a fő szempont az Ellenzék-nél is.meg a véleményformálóknális. Tehát LÓFASZ!  oligarchák és cégtulajdonosok, valamint az utódlás
  • A magyar rutint szerzett minden centralizációs kisérlet kijátszásának már a cucjialiaizmusban is. Oda jutottak el a mókszísták kínjukban, hogy a szocialista nagyvállalatokat ráadásul még trösztökbe is szervezték és mégse nem birtak a kiskirályokkal.

  • Utódlás -ez a haldokló kapitalizmus legnagyobb kérdése.

  • Fejlettisztánban,pl NSZK-ban erre ment gajra a kapitalizmus az Adenauer-korszak után:Senkinek nem kellett a Vater-től öröklött kóceráj, a kizsákmányolással járó  emberszag... Kína meg éppen nyitott és így a Mérnöki  Irodák Rendszere odaalapozott annak,amit én Globális Spekulalizmusnak nevezek itt a blogban.Az utódlással nem annyi a baj, hogy van a Despota Óbbány, de kinek adja át a rémunalmát, Récsölkének? Vannak olyan nagyvállalkozó gyerekik, mint a Mészáros Bea, akik hajlandóak dolgozni apu kócerájaiban, de a leges-leges-legtöbb oligarchacsemete számára büdös a mérhetetlen vagyon és földbirtok. Kedvenc példám az ilyenre Dr Csányi Sándor, az elavult kapitalista fia, a semmirevaló-semmirekellő.

    Rendszerszinten és ország-független nem akar az oiropid picsaember Dreckig Dzschob-ot .

    És az elavult kapitalistaság meg nagybirtokosság nagyon fáradságos és büdösmunka az örökösöknek... Mindenki csak valami nembüdöset, nem idegeskedéssel járó, kellemetlenillat-talan valamit szeretne, eladni a sok szart, amit aputól örököltem és megélni a hozadékaiból.És nem szaporodni,mert a gyerek is csak nyűg,meg korlátozza az ember kibontakozást.
  • megoldhatatlansága.
  • A mai magyar politikai viszonyrendszer
  • Ez a mai oiropid véleményformálók és pl Greta Tünberg betanítóinak a legvégzetesebb tévedése:

    Valójában ma már "A Politika" nem képes semmit sem hatni a gazdaságra.

    A kapitalizmus halálával, a Globális Világgazdaságban nem tétel a nemzetgazdaság. Ki lehet nyírni pl az elavult kapitalista  útból papírkutya-szerűen és netokratív módszerekkel a népszerűen Volkswagen -nek nevezett V.A.G-ot az USA piacáról, sőt,NSZK megteheti azt a szivességet, hogy Oirópa térképéről is kinyírja a saját nemzeti nagyvállalatát, de ettől legföljebb majd a V.A.G. Kínai Diviziójában a V.A.G.ott tenyésző háromféle vállalattípusának lesz a jó. Magát a Globális Világkonszernt nem fogja az érinteni, hogy NSZK önként amputálja a tökegolyói egyikét. ha amúgy is töketlen már.
  • A Német Gazdaság egy bérgyártatott műfasz. Az NSZK gazdasági csodáinak utolsó negyedszázada statisztikai-adathamisítás alapú. A készregyárott terméket félkésznek hazudva "véggyártották" papíron úgy NNémetországban, hogy a valóságban a végmeó is már a bérgyártó országban készült!!4!!. 

  • Igazából..  a maradék értelmiségnek, akik még tudnak írni-olvasni, a politika mellékéne állni, mielőtt még a Globális Spekulalizmus politika és demokratikusintézményrendszer FÖLÖTTIEN és tényleg véglelg leurallná a Világot. Már most is a politikusok, mint valami trump alakú bazári majomok, csak úgy eljátszák azt, hogy bármit is kormányoznának,akit érdekel ez a témakör, tanulmányozza az Európai Únióműködését.
  • sakktáblához hasonlítható, ahol még azt is a vezér határozza meg, hogy melyik paraszt léphet föl egyáltalán a táblára, időnként még az ellenzéki oldalon is. Azok élvezik ezt a hasonlatot,akik nem tudják Orbán-nál kiljebb is gondolni.Onnan azonban, hogy Mióta Nincsismár Nemszámít Gyurcsány Ferenc állított egy guminőt Budapest főpolgármesterének és Somogyi Zoltán meg a félelmei igazgatják az egész Ellenzék-et a járvány alatt, aki Somogyi Zoltán egy végrehajtó csicskája gyurcsány poltikai ötleteinek..már nem annyira schmekt gut smakkol, ugye? :D Gyáreeekeeek :D Onnan aztán az igazán izgalmas, amitől ez a guminő annyira élőneklátszik: hogy: Baszogatják orbánék,pedig minek. Hiszen ez a guminő se nem oszt,se nem szoroz. Semmiféle fajsúlya nincsen,az jön ki a szájából,amit beleraktak. 
  • Azt gondolhatnánk, Magyarország legnagyobb problémája, hogy van egy erős miniszterelnöke, pedig ez nem így van. A probléma a magyar társadalom állapotában gyökerezik, még ha ezt „szemérmességből vagy gyávaságból illik is elhallgatni”. Az ellenzéki véleményformálók... persze eredetileg csak TGM-i provokációs szándékkal,úgy szokták ezt kifogalmazni:Orbán ért a magyarok nyelvén
  • A magyaar földbirtokos viselkedésével szoktam ezt a "nyelvén értés"-t szemléltetni. Kedvenc magyar földbirtokosaim a volt termelőszövetkezeti vezetők,akik a nagy generáció tagjai éés anno 5001 Ft-ért váltottak tagi jogviszonyt. Majd 1989-92-ben széjjellopták a termelőszövetkezeteket és ha már, akkor az Állami gazdasági rendszer-bőlis azt,amit az állami gazdaságok vezetői nem tudtak ellopni. Az ilyen földbirtokos  cigány kurvannyázza orbánt a választási ciklus 1400 napján. Lényegében Orbán ellen van, tiszta szivéből gyűlöli Orbánt ésmindent el is mond Orbánról,amit a magyar véleményformálók az orbán baszás 27 éve alatt a fejébe formattáűltak orbánról.

Néhány másodperc az csupán,amikor más. Ez pedig az, amikor elmegy szavazni és rubrikát ikszel.

ugyanis Orbán Rubriká-ját ikszeli.

mert az egy luxus, egy ciklus 1400 napjának a lukszusa,amikor szidhassaja csüngőshasú büdös Cigány Kádárjánossát a hittlerrista apjafaszába-ja.

 

hogy is fogalmazta meg ezt egy francia grófnő az igazi Női Hatalom utolsóévszázadában, a XVIII-ikban? Amidőn megkorbácsolta azt a lovászfiúját, aki a kedvenc kancájával szerinte rosszul bánt, bár még szinte langyosan csorgott le combjai belső felén ennek a lovászfiúnak a spermája?

 

"Fiam,más az élet és más az ágy!"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4115718960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heki 2020.05.27. 08:20:56

Jav.:Ha megengeded, annyit tennék hozzá, hogy az elcecíliásodás szó Rogán Cecíliára utal az elemzett interjú elején, úgyhogy a bevezetést szerintem írd át. Nem kötelező. (lektorheki)

Szorgalmas Gyémánt 2020.05.28. 08:39:34

Nézd, ha egy milliárdos nem tudja belenevelni a gyerekébe (abba az egybe) hogy neki, mint örökösnek a nagy vagyonnal nagy felelőség is jár, akkor: pusztuljanak. Emögött nincs erkölcsi ítélet. Egyszerűen ez következik abóbl, amit csinálnak, csinálunk.

Frick László Intézet 2020.05.29. 05:57:12

@Szorgalmas Gyémánt: Az Oirópai kultúrában ősi attitüd, amiben a fiúlázad az apa ellen és csakazértsemúgy.Megtesz egy hosszú kört, hogy felismerje végül,ki volt az apja ésmit köszönhet neki és azt kezdi el csinálni,amit az apja csinált.
Ennek inverze az apa,aki nem tanítja meg a mesterségre a fiát. Közelrőlismertem egy mesterség utolsó nagy mestereinek egyikét. A fiát nem tanította meg a titkokra, semmire sem. Az ősi gén-kódolt tehetség-örökség a fiúnál más mesterségek [hú, deútálom ezt a szót, amivel rövidítek] kreatívalap-ja lett.

Régi oirópai nemesi nagy családok a gyerekeiket idegen nagy családokhoz adták "szolgálni" apródnak, udvarileánykának, hogy "sanyarogjanak"

A jezsuiták minden főrangú csimotának kézi mesterséget, verejtékeset, piszkosat tanítottak. II. Francois Ragotsky, a franciaországban hamiskártyás hirhedtség pl bútorasztalos, Bourbon Hülye Kövér lajos pedig lakatos volt.

Ez is hiányiz az oligarcháinknál. Elkényeztetődik a gyerek... nincsenek is ambíciói.

1001ilyent kérdeztem,azt mondta,megdöglik az apu és eladom a kócerájt,megélek a kamataiból.
variáció:A kurvája beszélte rá.

Híres Emberek mindent megtesznek, hogy a fiuk ne lépjen az örökükbe... mégha tehetsége is lenne.

Szerintem is helyes, ha a fiú lázad az apa ellen, ha ellenkezik az "apja sorsával" dzsaszta és dacból az ellenkezőjét akarja.

A felsőbb kasztbéli cigányoknál ez nem így megy,ott a fiúnak nincsen választása,legföljebb a legkisebb elkényeztett-nek engedik meg, hogykomolyzenei szak-ot végezzen. Ha már a mándikája nekije.

Jehudi Menuhin háromszor jött Magyarországra a szerinte zseniális cigány hegedűfogásokból elhallani, nos azokat a zseniket mind ráverték a hegedülésre,nem akarták,de...kényszerítették a kis kölköket, ez nem megy másképpen.Leopold Mozart sem volt az a matyóhímezés ezügyben.

Amúgy Oirópában ez nem mindig volt így,mi, idegenszívűek.. nálunk ez másképpen ment, de velem megszakadt a láncolat. Kiskert,kisműhely,kisbolt

a Strici Király a 14éves fiának már ad le egy kisebb üzletet... az általános iskoláa 5.osztályában már volt párszázezre kint a gyereknek a kamatospénzből..

A Kádár-rendszerben ismertem egy tanyáskulákot, milliomos volt már a 60-as években traktorjai-kombájnjai voltak olyan megyében, ahol ez tilos volt. Viszont otthagyta az özvegyet a fiával, szívinfarktus és attólkezdve a 10éves fiú, amint lekanyarodtak valamelyik tanya dűlőjére imígyen förmedt az anyjára az Ezeröcsi-ben:
"Na, húzd arrébb a picsád, Bözsi, ÉN VEZETEK!" A hasáig ért a cselédeknek és megpálcázta őket. 15 éves korában már lényegében nős volt. A Rencervátás Pillanatában volt vagy 500 Hektár földje.

heki 2020.05.29. 07:34:50

@Frick László Intézet: Nem olvastam (még) a Buddenbrook-házat, Thomas Manntól, hasonló tendenciákat ír le, nem?
Vagy mennyiben másképp?

Frick László Intézet 2020.05.29. 08:58:25

@heki: Van abban valami..ezek a régi,archaikus emberek dolgai: Amidőn még egy nemzedék egyben emberi-élet-nemzedék is volt. Ma egy 27éves és egy 22 éves között nagyobb a generációs szakadék mint a 27 éves és az apja között. Ha önállóéletvitelre alkalmas felnőtt embert neveltél a 30 éves fiadból, az egy lakatlan sziget lesz,még nőt sem talál,illetve ha diszkóba jár pinát fölszedni,akkor bitlisz jelenetek és fürtökben lógnak rólaamenopuzáspánikba esett 44 pluszos picsák. Mert végrer egy felnőtt férfi,akivelfelnőttférias dolgokról islehet beszéni.

De most ,amiért megnyitottama komment ablakot:

Írjálmár nekem pár sort erről a Rogán ceciliáról,mi a fasz van vele.
Az öreg halász ésa nagyravágyófelesége -szakasz nem érdekel, azt tudommagamtólis,ahhoz passszolaz Ellenzék Szellemi Bűvkörének az a szimpla irigysége, amivel vajna Timcsit baszták.

Holott & egyébkéntminden milliárdosnak csak javallani tudom, hogy fiatalcigány nőt vegyen inkább feleségül, mint rogán ceciliát.

Szerintem Vajna bácsi ezért is döntött az izmos,hármas O-gyűrűjével a töppedt fütyit is felfejő cigánypinát, amibe nem boltban kell belevásárolni a szaftot, hanem még van neki magának saját bio. Ezt bezzeg, Saint-Exzpery szavával 8a pináraa) Kincsét nem irigyelték az ellenzéki felvilágosultnőkmeg a mi grófnénk, csak a bankkártyákat,smukkokat és fukszokat meg a fánkozót és ilyesmit.

Te-de... hogy a gëcibe lesz pol'tikai "rendszerszint" az öreg halász nagyravágyó feleségéből?
Eszembe jutott egy regényötlet (már régen) a Bruderbrock Haus,amibenMutti két pakli cigarettáért amerikai katonák kankós faszát szopja ki, a cigit becseréli pamutra, abbólpulcsikat köt snitt, egy Sachsmopedet güriz össze a kindili-nek,amikor az elme-és idegroncs lényegében állat Ter man-ja hazatér Szibériából, kitaníttatja egyetemen a fiát, hogy az aztán a képbe hözöngje,mekkora egy szar az az Adenauer korszak,ami főleg ilyen nők válllán és derekán és szorgos markain forgó tengelyű volt,érted, ez Adenauer Korszak Anyáinak a regénye,akik a jürgenbeket felnevelték.
A "ház" története két nemzedék, a vati vagy Mutti-től örökölt javakat a gyerek büszkeposztmaóistaként két kézzel bassza el s vagy Mérnöki irodatulajdonosként a mai Kína sikere egyik máig titka és globális spekulalista vagy itt Magyarországon menekült a nyugdíjpótlósegélyéből adva a májert, hogy ő leszarhat minden magyar törvényt azért,mertő rendes igazi fejlett valódi tagállamból való.

Az ilyenek autóin járt le a TÜV hét éve és vásárolnak a bio-tanyasi ágyukba 12éves cigány fiúkat vagy 11 éves cigány nőket. Hogy ők"libertinus" nyugdíjas hippikok. A rendes nyugdíjas változatuk az igazán Baden-Baden-ben nyugdíjas rendpárti feljelentőember.

Ők illedelmesen Thaiföldön, Vietnámban vagy Kambodzsában szoktak 11-15 éves mindegymilyen nemű gyerekeket az ágyukba vásárolni a Mutti-val (Kindili NIX)

heki 2020.05.29. 15:12:26

@Frick László Intézet: Ja ez, értem, teljesen archetipikus mese az öreg halász és nem a tenger, hanem az ő nagyravágysó felesége, de mint minden archetipikus mese, mély bölcsességet fejez ki.

Elleneben a Sarka Katák-Rogán Cecíliák-Vajna Tímeák nemhogy visszakerülnek a szegénységbe, mint a hogy a mese írja, hanem, sőt, és a többi.
Ebben benne van a politikai világ elburvárosodása-elcelebedése is, tehát nem sérül Rogán Antal attól (politikai értelemben), hogy otthagyja az asszon, mert nem zavaró tényező, mert ő is celeb.

Orbán ilyen celeb-emberekkel veteti körbe magát, mint Rogán, ő maga hagyja szépen magát a férfiembör-családfő klasszik szerepében, amihez felesége, Lévai Anikó, hálásan asszisztál, noha Gáspár nevű fiúgyermekük eléggé necces, de valahogy kikerültek a celeb-létből, nem tudom, Orbán bölcsessége vagy józan esze miatt, vagy politikusi nagysága folytán:
de a hatalmi szintben alatta lévők már celebek, celeb-jelenléttel, celeb-válásokkal, stb.
Valami ilyesmire gondolhatott a szerző.
A te szavaddal elpicsásodás, vagy valami ilyesmi.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2020.05.29. 16:48:35

én csak annyit kérdenék, hogy torkos matild

magyarhang.org/publicisztika/koffein/2020/05/28/bocsanat-elhittuk-hogy-visszaterhet-a-normalis-rend/

és persze a két ceci összekeverése nem csak a bvezetést érintette volna

nincs mit aviszonlátás

heki 2020.05.29. 18:21:10

OFF: Jéééé, itt járt Hannibal Lektűr! Nocsak.

ON: Torkos Matild cikke nem rossz, de nem is jó, ilyen morális alapú számonkérős hangú írás, szerintem ennél jobbakat is írt, mondott.
Pl. a vírus megjelenésének médiában való megjelenéséről és ennek következtében fellépő átpolitizálódásáról ennél a mondatnál: "Felesleges volt korlátlan hatalomért ácsingózni, szégyent hozva a magyar jogállamiságra." azért lehet ütősebbeket, mélyebbeket is olvasni itt-ott, akár Hont Andrásnál, akár Konok Péternél, vagy akár Puzsérnál is.

heki 2020.05.29. 18:55:16

@heki: "szégyent hozva a magyar jogállamiságra", ízlelgessük a mondatot, pont olyan, mint amikor Hadházyékat ekézték a jobbról, Kövér Lászlótól a mandinerig, hogy bohóckodásaikkal szégyent hoznak a parlament tekintélyére.
Milyen szégyenek? Milyen tekintélyek? Hol? Hol élünk?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.05.29. 21:15:21

2 ország, 2 gyilkosság, tüntetések, 2 különböző féle híradás, ugyanazok a ballib portálok, szalagcímek:

1. gyilkosság, téma: tüntetők:
"Ha Hadházyékat megbüntetik, a fociszurkolókat miért nem?" (444)

"Zavartalanul skandáltak a cigánybűnözésről a Deák téren" (444)

Karácsony Gergely: Budapest nem tűri a rasszista uszítást (444)

Szélsőjobboldali csoportok vonultak a Deák téri gyilkosság áldozatai miatt
(index)

2. gyilkosság, téma: tüntetők:
"Amerika-szerte terjednek a tüntetések George Floyd halála miatt" (444)

"Egyre súlyosabb a helyzet Minneapolisban, lángokban áll egy rendőrőrs" (444)

"Öt percig térdeltek a nyakán, könyörgött az életéért"
(index)

A feketéket sújtó rendőri erőszak ellen tüntetők megrongálták Ohio parlamentjét (index)

tragikus, tragikomikus, vagy nem tudom.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2020.05.29. 23:17:34

hozzá kell tenni, hogy ahonnét ezt az abszurd hozzáállást importálják, ott ugyanolyan "művészi szintű" a hazudozás:

www.foxnews.com/media/msnbc-anchor-says-minneapolis-carnage-is-mostly-a-protest-as-building-burns-behind-him

ugyanez a média szemrebbenés nélkül fog beszámolni arról, hogy xenofób nácik randalíroztak Budapest utcáin.

Frick László Intézet 2020.05.30. 04:56:48

@heki: Anikónéni dehogy asszisztál,sőt. A legkérlelhetetlenebb belsőellenzék . De ezt is hányszor mutattam már.

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Szevasz.ÍYrhatnál már pársort levélben a most érvényes címedrőlaz én nem változott címemre, tényleg.
Egyébként & idekint: Rogán cecilia nem érte föl az ingerküszöbömet. Ha emlékszel, hányszor citáltam Hamvas Direkt morálés rossz lelkiismeretét.

Ezek a történetek nemkülönösebbek, valami 300-600 öreg halász kellett 150000 évvel ezelőtt ahhoz, hogy az egy világmese meglegyen. A sivatagi verziója az Ezeregyéjszaká'nak a nem gyerekverziójában van.

Számomra...nincsen két cecilia,bár...nemmondom, hogy nem támadt ötletem. Rogán ~ban gyönge vagyok, nnyira nem érdekel vagy izgat,de ez nálam alap attitüd,mivel nem magyar vagyok, sose foglalkoztam azzal, hogy ha Vállalkozó Jaóska belerohad eleventen a béjemvée kocsijába, attú nekem ladaszamarám lehetne.

Én,mint a keleti vagy a fejlett nyugati emberek,főleg azzal törődtem, hogyan lesz az I-es Golfomból II-es Golf.

Frick László Intézet 2020.05.30. 05:02:55

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @heki:
Egy régi nótám a zenegépből:

És ez a Torkosmég alegjobb a jobboldali újságírói kínálatból,maga a krém. Persze aóta változott már ahelyzet és pl az egész hvg-online-t ócska olyan slapajok írják,akik ú
gy 2012-ig csak a "jobbboldali újságírást" és "fémjelezték".

Kommentiális kutatásaim során Hanni-nak egy eszmetársa jólle is baszott, mit képzelekén baszogatni a HVG-online-t az nem az igazi HVG az csak olyan...népfürdő jelleg...

Torkosnak az a lényege, hogy ezt a középszart... felsem éri az átlag orbán Prop

és ettőlmég be is kéne kakilni..olyan írástudóknak is a hűűűhaaa médiatúlsúlyelnyomásdiktatúrákokkomonistarencertisztáraegykádárezazórbánny

Egyszerűen..a Kádár-korszak Népszabadságameg a Faragó Vilmosos [Bertha Bulcsus] ÉS ésilyesmik, Vitányi Valóság-a stb volta színvonala a Kádárkorszaknak,amit nemhogy orbán slapajjai,de még a Jókés Igazak sajtaja sem ér föl.

Ismétlés:A Langyosodásból a Hidegedésbe átmenet éveiben (1972-1980) DIGITÁLIS volt a KádárSajtaja

ahoz képest, hogy ma a 444/index=hvg/1ANALÓG

Frick László Intézet 2020.05.30. 05:07:12

@heki: @Dinamuki: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
Trump-ig azt hittem, hogy ilyen, mint Magyarországon, máshol nem lehetséges.
Annyi, hogy Trumpot úgy kellett kitalálnia a demokratarepublikánus KözösLobby-nak,míg Orbán csakúgy van és az orbanofóbia hízlalta ekkorára.

Azon vagyok elképedve, hogy az USA előtt még egyszer el lehet játszani ezt a műsort, márMOST tudnivaló, hogy Trump-nakkell még egy cikluson át "képen kívüli"-nek lennie,azért nincs ellenfele.

Az se volt rossz trükk,amiben az öreg Bush-nakkellett nyernie egy nagybüdös leaks-szelindított Hurt-tel "szemben"

www.youtube.com/watch?v=lnlliexxXr8

Frick László Intézet 2020.05.30. 05:08:43

@Dinamuki: Matek. A nácizássalkapcsolatban ugyanaz a matek,mint járványügyben.
A Somogyi Zoltáni Félelmek beigazolódni látszanak,a Jók és Igazak kétségbeesetten nyúlnak a matekhoz, amiszerint Magyarországon volt a legtöbb áldozat.
süti beállítások módosítása