"A Nyugaton legtöbbet idézett kelet-európai tudós Ivan Krasztev."

"A Magyar Helyesírás szabályai szerint a cirillbetűs neveket magyar-fonetikusan írjuk át."

A brit tudós 

a netokráciában a fehér faji felsőbbrendűségét politikai-korrekt kellemkedésekkel, színlelt, jellegzetesen kényeskedő affektáns nyugat-oiropid fagyasztottkajazabáló picsaember módjára csak megjátszott és tettetett, leereszkedő "faji elfogadás"-sal álcázó

lényegében nevetséges seggfej.

Nyugat- és kelet-ázsiai megarepülőtereken az ember unalmában mindig felfigyel ezekre a picsaemberekre. Ha szemüvegesek, akkor holland-jóléti-nyugger műanyagteknőc-szemüvegkeretükről ismeri föl ezt a picsaember-típust..[-> Techet Péter ] Semmi Konferenciákra igyekeznek,mert pl "szájjal környezetvédő" toddósok. Ebből a majomfajból a politikusok képesek a legundorítóbban fehér-faji felsőbbrendűen viselkedni, a következő fokozat a brit tudós,aki Várkonyi András színészi képességeiveligyekszik megjátszani azt Dohában, hogy nem fogja el a rettegés afgán törzsfőkökök és kiséretük láttán.

Történelmileg, ha reátekintünk a Világtérképre, akkor a térképországokba, rajzasztalon az ethnográfia,etológia,földrajz és történelem középiskolai elemi szintű ismeretét is nélkülöző angolszász térképország-kitalálás jellegzetesen brit tudományos vívmányait láthatjuk,eleve "Szíria" ilyen, Irak totálisan és természetesen Afganisztán maga is szemléltetőminta-konstrukciója a brit-tudományos országbarkácsolásnak. Teljesen nyilvánvaló pl, hogy a térképoszágokat kitaláló brit tudóoknak a leghalványabb fingja sem volt a kurd népről.

 

Bezzeg Új-Zélandon! Felső tagozatban az irodalom-és történelem egy tanórai anyag. Képeskönyv, óriási képek, egy-két mondattal. Az őslakosok vagy telepesek mondaköréből. Menet: A gyerekek sorban felolvasnak hanbgosan egy-egy mondatot, majd a képekről beszélgetnek. Megismétlem: 12 évesek.

Ha csak önmagában a kurd nép történetét vizsgálja az ember, lépten-nyomon a nagy-angolszász faji-felsőbbrendű világszervezés, birodalmi- és gyarmagtosítópolitika, az  imperializmus, az oiropidcivilizátorkodás tipikus eseteire találkitűnően szemláltető részleteket.

Szíria? -az I.világháború utáni Antant Térképészkedés   -ebben a francia tudósok kontárkodásai- az egész Balkánt

(a brit tudósok ide sorolják az Osztrák-Magyar Monarchia keleti tartományát) teleszabdalták háborús gócokkal.

Macedónia egész XX. századi története (ott még 2020-ban is a XX.századot írják, köszönhetően az USA mcnamariánus Balkán-politikájának) a brit tudomány emlékműve,a háborúskodás a bolgárokkal, valamint a Szerb Királyság és Albánia titkos kis háborújának is része volt 1927-29 között. Miközben Görögország  északi részéből más tartományokat meg az angolszászokra jellemző büszke-tudatlansággal lazán a Bolgár királyság-hoz rajzoltak. 

FRICK Sorry! - I can't find guide in English!
AMAL JAMAAT The English are simply idiot. They don't read anymore. I'm sorry, I don't expect that.Is it German - are you okay?

A kérdés tehát az, mit tegyen egy írástudó, ha a Balkán-tól [Hungary] Transylvánián át, Bulgárián keresztül, az Új-Észak-Macedonia-ficak, görög-török hanyagolva, de pl kurd, szír, iraki vagy afgán tudós.

És a célja a nyugat-európai karrier,pl egy jó kis nagy-brit vagy amerikai ösztöndíj. Phd-támogatás. Mit szabad mondania egy kurd tudósnak.

hazaarulkodo.jpg

Hogyan kell beszénie és mint fogalmaznia egy bolgár tudósnak ahhoz, hogy Bezzeg - Nyugaton a legtöbbet idézett bolgár tudós lehessen?

Teszemazt fiatal magyar közgazdász és Phd-ösztöndíjas vagyok a Harvardon, szeminárium végén,már a baráti beszélgetés szakaszában felmerül pl az USA egyik legújabb térképészeti vívmánya,Kosovo.

FIATAL NÉMET TUDÓSOK Magyarországot az elavult,múltba vezető családformák jellemzik.

MAGYAR TUDÓS Ezt.. öö.. honnan szeditek?

FIATAL NÉMET TUDÓSOK Azt írta az újság.

 

Általában csak javasolni tudom, ha az ember brit tudóssal találkozik és akkora tapló, hogy  elhiszi., a brit tudós azért kérdezi a Where are you from-t, mert kiváncsi, legegyszerűbben úgy rövidíthet, hogy a hely, ahonnan jött, a balkán-on valamivel Kosovo fölött helyezkedik el, de nem Transylvania. Nem-nem, abba csak magyar náci tudósok szoktak belebonyolódni, hogy ennek a Transylvániának lehetnének hungarian motívumai. A legbruhahább az,amikor "magyar fasiszta tudós" Lord Rothermere-t emleget. Ne tegye.

Bengáli taxisofőröknél pl Bosznia válik be, mert a muzulmán testvériségben általánosan ismert Bosznia elhelyezkedése, a  Where are you from-ra muszlim kultúrákban a  North of Bosnia a jó válasz.

Hallottam már olyan  szánalmas kisérletezést, amiben a magyar a brit tudós számára Bela Bertak-kal szerete volna érzékeltetni, honna jött. Yes, The Great Slovak Componist.

 

Mint idegenszívű, konformista nevelést kaptam. Népem ősi bölcsessége szerint a farkasokkal kell üvölteni. Általában ez a farkasokkalüvöltés jellemzi a germano-anglo-saxo népeket.  Illetve

farkasok között a legegyszerűbb azt a hülyét adni, akit ezek a farkasok elvárnak.

Tehát   ha a kurd az ember és szeretne a Harvardon egy Phd-ösztöndíjat, akkor nem kezd el arról pofázni, hogy az Amerikai Egyesült Államok a kurdok faszát állította az Iszlám Állam ellen kikavaródott fostos csalánjába, aztán a törökökkel fizettette meg a jószolgálatukat.

Jó kurd kussol szépen és brit tudósok internetről, szobai kutatásokkal kiderített baromságait támasztja alá, mint kurd, ugye... .

Azonképpen egy bolgár tudós is az elsőtől a 74-ik sorig nem a valóság bokrait az igazság fényeivel zargatja a Balkán-nalkapcsolatban, hanem a brit tudósok hiedelmeit mondja fel szépen a posztszocialista országokkal kapcsolatban, miszerint pl az a leg természetesebb, hogy Bulgária Putyin Európát gyarmatosítani készülő politikájának az áldozata.

IVAN KRASZTEV (pislál a WC-n egy Semmi Konferencia szünetében) Where you from?

KRASZTEV PÉTER (ő már a lerázásnál tart) Говорете български. Аз съм от български произход! Петър Кръстев.

Azt csak a magamfajta tehetetlen balfasz és keresztrejtvényműveltségű barom hiszi, hogy ha egy magyar Krasztev és egy bolgár Krasztev jelentős €-támogatást pályázikmeg brit-tudományos körökben a korábbi publikációikból egy négykezest összehozni,akkor majd a magyar meg a bolgár poszt-szocialista valósággal meg igazsággal fognak bíbelődni. Még csak azt kéne! Ez teljesen laikus, naív és tudatlan elképzelés!

Negyedszázada kialakult KorszerűModern Jövőbevezető Családformák SárkányÉva falujában:

-hagyományos, elavult buziházasság 14 pár

-koncsíták: 7-8 fő

-gördülő formájú fél-meleg-félbiszex és alkalmi heteró formák

megjegyzés: a családi pótlék azé, aki a gyereket csinálja. ennek megfelelően a buzik elavult formában heteró alakúan is nemzenek gyerekeket

-egy hétközben sima buziházasság hétvégén trio-quartett-oktett formákban a volt vagy alkalmi hetero párokkal (anyákkal) is kiegészül

-egyes transzneműek paróka nélkül butch-ok is, kedvük szerint

-a butch-ok kizárólag heteró nőt választanak és rendszeresen verik a feleségüket, mint a lovat

megjegyzés: Sajnos arra tudományos mintát, hogy mit jelent "veri,mint a lovat" nem tudnék linkelni

mert

Magyarországon , lent a terepen hús- vér -és emberszagban utoljára 20 évvel ezelőtt végeztek szociológiai nagyfelmérést.

 

Valószínűsítem, hogy a további kurva életben már soha társadalomkutató és szociológus hús-vér és emberszagba nem fog lemenni kutatni. Amire még tudok példát:

a jellegzetesen nyugat-oiropeér magyar tudós diplomamunka címén, mint témavezető, csicskáztatja a terepen a majd aztán talán doktoranduszát. Ül a tanári szobájában és esetleg még a diákja termel föl neki büdös, mert életszagút.

A magyar újságírás és sajtóélet?

 

Vicc: 20évvel ezelőtt a magyar irodalomban Tar Sándor alkonyi munkáit, amik leginkább a '70-es évekből származó emlékeire épültek,mint kortárs hóttreált ünnepelték.

---nyomokban valóságot a néhai Ficsku Pál és a fizikailag, korpuszában is halott Bächer Iván egyes munkái tartalmaztak.

 Ha bárkit érdekel, hogy a magyar geciújságírók miért nem gondozzák utó' az egyébként 90%-ban a Dr B. ügyvédi család által index-re is került videóriport sorozatukat Magyarország állatorvosi lováról  azokat a kommentekben szivesen tájékoztatom. Az izgalom fokozásáért: nemhogy nem mentek el ecshémék, de pl olyan Brown Woman Power támadt a faluban, hogy még feminimopicsoidok is megnyalnák az eseményutáni ujjacskáikat.

A magyar társadalomkutatónak a leges leghalványabb  fing' elképzelése sem lehet a magyar társadalom állapotairól 2020. táján már. Azt közli a magyar társadalomról, amit a brit tudósok olvasni szeretnének.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7915643472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása