A hajó a fregattnál nagyobb, a tankernél kisebb, a tatja a fele-harmadától két lépés, a gépház lépcseje hat marok, a sebesség több, mint 12 csomó, a fizető utasok száma 21, az oldalszél fokáról és erejéről n.a.-Hány éves a kapitány?

Kurvák.

/Yossarian/

Nagyjából ennyit ér a járványpánik idején egy gazdaségkutató intézet elemzése. Hacsak a célja nem más, pl belpolitikai és aazon belül is mozgosító erejű.

hegyeksign_in_disqus.png

Válaszd ki a képek közül:  hegyek.

Németül Werbung.

Magyarul agitáció [mozgósítás].

"A piacok reakciói" például Tűz a bálteremben -szerűek. Az európai közgazdaságtannak szavai-kifejezései, tehát fogalmai sincsenek akapitalizmus halála után kialakult globális spekulalizmus leírására.

Addig rendben, amíg a német minőségű reklámban a bélflóránk germán szőkenő tipusklónjai.

Vagy mutatnak egy nagytömeg nőt, majd odadobnak egy százalékot: 40% -a gyógyszergyár, ami őszintén beszéla hüvelyi szárazságról

 

de mi van akkor, ha erre a reklámra olyan társadalomban égetik el az € szézezreket,

ahol felsem lehet mérni a nők hüvelyi-szárazsági adaatait,sőt, az a társadalom ott tart, hogy nők intim-kutatásait medikák között próbálják,a Tudomány Érdek-ére hivatkozva és rögtön annak a kifejtésével, hogy a lekérdezés névtelen, tehát a nevet nemkell odaírni és az ikszelés, az ikszelés természeténél fogva nem vall ID-ról. Ennek ellenére a lekérdezés fele-kétharmadát kilehet dobni az igazságfaktor indikátorkérdéseit áttekintvén.

Egy társadalomban, ahol a társadalomkutatás még békeidőben is otthoi,könnyű,internetes munka KSH adatokból.

Statisztikai adatfelhasználásnálpl illene tudni, hogy nem csak különböző társadalmak teljesen különböző női szegmenseinek az őszinteségi indexe lehet változó, de pl a statisztika tudomány sem tekinthet el olyan kritériumtől,mint egy ország

???statisztikai adatszolgáltatási fegyelme???

Sok-sok sirámot olvashatunk mainapság össze brit tudósoktól a globalizmus gyönyörű fénye aggódásán, amit ha begépelek a szótáramba,akkor abból az jön ki, hogy az 58-és a halál közötti jellegzetesen oiropid tudós azon fosik, hogy vénségére valami újat kéne tanulnia,dobhatja ki az ismereteinek a felét,ha még otthon, magányában, a fiatal felesége éppen ánuszkozmetikázik,őszintébben,mint a kelet-európai nők a[z ott még alig létező] hüvelyi szárazságról] hallani szeretnének, tudósnak is vallhassa magát.

A brit tudósok globalizmust féltő aggodalmai közti szünetben, mintegy szendvics szerűen az angolszász divat legújabb vívmánya következik, a büdöskínaiztatás.

A büdöskínaiztatás az, ami összehozza a "demokratá"-t  és a "republikánus"-t.

Bár egyébként abban,amit ma "globalizmus" címén tárgyaalnak KÖZGÁZ szemináriumokon, nyakig, sőt a feje búbjáig benne van a Mao-Nixon-Dr Kissinger találkozója korszak posztmaiista ifjukapitalista lázadása.

 

Mao néhány mondattal leszámolt mindennel, amit addig felépített.

"legfeljebb Peking környékén hatott"

/Mao a filozófiájáról/

és

Peking,az nem Kína.

/Mao idézi az ősi kínai mondást Nixonnak és Dr Kissingernek/

Az Adenauer-korszak kérlelhetetlen kririkusai, a volt-lázadó diákok pedig megörökölték a Vater-tőla kócerájt és annyira undorodtak az emberszagtól, ami a kizsákmányolás velejárója, hogy a késpénzállományt kivették,a promt értékesítőket elkótyavetyélták,fogtak 6-8éve lejárt dokumentációkat, Mérnöki Irodát nyitván Hong-Kong-ba repültek és ott

valamilyen vágottszeműeket, a szok kici hulé-t

megbízták a termék bérgyártásával.

 

Ekkoriban Nyugat-és Kelet-Németországra Kelet-Európában,mint a Munka Birodalmára néztek föl.

 

"Bezzeg a németek! Tudnak dolgozni."  

 

Miközben a vélem Enkelkindili-k nemcsakhogy basztak tanulni (ami ugye a kamasznál a munka) de igyekeztek olyan pályát választani,ami munkanélküliséggelkecsegtet,mert akkor, a gyermek 25 éves koráig, járt a minimálbér fele [50%] Fiúknál Nyugat-Németországban közbeszólt a sorkatonaság, tehát azzal automatikusan meghossszabbodott nekik a pályakezdőkmunkanélküli segélye.

 

A Szorgalmas Nyugat-Németország"-ban eközben a minimálbérért török, görög, olasz,spanyolés jugoszláv vendégmunkások százezrei dolgoztak heti hat napot és napi 12 órát.

 

Akkoriban az újságírás bizonyos műfajaihoz ki kellett menni a levegőre a szobából,a büdös emberszagba.

Enkelkindilijeim a Pályakezdők Munkanélküli segélye lejárta után pár évig, amíg a szüleik ezt türték, otthon nézegették az álláshirdetéseket

miközben a nyugat-német társadalomban a

Drekich Arbeit

kategóriája a bányák és az építőipar meg a gyári gürcölés szintjeiről kezdett átterjedni a szolgáltatás területeire, azonnal a kórházi ápolói munka, az autóbusz és egyéb töm'köz' járművezetése,a bolti eladó és pénztárosság is a vendégmunkásokra vóró foglalkoztatási sávvá züllött. Sok-sok-sok német a 3 év bejelentett munka-három év munkanélküli segély formában dolgozott nyugdíjig.

Természetesen Bezzeg Németország az nem a szociális hálójárólés az ingyenélet változatos lehetőségeiről híres.

Ezért az ilyen emberek nem is kapnak nyugdíjat, csak nyugdíjpótló segély jár nekik.

Magyar gazdaságkutatók úgy szeretnek beszélni a magyar nyugdíjakról poszt-szocialista összevetésben,mint a bolgár nők a hüvelyi szárazságról vagy a példásan integrált muzulmánlányok Bezzeg Németországban a menstruációjukról. Egyáltalán: Burkás lányt nézni Allways reklámban.nem is muzulmán lányoknakkészíti az Allways ezeket a reklámokat, csak egy elképzelt politikai korrekciós szolgálatban.

A magyar gazdaságkutatók azért hallgatnak posztszocialista össszevetésben a magyar nyugdíjakról,mert pl Bulgáriában az átlagos nyugdíj Ft-ban számolva 33000. Büdosoroszországban, Putyin oroszországában pl az átlag nyugdíj 44000 Ft. Óriási társadalmi vita folyik Putyin Oroszországában a következő nyugdíjemelés szintjéről,ami majd kb 55000 Ft lesz, majd évek múlva.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr515645228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása