A Brit Tudomány mai állása szerint az állatvilágnak nincsen jövőérzékelése.

Az intelligenciatudomány szerint csak az ember lehet intelligens.

Az egyxik alapok:A jövőkép hiánya az állatvilágban.

"A motívumok mindig alacsonyabban vannak."

-néha azonban meg érdekesen magasan.

Mostanában tudományosan elfogadott de nem merik igazán képviselni, azt hazudják, hogy "néha & mintha" az orángutánoknak lehetne némi jövőképe.

A majmológia szerint az orángutánok még annál is fejlettebbek,mint amennyivel a németek fejlettebbek azért, mert Angela Merkel veszélyes lehet Orbán Viktorra és hátha picsán rúghatja nekik (az az Angela Merkel,aki egy politikaitej- és fasztestvére, mintha ugyanabból a politikaigeciből ugyanabban a  politikaianyaméhben fejlődtenek vóna, annyira egyívásúak) (politikailag értem)

 

És abban a korban, amikor azt hiszik, hogy a gép majd képes lesz intelligens.

Tehát a lényeg a lényeg, a makákok a Brit Majmológia Legújabb Vívmányai alapján so-óóóóóóó-kkal-sokkal fejletlenebbek, mint az orángutánok.

Egy makákó majomkirálynő a következő döntést hozta meg:

Két jelöltje volt:

-A veszélyes Igazi Nagy Fasz Kankirály, a Legtöbbet Ölő a Leküzdhetetlen Gyíííkoss, valósággal minden idők makákóinak Temüdzsinje.

-és a másik király KISSÉ (nem sokban) de gyöngébb fizikai képességű

A kanmakákók királyainál fundamentális alap kiszagolni az előző király kölykeit és megöni mindet, hogy csak az ő gecijéből eredjen Az Új Horda.

Ez... annyira alap a makákóknál, mint egy USA állampolgáránál az a fajta fejlettség, ami a világ összes népei fölé emeli az amerikai állampolgárt és jogot ad neki arra, hogy a világ fejletelen népségeit megtanítsa az  páratlanul tökélesere, a világon szerte McDonalds- szerűen minta demokráciájának megtanítására. Ja és ezt a Diverzitás Jegyében! Diverzitás az, ha minden a világon tele lesz McDonald-szal.

A királynőnek egy olyan szituációban kellett választania, amiben a Második Jelölt eléggé nehéz sebeit nyalogatva bújkált, mert az Igazi Kan majdnem megölte.

Az Igazi kan nem elégszik meg ennyivel, neki a genetikai kódprogram alapján végeznie is kell a Másod Rangú-val.

A királynő döntött: Az Igazi kan-nak picsát mutatott, hogy azzal elterelvén a Nagy Kan  figyelmét megkanoltathassa magát, eközben az Igazi Jelölt el (és meg...)menekülhetett, viszont a Veszélyes Kan, miközben nyeregben érezhette magát, elbukta a hordát, amit a cselesen ÚjTerületre költöző királynő az Új Király-jal népesített be.

A Brit Tudomány itt is kizárja, hogy a királynőnek gondolatai, valamint jövőképe támadhatott volna.

Itt a motívum annál fennebb van, hogy a nagy kan-nak 2 mm-rel vastagabb a fasza és több a gecije és hosszabban is kanol, nem 4 mp hanem 6.

A motívum az, hogy a kiszemelt Második Legerősebbnek van egy különös genetikai hibája: Kiszagolja az Idegen Kan kölykét és NEM ÖLI MEG sőt. Ellenkezően. Apja helyett apja. Az Igazi Gyííí"kos Nagy Kan a helyes genetikai kód, a "szelíd" igazi jelölt meg a hibás kódú.

A királynő ezáltala messze-környék leges-legerősebb bandáját alapította meg,

amit a Veszélyes Kan-állat az új másik hordájával meg sem kisérelt kiüldözni az Új (veszélyes, de új) Területről.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7415715622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása