Ezeket a sorokat Orbanisztánban írom,ahol a Covid-19megölte a demokráciát,március 19.óta ZÁRVA!4!!4!! a Magyar Parlament, nem lesznek választások (azt azóta sem tudjuk, hogy milyen választások nemlettek... ... viszont az Új Somogyi Zoltáni Félelmek jegyében most már majd az lesz a baj, hamost lennének választások...)

Történelmi reátekintésben a magyarral az a nagy baja, hogy rosszul választ, már 1990.márciusa óta és szinte mindig. Néhány tízezer magyar eldö9ntheti, hogy szar-e a magyar.

1998-ban 55000 derék, becsületes fejlett XXI. századi oiropeéeéeéeer magyar választott a jónál is jobban és szavazott az MSZP-re. Még jópárszázezre, millióan szavaztak akkor az MSZP-re. Mégis,az 1998-as katasztrófahangulatban a véleményformálók,mert a szarmagyar nem a számukra megfeleően szavazott, katasztrófahelyzete hirdettek és a Horthy-fasizmus feljövetelét prognosztizálták.

2002-ben 66000 jómagyar szavazott jól, a 11000-res különbség a választási matematikában viszont már az MSZP-nek kedvezett.Egyből az 1998-ban szarmagyarrólkiderült,hogy jómagyar, derékbecsületes,XXI. századi és jómagyar.

1990.márciusában az Országgyűlési Választások eredményeivel Dr Antall Józsefen kívül kizárólag az MSZP majdnem minden frakciója volt elégedett.

A társadalmi bázis -ról szóló kis vitaköröm elején rámutattam arra, hogy a netokrácia és a képviseleti demokrácia antagonisztikus ellentétben állnak.

A netoratív globális spekulalizmusban az ember a legmagasabb kockázati tényező

 

a képviseleti demokrácia emberekből áll

tehát a nullakiterjedésű virtuális programpártok szempontjai alapján gyalázatosan kockázatos is egy párt stabil,milliós bázis-sal.

 

A Globális Spekulalizmus egyik legaljasabb hazugsága

A Diverzitás

Valójában ugyanis,miközben a spekulalisták a diverzitásrólpapolnak,a lehetőségeket szüntelenül és folyamatosaan szűkítik,a inták számát csökkentik és

One Size Fit All

rendszerben az egész Föld-kerekség-en megelégednének néhány valóságos és titkos mintával.

 

Azt hazudják, hogy a Globális Sokszinűség az XXI.századi találmány, amultikulturalitás, a nyiljék minden virág. Ezt a virágkertészet-et azonban hollandnövénygyártási technológiák alapján kockázat,  tehát embermentesen képzelik el...

 

A szaósölmédián keresztülvéleményrácsokat terjesztenek

 

és nagyon fontos:

NE LEGYEN TÖBB 2-nél!

a fach, a "rács".

Ez a Csukott Társadalom,a Rendpárti Szabálykövető Feljelentőtársadalom

 

a fagyasztottkajazabálók társadalma, akik főzőműsorok előtt fetrengenek, ha még elavult televíziónézők lennének

Na és miről papolnak a Csukott Társadalom konstrüktőrei? - még szép, hogy a "Nyílt Társadalom"-ról.

A Rencervátás-t mindig is egy "történelmi rulett"-hez hasonlítottam, amiben derék és műűvelt értelmiségiek sszépen összeültekéspártféléket találtakki arra tippelvén, hogy ha lennének majd demokratikus választások,akkor a sok baromezeket az ötleteket támgatná.

Mint már többször rámutattam,az 1945-ös választások eredményei volt a kályha,amitőlez a denszin' elindult, főleg Dr Antall és tanítványai, valamint az un "szociáldemokraták" köreiben.

Az MDF és az MSZP rendelkezett bázis-saalis.A többi "párt" mind konstrukció volt, ötlet-és programpárt. Még nem volt internet Magyarországon,amédiaháborútitkos kezdetei voltak ezek az évek

A szövegtudományfilozófia Heideggeri és egyéb,pl Wittgensteini értelmeibe véve az akkori szövegalkotás a mai, a XXI.századi,a netokrácia szövegminőségeihez képest még összetett,komplex és digitális lehetett.

 

1990-ben a lehetőségek több,mint két variációból álltak.

Az Egy Közös az volt 1990.februárjában, hogy ne az MSZP vezesse az Új Demokratikis Magyarország-ot.

 

Igen-igen, ez volt az MSZPhaja is, ez szerepelt ugyanis a terveikben. Csak semmi bársonyosság,semmiféle átmenet, főleg pedig nem átadás-átvételcégszerűen,még csak azt kéne.

1989-ben társaágokban többszöris majdnem meglincseltettem magam az

Átmeneti Kormány-zás ötletével.

Azt állítottam 1988-89-ben, hogy szerintem, ha majd  2000 körüllehetne rendszerváltás, azt egy Átmeneti Időszak-nak kell megelőznie,amiben a Demokratikus Választások győzteseinek egységkormánya cég-szerű átadás-átvétel körülményei között kerülhatalomba, már az Új Parlament ellenőrzése alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6715704540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.05.19. 09:28:47

"Na és miről papolnak a Csukott Társadalom konstrüktőrei? - még szép, hogy a "Nyílt Társadalom"-ról."

Ez tetszik! Manapság az ember tényleg egyediként születik, és másolatként hal meg. Ma szinte mindenhol mindenki ugyanúgy akar kinézni. Ugyanolyan szemüveget, ruhát hordanak, ugyanazt a telefont nyomkodják, ugyanúgy viselkednek, ugyanazt fogyasztják 0-24-ben, a műkörmösök ugyanolyan műkörmöket csinálnak, ugyanaz a divat, ugyanaz a "mindent elfogadó" pc beszéd, ami lehetetlenné teszi mind az önreflexiót, mind a másik ember mélységes emberi minőségbeli problémáival való szembesítését. Amikorra mindenki ugyanolyan selejt, silány, emberileg alávaló lesz, akkor éri el ez a világrend az eredeti célját: az ember tökéletes dehumanizálását.
Hatékonyabban, mint ahogy a náciknak sikerült. Olvastam nemrég egy olasz zsidó holokauszt-túlélő könyvét, ő végül is azért lett öngyilkos, mert rájött, hogy az, amit átélt a túlélése érdekében - igazából megfosztotta az emberi mivoltától. És pont ezt nem tudta elviselni.

Serény Vélemény 2020.05.19. 09:37:20

Van egy mindörökre intő jel, mégpedig ez:
www.youtube.com/watch?v=7sk-_rdmlyI

Namost ez a beszéd _nem_ hangzott el a tv-ben, és az egyetemes jobboldal ezt úgy értelmezte, hogy a gonosz tv elnök cenzúrázta a min. elnököt.

DE. Valójában az a narratíva, amit Antall mondott pont ugyanaz volt, mint amit annak idején a pártállami sajtó* szajkózott reggeltől-estig, és estétől reggelig. Az, hogy ebből a narratívából még a miniszterelnök úr sem tudott kilépni azt mutatja, hogy igazából báb volt, a dolgok már rég el voltak döntve, és az egész demokratikus átalakulásos előadás csak és kizárólag azért volt, hogy nép lázongás helyett nyugiban maradjon. (Miközben a parlamentben elképesztően értelmetlen dolgokon voltak képesek vitatkozni.)

*a 90-es években nagyjából minden újságíró, aki osztotta az észt ugyanaz volt, akit a nyolcvanas években a hálózatok engedtek észt osztani.

Szorgalmas Gyémánt 2020.05.19. 09:59:07

@Serény Vélemény: Van ennek a pc-nek ilyen vetülete is, jól írod. Viszont ha téma a gyarmattartói múlt, a náci múlt, na arra nem érvényes a pc, a Bűnös Fehér Ember vezekeljen csak bűneiért,megérdemli, amikor a terrorista - azaz elnézést, a pszichésen zavart nehézssorsú EMBER (nem bevándorló, nem színesbőrű, nem muszlim, olyankor ő EMBER, csupa nagy betűvel)felrobbantja, beléhajt, lekéseli, az pc és korrekt és remek.

Frick László Intézet 2020.05.20. 05:47:53

@Serény Vélemény: Zseniális az összefoglalód,irigyelem is, viszont egy igen lényeges kimaradt belőle
az uniformizált tudat
miszerint:
"Ezt ÉN(nnnnn) akarom(mmmmmmm) ÉNmiattam(mmmmmm) van(nnnn) ez így, én találtam ki, az én ötletem,az én(nnnnnn) akaratom(mmmm)
Lényegében a mai oiropid emberiség kb egy 12-47 éves kislány szellemi színvonalán él.
Az egyik, amivel szemlétetem mostanában, az a pinakoz,etológia marketingje,ami egyszerűen csak fogja és lemásolja,amit a társtudomány a hajkozmetológia már megcsinált:

1. Öld le a hajadat!
2. .. és akkor még az Új festék mellé vegyél revitalizálót, ami "Mintha Élne!" -varázsolja a hajadat.

És nehogy azt hidd, hogy ez a folyamat most kezdődött:
A mostani kislánygeberáció anyukái kezdték az ipart.

Akorsztályom lányai már átestek egy abortuszon, de még nem markoltak vagy fejtek faszt. Kézbe fogni egy faszt? - fujj-fujj. Geci? - fujj fujj. Postinor tabletta a diszkótáskában? - kamón!

Ez a Postinor... akkoriban nem tudtuk ezt, de valójában nem amolyan "esemény utáni fogamzásgátló" -volt, int aminek elhazudták, hanem csak egy sima abortusztabletta, ugyanazokkal a beláthataatlan következményekkel,amikkela nyiltan is abortusztabletták.

Hogy volt ez Petőfi Sándor vagy Szendrey Júlia lánykorában?

Őgy, ahogy a kedvenc televíziós sorozatomban, a Brilliáns barátnőm-ben...

Kétféle fonó ltezett,
egy koedukált kamasz-fonó,ahovályányok s legéenyek vegyest jártak

meg az asszony fonó felnőtt néniknek.

A kamaszok fonóját többnyira fiatal özvegy menyecskére bízták.

ahol a Woman Power legősibb tudománya vívmányait osztották meg ezek a menyecskék a feltörekvő nemzedékekkel
mint pl:
"Kinek hun viszketik, ottan vakarja magának"

meg szóvolt a kélgyó elrívatásáról is.

A mai 30 éves kislányok anyukái is hólye picsák voltak márlánykorukban...pl Szendrey Juliskához képest.

Kamaszkoromban magam varrtam meg a ruházatomat és föl a leszakadt gombjaimat, mostam magamról és nagyjából hatféle ételt tudtam megfőzni ,míg az osztálytárs csajszik közül senki, még egy kurva rántottát sem.

Annyi, hogy azén osztálytársnői persfektívája az volt, hogy hozzámennek ahhoz a faszihoz, aki hajlandólesz elvenni őket feleségül és most figyeld, ez volt a főéletfilozófiájuk:
"osz' maj' lesz valami!"

Talán annyiban voltam szerencsésebb, hogy valamennyire ismertem az osztrák és a nyugat-német társadaalmi viszonyokat.

majd néhány ismerősömnek köszönhetően az ND egyetemi és vendégmunkásviszonyain keresztül a kelet-német társadalomról is lettek halvány sejtéseim.

Nyugat-mániás és Nyugat-majmoló voltam , és emlékszem, mekkorákat hahotáztam az Onkel-eken,akik szerint ugyanaz vár Unkooorn-re, ami már akkor rothadozott is NSZK-ban.

A büszke tudatlan idiótizmus.

Van a notreszemben egy 2016-os gyűjtésem egy balkáni étteremből. Erazmuszos diákok, csupa nyugat-német gyerek és egy magyar. A társalgás nyelve angol.

NYUGATNÉMETEK: "Magyarországon elavult, múltva való ócska családforma van, az apás-anyás-gyerekek-es.
MAGYARGYERE: Honnan veszitek ezt?
NYUGATNÉMETEK (büszke fennsőbbséggel, megsemmisítő végsőérv szerűen) Olvastuk az újságban!

Ugyanezen a lapon lábjegyzetben: Az egyik nyugat-német 27 éves kisgyerek a program lejártával.. egyszerűen... nem akart hazamenni. Itt jegyzem meg, hogy csak a magyar, vagy más nemigazitagállamiaknak akkora hawájj az erazmusz, a fejlett igazitagállamiak szülőijövedelem (oiróban) arányosan csak jelképes támogatást sem kapnak az ösztöndíj alatt, pár fityinget... Sorolták a nyugat-német gyereknek a veszélyeket, ez a balkáni ország rendesen,mint más európai ország, plnyugat-németország, kirekesztő az idegenekkel, kb annyi az esélyed beilleszkedni egy balkáni faluban, mint mondjuk egy bajor vagy duetsch faluban. Semmi. Ha nem tudod a nyelvet az a baj, ha tudod, akkor meg az. Az csak magyarországon és foltonkint a Mediterranumban (de pl kis görög szigeteken Naxosz kivételébel NEM)jellemző, hogy idegeneket befogad a település.

Végül a nyugat-német kisgyerek apja oldotta meg a problémát és bejelentette, hogy totálisan megvonja az apanázst a kisgyerektől.

Pajtásnönk,Lujza néni mesterérve az, hogy Bezzegisztánban a 18 éves gyereket kipaterolják a lakásból [olvasta az újságban] meg 20-30 éves kora között világkörüli utakra fizetik be [olvasta az újságban].

Azt kellehhez hozzátennem, hogy attól, hogy egy, a szülői bérelt lakástólviszonylag távoli egyhelyiségeslukszusgarzón-ba fizetik be a kisgyereket, az még szart se önállóéletvitelre alkalmas vagy folytat olyant, egy ételt nem készít... elmegy egy pénzbedobós mosószalonba és ott egybemos mindent.. de ez már terjed a mi magas önálló jövedelemszerző képességű gyerekeink között is, hogy nem mossa a ruhanemút, hanem kidobja, pl az alsóneműt akkor,amikor az büdös lesz.

Általában fejletleneurópaiak között gyakran találkozom a panaszal, miszerint a fejlettnyugati embertípus a fedő illatok alatt kurvára egy büdös. Erre van "zöld filozófia" is, miszerint a napi nemteljesmosdás az bio.

És ezeket sem az újságban olvastam

Frick László Intézet 2020.05.20. 05:52:21

@Serény Vélemény: @Szorgalmas Gyémánt:
Gyakran találkoztam a kommentoszlopokban a magyar nagyon-fejlett embertípussal, tudjátok, akik az erdélyi magyarokat románozzák ésbár haladóak.. ezt hányszor megszívom 2017. óta... románozik, az afrikaiakat majmozza, muzulmánfóbiás, de persze a fidesz a náci, A Geci pedig cigány.
na. Az ilyenek agyát szeretem felbaszni azzal, hogy a hithű muzulmán naponta 3-szorköteles kimosni a segge lyukát.

És most megint a gyűjteményemből:

"Tudjuk azt, hogy ti odalent Elmaradisztánban még naponta zuhanyoztok.Mi már ezt bio-zöld-környezetvédelmi küldetéstudatból ugyan nem tessszükmeg, de te vendég vagy itt, ne változtass a szokásaidon, ha naponta zuhanyozni szeretnél, csak nyugodtan"

Persze a bezzegisztáni szülők a cserediákprg viszonzásában nemmerték ide Elmaradisztánba elengedni a gyereket, nehogy akkora fertelem áldozata legyen, mint pl a naponta zuhanyzás vagy állatevés.

Szorgalmas Gyémánt 2020.05.20. 09:53:59

@Frick László Intézet: Sokféle muzulmán van. Én olyan városban nőttem fel, ahol 1991 óta van menekülttábor - 1996-ban hasist áruló afgánok rendszeresen erőszakoltak meg lányokat a lakóhelyektől nem is messze. A kis színesbe nem került be sehova az eset, nemhogy az akkor még jelentős országos tévébe.

Az istinja nem muzulmán találmány, átvett elem (ahogy lényegében minden vallási elemük), de hasznos dolog. Nekem megfelel a bidé is.

Szorgalmas Gyémánt 2020.05.20. 09:55:40

@Frick László Intézet: Az én cserediákom két pofára tömte a gulyást, a slambucot, az agyontöltött süteményt. Mondjuk valami vékony hússzeletetet ettem én is náluk (nem volt jó.)

Frick László Intézet 2020.05.21. 05:20:59

@Szorgalmas Gyémánt: Bevallom, az alapító próféta nem a szivem csücske. Jézus a szivem egyik Csücske és Buddha a másik

OIlyan a szivem,mint egy Varacskos Maradona, azaz csücsök annyi van rajta, megszámlálhatatlan,depl jelentős csücsök rajta Frank Zappa, akinek sem Jézus,sem Buddha nem volt a szíve csücske.

Namost ez az alapító próféta... analfabéta volt és a vallás alapításakor,ahogy ez minden jó politikus vallásalapítóval megtörténik,pl Mózessel is, már meglévő vallásokbólmozaikol,mint az ősi egyiptomi papság,akik az asszíroktól meg az Indus völgyébőlis szedegettek ezt-azt.

Buddha pl 3 Milliárd207 millió117ezer918 munkaórát takarított meg azzal, hogy a hindu vallást nem vitatta, hanem az alapjait képezte belőle.
ű
Jézus pedig még csak nem is alapított új vallást, ú egyszerre volt fundamentalista és reformer a zsidó vallás írástudója, azaz rabbijaként.

Mint ismered már, Rámakrisnával tartok abban a véleményében, hogy minden vallás az aalapjaiban jó és egy folyó,ami ugyanazt a vizet viszi ugyanabba a végtelennagy óceánba. Ami aztán ezeket a vizeket visszatáplálja s azok vissza az Óceánt.

Réeszeredmények... nem akarok ebbe belemenni,de mint ahogy attól nem lesz liberális valaki, hogy Daniel-Cohn Bendit szerűe amfetaminos őrjöngéseket rendez vagy Judith Sargentini alakú seggnyaló baszatlan picsa... de attól sem lesz még liberális valaki, hogy Orbán rámondatja a kommunikátoraival csúfolásból, ahogyan más kommunikátorok meg Hitler-nekmondják a máskommunikátorok szerint A Cigány-t...

szóval azok az aafgánok nemmuzulmán, hanem a szexuális nyomoruk következtében simán csak, mint tudatbeszűkült állatok erőszakolták meg a kislányokat

de ezekről a kislányokról is tudnék mit mondani, hiszen Roman Polanski-nak sem tűnt föl az, hogy a 13 éves nősegge lyukából nem szarosan húzta ki a farkát mint ahogy az meg főleg nem tűnt föl neki, hogy milyen könnyen hatolt bele.

vagyis egy normális társadalomban a normális felnőtt nénik.. az ő szhasználatukban.. amikor úgy látják, hogy a kislányaik már ugyan a faszt elbirnák, de eszük még nincsen hozzá.. azt szokták mondani a kislányoknak, hogy a férfiak úgy nagy-nagy általánosságban még akkor is állatok, ha egyébként Roman Polanski néven nagyon híres rendezők is.

Szóval az az anyuka, aki elengedi a kislányát a Playboy Villa közvetlen szomszédségéban álló Jack Nicholson Villába (ahonnan egyébként az ordítva baszás, szopatás és seggbekúrás orgiáinak ugyanolyan hangjait hallani ki, mint a Playboy Villából) de előtte a fürdőszobába rendeli a 13 éves kislányát és beöntéseket ad neki, hogy a valamelyik híres ember fasza ne lehessen kakis, majd még vazelinnel is kikeni a kislánya végbelét 8az ujjával ellenőrzi, hogy nehogy kakis szagú lehessen a híres ember fasza)

Szóval... az igazság... az igazság nem vajaskenyért.

Frick László Intézet 2020.05.21. 05:25:01

@Szorgalmas Gyémánt: Ezt is sokszormegmutattam, hogy a németek már 40-50 évvel ezelőtt is nagyon eleresztették idegenben a hajukat.
Ismertem csikóslegyényt, akire nettó 150 nyugatnémet nő jött rája NSZK-ból azon a címen, hogy érdeklik a lovak. Valójában a csikóslegény fasza érdekelte ezeket az otthonaikban inkább a katolikus-keresztény bajor nemzetiértékeket képviselő tisztességes családanyákat és önálló-független felvilágosult nőket.

Általában ezek a nők 50-150 DM-t hagytak a srácnál, ha nem dorbézolja el, házat vehetett volna belőle s berendzheti vagy pl gitárt, erősítőt és megalapíthatta volna a maga kora Bohemian Betyarsz alakú Esti Kornél zenekarát,ami pont úgy végezte volna,mint a KEX csak sokkal gyorsabban és Mészáros Márta sem kasztingolta volna be őket.

Szorgalmas Gyémánt 2020.05.21. 08:33:38

@Frick László Intézet: Nyilván a szexuális nyomor az indíték - azt mondjuk nem értem, miért kellett ezt erőszakkal csinálni, amikor a főtér közepén álldogált egy sorstrásuk, a telefonjára anyit írt rá, hogy LOVE, azt mutogatatta a csajoknak, akik zabálták és simán viték fel az albijukba, de mindegy is. Azt persze nem hagyhatjuk ki a számításból, hogy a ha ilyen emberekkel árasztasz el egy kontinenst, majd megérkeznek az imámok, akik szerint az a nő, aki nem hord fejfedőt, büntetés nélkül megerőszakolható kurva (copyright: Koran), akkor abból mi lesz.
Meg hogy hogy miért nem termett ot 10-12 fiatal, életerős fiú, akik a tradicionális módon lerendezték volna e két elvadult barmot.

Szorgalmas Gyémánt 2020.05.21. 10:56:27

@Frick László Intézet: A vallások olyanok, mint a különböző gyógyszerek a patikában, nem való mindenkinek ugyanaz és abból se származik semmi jó, ha ész nélkül bekapkodjuk, amit csak találunk ott.
Ramakrisna a régi hindu technikát vette elő a vallási különbözőség feloldására, A Minden Ugyanaz elvét. Gyakorlati szinten ez úgy néz ki, hogy a ihnduk szerint Jézus nagy gyógyító volt, tehát a hindu gyógyító isten reinkarnációja, és innen pár generácció alatt teljesen be lehet olvasztani a hindu vallásba. Buddhával ugyanazt csinálták. Szóval a Minden Ugynanaz a gyakorlatban azt jelenti:minden hindu.

Másrészt nagyon vigyázni kell, amikor ázsiai taníátsokat veszünk elő a különböző vallások és filozofiák mibenlétéről. A hinduk, a buddhadharma követői, és a taoisták vitáik során mindig tisztában voltak: a valóságról alkotott kijelentéseket nem szabad összekeverni a valósággal.

Frick László Intézet 2020.05.23. 05:45:29

@Szorgalmas Gyémánt: A motívumok alacsonyan vannak és én... igen-igen szerencsésen, kamaszkorom legszebb nyarain ismertem meg a Titkos Valódi Attitüdöt.

Alányközösség tagjai, akik között szocializálódtam.. hogy fogalmazzak finoman? -negatív elhatárolással, tehát életemleges-leges-legjobb diákkori barátja egytestvér velem.. un "fapina" osztálya járt, amiben a lányok az 1-tőlkb a 74-ik sorig a tanulásra koncentráltak.

Az én osztálytársnőim nagyon hangosan hőbörögtek arról, még érezni lehetett a tanterem levegőjéberen a fapina osztály után maradt átizzadt hónaljú iskolaköpenybűzt... hogy mennek cserélni mert meggyött nekik, és kiné' van vatta, majd mutatta, hogy kb egy fonottkalács size-t kellett most begyűrnie, majd az őklét, hogy az alvadt vér darabjai,miközben a fizika tárgy tanára már pedig bent volt a teremben.

Tehát nem vagyunk egyformák és a szocialista tábor a szocialista tábortól valamit remélő kis afrikai kurvaországok gyerekeit ingyen taníttatta és az egyik lány egy ősi nőiattitüdben kipróbálta, majd az alkarján felgyűrve a kö9peny ujját megmutatta, hogy milyen hosszú és vastag nekik, de az semmi, hanem az, hogy nemáll le! Úgy értve, hogy délután elkezdi és még reggel sem áll le neki a 10-ik után. Csoszogva, kisterpeszben járt egész nap a suliban ez a lány és perszehogy a többszázezer éves ősi attitüdben mnás lányoknak is meg kellett ismerkednie az afrikai haladóország fiatalságával (kb 18-20 évesek tudtak megkapaszkodni egy magyar szakközépiskolában.

Frick László Intézet 2020.05.23. 06:03:28

@Szorgalmas Gyémánt:

Nem tudok félni az "iszlamisták"-tól és ennek az oka nem az, hogy beszoptam a mézízt Ramakrishna madzagjáról.

Speciális oka a félelem-nem-érzetemnek a politikabuziságom.

A politikabuziság a történelembuzulásnak a szövődménye, az Egzakt Történelem ismeretéhez meg kell tisztítani a jelen történelmét a politikától, ami szeretné elhazudni a jelen történelmét.

Mindaz, amit az iszlámmalkapcsolatban mutatsz

azoknak az "iszlamisták"-nak pont annyi a köze az iszlámhoz,mint a gyülikének a kereszténységhez. Vivő anyag. Más célért.

Oknak akar beállítani a politika egy következménysorozatot.

1. Az ősok az angolszász térképészkedő abroszon rajzolgatott és kitalált országokkal az egyész XX. századot cak konfliktus-szituációkkal teleszaró imperializmus, fehér-faji civilizátorság, jellegzetes [ál]keresztény faszság.

27.: A Szovjetúnió és a szocialista rendszer eltűnésévelúj ellenségképre lett szükség és ehhez pont kézre jött a nagyapák által bekészített cuccos.

Az iszlámradikalizmust nem kellett kitalálni, van persze az magátólis, fanatizmus bármni vallást is jellemezhet, csak annyi kell, hogy politikai ügynökök magukat vallási tanítónak kiadva kezdjenek el ügynüöki teevékenységet, pl amikor nagyon hosszú unalmas békeszakasz van már

akkor merényletekre buzdítani

Erről szól egyébként nemiszlamoid témakörben Graham Green besztszellere,A csendes amerikai

De aztán az a baj lett Oroszországgal, hogy nem maradt abban a csődben,amibe Jelcin alatt került és akkopr mégiscsak szükség lettmegint a büdösruszkiztatásra is, miközben pedig a Joint Vision 2020. már készenállt és csak egy jó ürügy kellett.

Amúgy a "modern nyugati társadalomszociológia" is rámutatt a "példásan integráltak" 2-3. nemzedéke miért "iszlám radikalizálható" könnyen.

Dologtalan ingyen-segélyenélés, egész nap unatkozik, dolgozni nem akar, tabulni nem tanult bassza a rezet estétől reggelig, nappal alszik, a TÉNYELG is vallásos szülő megrökönyödve érzi a sörszagot a lehhelletén, meg hogy össze-vissza kúrel mindenféle khaur szukákkal. És aztán megjelennek a kötött kufis "radikálisok" akik pont azt a technikát alkalmazzák, mint a gyülike ügyynökei:a gyöngéket, a vesuzteseket támadják, a lelki-labilis sérült pszichéjű, a pl drogos piás.. züllött embereket és innen már ismered a történetet.

Valószínűleg úgy járnék,mint a korsó
1001 iszlám hívő nem verne agyon és beszélgetne el velemkedvesen AZUTÁN hogy rá kellett döbbenjen, nem az annyira óhajtott és várvaárt sokpénzű germano-anglo-saxo idióta vagyok, hanem akiből semmi haszna nemlesz.

Egyszer birkaként tereltek VanFund!VanFund-ot kiáltozó árusok között és az egyik árus, még eredeti ember, simán leolvasta a számrólmeg az arcomról a gúnyos megjegyzésem értelmét és kb 4 katona kellett ahhoz, hogy visszafogják és ne késeljen meg,és nem vígasztal az, hogyy utána az árus társai agyonverték volna, ha mégis sikerül neki,mielőtt 20 katona kiszabadíthatja a cafatokat, ami maradt belőle.

Porszemek vagyunk testvérem

de ez egy

tudatosan gerjesztett vuihar

amit

nagyon-nagyon alacsony emberek gerjesztettek,pl Dablju Bush

meg akik mögötte álltak

és állnak azóta is és demokratikusan ellenőrizhetetlenül.

Te porszem és én porszemés akikre mutatsz,porszemek

Itt (is) a Vihar generálói a felelősek, ha nem generálnák, nem lenne semmi baj.

Szorgalmas Gyémánt 2020.05.23. 10:40:42

@Frick László Intézet: Alapvetően egyetértek veled, az iszlámtól nincs félnivaló, a nevezzük így - politikai iszlám pedig modern, think tankok és moszad-cia-kitudjamégkik alkotása. Minden vallásból még a nem monoteista hiten, hanem tapasztatlon nyugvó bölcseleti vallásokból is lehet ilyet kovácsolni. (A Kalacsakra tantrában konkrétan meg nevezve Bagdad, mint a világot elpusztíttó nagy háború kiindulópontja, ahogy robbanó fémtojásokat a fölre pottantó fémmadarak és sok egyéb nyalánkság, mit ki nem tudna belőle hozni egy think tank). És ezen a ponton tudta megmutatni a tibeti kagyü vonal az erejét. A tibet keleti részén élő khampa harcosok a dharma elkötelezett gyakorlói voltak, de nem éppen a Bódiszattvák 37 megszabadító cselekedete c. mahayana írás alapján élték életüket. Amikor a kínaiak bevonultak, azonnal a hegyi népeknél szokásos rejtőzködő háborúba kezdtek ellenük. Ezt a 16. Karmapa egy szóval leállította, aminek mindenki engedelmeskedett, noha elővehette volna a Kalacsakrát is. Nem tudom, lehet, hogy egy afgán területen élő muzulmánnak ez a rábízott nép elárulásával ért volna fel.

Szorgalmas Gyémánt 2020.05.27. 15:27:21

@Frick László Intézet: "Buddha pl 3 Milliárd207 millió117ezer918 munkaórát takarított meg azzal, hogy a hindu vallást nem vitatta, hanem az alapjait képezte belőle."

Már hogyne az alapjait vitatta volna. A hindu vallási szókincset használta fel, ami logikus egy hindu közegben. A karma a hinduk szerint sors és végzet. Szerinte az egyén gondolataiból, szaviaból és tetteiből kialakult ok-okozati lánc. Örökkévaló lélek - atman - nincs. Ami van, az a tudat mindent átható tudatossága, amiben semmiféle állandót nem található. Így aztán reinkarnáció sincs, hiszen nincs mi újjászülessen. A halál ugyanakkor nem megsemmisülés, az érzelmek, késztetések, szokások energiái végül új testben rezegnek tovább. Filozófiája nondualista, túl van az egoilluzóján, eloszlat minden olyan duális elképzelést, mint isten és brahman, lélek és atman, én és mások.

Gyönyörűen kifejezi a zen koan a lényeget. Van-e a reccsenő hangja, ha senki sem hallja?
Nincs, mert a tapasztaló, a tapasztalat és a tapasztalás folyamata egymástól elválaszthatatlan. Tapasztaló nékül nincs tapasztalat.

Az egyetlen, amit meghagoytt, az a hindu istenek korlátozott léte (istenek, ha léteznek is, halandók), ám a hozzájuk intézett áldozatokat értelmetlennek tartotta. Ez pedig a kasztrendszer értelmetlennek nyilvánításánál is veszélyesebb kijelentés volt- a brahmanok fő megélhetési forrásának értelmét kérdőjelezte meg. A fő oka, hogy többször is meg akarták ölni ez volt, persze harcosként tanítani egy hindu világban, na az sem bocsánatos bűn volt arrafelé.

Halála - rituális öngyllkosság halálra evéssel - fricska volt a magukat halálra éheztetéssel kivégző hindu véneknek. Az utolsó tette mindent elmondott arról, mit gondol a hinduk elképzeléseiről.

Frick László Intézet 2020.05.28. 05:42:59

@Szorgalmas Gyémánt: Bocsánat,pontatlanul és pongyolán fogalmaztam.
Persze, hogy az alapjait kifogásolta,pl a sors-salkapcsolatban.Egy fölösleges kört eredményezett a figyelmetlen hebehurgyaságom, bocsánat.
süti beállítások módosítása