"Korunk válságának a fő oka a szavak eltávolítása eredeti jelentésüktől."

/Kung Fu Cse, Haraszti Miklós/

 kungfuce.jpg

NER? -a NER testetlen vagyis politikai kommunikációs fogalom.

 

Vagyis: szín duma. A NER dumapolitika.

Orbán, valószínűleg jól számolva előre, készített egy nyugati mintájú megegyezést, ami egy minimum-ot tartalmaz, amit a Napi Szar-on kívül hagy a politika. És Orbán jól számolt, szépen odarohant az Ellenzék és olvasatlanul aláfirkantotta a NEM KELL!44!!-t. Ezzel létrejött a
Nemzeti  Egyetnemértés Rendszere

amiben szart se kell egyeztetnie Orbánnak az Ellenzékkel,mert az Ellenzék előre bianko mindent aláírt a NEM ÉRTÜNK EGYT-tel.

A NER egy blöff és a NER-rel az Ellenzék annyira ostoba, mint amekkora ostoba volt Orbán pl a Többiztosítós Rendszer ötletével. Mint az köz nemtudomású, nem írta meg az újság,persze, hogy főleg FIDESZ-es újság nem írta meg: 2007.júniusa Utolsó Csütörtökén a nemzetközi nagy biztosítók menedzserei kihahotázták a mátrai konferenciaszálló Meeting Roooooom-jában az ötletet azzal, hogy egy szart fognak egy ekkora biztosítási csaló tolvajországban még Dr Orvos Szakértőket is drágapénzen fizetni az orvosbárók és a jellegzetesen magyaross-lopós egészségügy ellenőrzésére. Nem volt másik ötlete Gyurcsányéknak, ez az 1 volt és ennek kampec-dolórecc, finito, fin, sifirsit, Ende THE END lett 2007. június 29-én.

nem volt már  akkor Többiztosítós Rendszer még halovány ötletszerűen sem , amikor Orbán kitalálta, hogy a népszavazási trükk bevetésével az Európai Nagyrutin szerint lemondatja Gyurcsány kormányát és előrehozott választások lesznek 2008-ban. A népszavazási ötlet megtestesítette a nemlétezőt

ahgy a NER basztatása létezővé teszi Orbán Rendszerét.

Ugyan mi a faszért kéne Magyarországon lemondania egy népszavazási eredmény miatt egy éppen aktuális kormánynak, ha-amikor akkor sem kellett lemondania, amikor egy bűnügyi szövényben [Medgyesy Ügy] ,amit a valóságosan és azóta is titkosan harmadrendű, de elsőrendűnek kitálalt vádlottról hamisan neveznek Kulcsár Attila Ügy-nek, azért sem kellett lemondania és 2006-ban pedig kétszer lehetett ezt az Európai nagyrutint nemhogy büntetlenülmegbaszni Magyarországon, de mégünnepelni is a szájba kúrását is!

A NER-nek a kihirdetésekor AZONNAL VÉGE LETT...öööö...eee... Én úgy szoktam számolni, hogy kb 2012. vége óta annyi értelme van beszélni a NER-ől,mint pl a veszet fejsze nyele megtalálhatóságait latolgatni.

Ma már a NER-t nem is az eredetiértelmében értik... hanem kb annyit jelent: "Orbán Rendszere" .. valamiféle fidesznyik genetikus kód a bűnre,mint pl az Alcsúti Csüngőshas vagy a szintén disznóra mutató varacskos  a pocakosra mutató Maradoná-val. Azaz: bruhahha... hha..hhhh .hrrrrrh... 

 posztmaoistahatterbolcsschifferandrastanitoja.jpg

"Kurvák."
Yossarian

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3615710362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása