Majomország Hogyannemtudjukmegoldaniezt ország is... és Irigyország. Nem mutattam még?

A popsztárjaink vállalkozók és pénzgyár vállalkozások is. Stábjaik vannak... akinek nincsen fantáziája,próbáljon meg elképzelni egy több éttermes vagy kocsmás vendéglátóipari kft-t.

 

Városikörnyezetben, tehát ahol élni egyáltalán érdemes

SOK KULTÚRÁKOK !!4!!!!

(a rendkívüli példás fejlettsége miatt,pl a vidéki cégek fele ide van bejelentkezve, tehát amit a GDP-be beletesznek, az úgy tűnik,mintha  itt állítódna elő)  A Fényesfővárost járva csak feltűnnek még valakinek Ákos, a Halott Pénz vagy a Vad Fruttik plakátjai. Szarmagyarországon egy Budapest Aréna koncert az, ami valamibe számíthat, ami egyben azt is jelenti, hogy a megakoncert előtt hónapokkal már a vállalkozásnak

milljópénzeket kell kiadnia

A Város -szerte a plakátok az elmaradt megakoncertekről mind elégett és hiába-pénzek.

Soha nem állítottam, hogy indokolt lenne a stábok mérete és a költségek. A katering-ről már írtam.

irigyorszag.jpg

A magyar popiparban kb olyasmi életművel, mint a Bódi Családé, szűken milliárdosnak lehet lenni.

Névtelen-ismeretlen roma-pop előadók szűken többtízmilliomosok.

 

Horváth Tamás szerint neki életműve van.

Nagyon gyorsan idebököm,semmi bajom Bódiékkal, sőt,külön tisztelemn is őket -vitatható ez a kommentoszlopban... Ákos bácsinak is van miből a 100 milliókat aprítani, a Tankcsapda már felvonulásában is vállalatszerű amellett  , hogy az egyik tag hangszerkereskedelmi nagyvállalkozó is.

Átnéztem most a névsort,link nem lesz. Egyáltalán nem csodálkoztam,hogy a szerintem Korunk LGT-je nem szerepel a névsorban. Vagy korunknak az az énekese,aki úgy is tud énekelni,mint Szécsi Pál énekelt, miközben még úgy is,mint Máté Péter, valamint költő. Biztosan bárki talál nevet, akin megbakkan -én Csík Jánoson.

 

Mondhatnánk azt is, hogy a sztárok aprítsanak a saját vagyonukból a stábjaik embereinek -de miért tennék? Egyébként meg is teszik -ha olvasómat kurvára izgatná, keressen meg magán'ban és írok pár nevet.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6015670266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása