recept

budosruszkikrendori_vedelem_ala_kerult_a_polgarmester.jpg

1 réteg büdösrusszki
1 réteg büdöskínai
1 réteg kínaivírus
1 réteg büdösirániak
1 réteg iszlámterrorizmus
megint egy réteg büdösruszki
pár kenet büdöskínai
meghintve büdösruszkiztatással

Ha Langley Falls-ban meg a Pentagonnál megtudják, hogy Kína 2016-ban a G20-on összebékült Indiával és azóta kooperálnak,lesz a tortán curry is.

budosruszkikrendori_vedelem_ala_kerult_a_polgarmester.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9515645274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.28. 10:00:39

Sajnos a 174 réteg orbánfasizmus elnyomja a torta ízét.

Frick László Intézet 2020.04.29. 07:35:29

@Szorgalmas Gyémánt: A magyar jógyerek mitológiában Orbán és Trump hasonlóan működik
Ami azonban lever lábról, az, hogy Trump-pal le lehet kötni a maradék USA értelmiség napi fost-és recska kapacitását. minden nap órákon át rugóznak az amerikai jógyerekek trump tegnapi mondatain. Hogy egy mekkora segg.
Az azonban senkiben nem merült még föl, hogy Trump mnnyire szükséges a mai képletben.
És az sem: Hogy-hyogy nemlépett fölegy alkalmas,de főleg fiatal (mondjuk 50 néves) netorata.. John Biden,mint "választás"?

Megint bohóctréfa lesz a "választás" miközben az USA értelmiség folyamatosan és összesen Trump-ot bassza.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.29. 09:54:18

@Frick László Intézet: Te, erről láttam valami dokufilmet, a demek messzire kergetnek mindenkit, aki 1970 után született és alkalmas lenne legalább elnök jelölt-jelöltnek. De már nincs fent.

Frick László Intézet 2020.04.29. 11:48:01

@Szorgalmas Gyémánt: jó.Rendben.

És arra mi volt a magyarázat, hogy a fiatal republikánus netokratát, afféle latino-t, akikkel manapság a "dem"-ek tüntetnek a dísz-slut-jaik, és a dísz-gay meg dísz-afro-amerikaijaik között.. szóval ez a Marco Rubio miért nem kellett jelölt-jelöltnek a "rep"-eknél?
És arra mi a magyarázat, hogy... folyik ez a nevetséges,óvodás harc sajtó-és polkomm rizsaszinten "dem" és "rep" között, mialatt valójában az USA politikája elnöktől függetlenül változatlan ...ö... Reagan óta (vagy ha tetszik:Nixon óta...) (ha Obama rángatta is az istrángot?)

Magyarországon is atól zeng az "ovi", hogy a kormány csak hülye, az ellenzék tehát inverzeként csak okos lehet, miközben

őszintén

a hülyeség és az ostobaság formáit látjuk
hát..aki képes... elhinni egy momentumostól, hogy az orbánellenesség megteszi okosság helyett, egyébként meg olyan aranyos.. egy kiköpött [jizzed] Ilana Glazer...

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.29. 12:01:35

@Frick László Intézet: Kérdezd meg a floridai repeket, miért nem rá szavazták a saját otthonában Rubiora. A csalódóott Sanders-szavazók inkább Trumpra szavaztak, Rubio ilyet nem tudodtt volna. Az első jelöltvita felvételét átküldte nekem egy jóbarátom, ott volt kicsi Bush, Rubio, meg még páran, meg persze Trump. A felét néztem meg, de akkor már biztos voltam benne, hogy ő lesz az elefántok jelöltje, de hogy az amcsik képesek is megválasztani, na azt még én sem gondoltam.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.29. 12:13:35

@Frick László Intézet: "valójában az USA politikája elnöktől függetlenül változatlan"

President of what? President of the Administration. Az elnök és csapata az adminisztrációt végzi, az elnök egy aláírógép, nem pedig a stratégiát dolgozza ki. Obama is szépen aláírt hét háborút a béke Nobel-díjával a háta mögött, mert neki ebben ennyi volt a szerepe.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.29. 12:43:08

@Frick László Intézet: Másrészt a t9rzsszavazók éppen azért utasították el Rubiot, mert olyan, amilyennek itt jellemzed. Nekik Trump kellett és most is nagyon boldogok, hogy ő az elnök.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.29. 16:17:24

@Frick László Intézet: Szóval röviden: bunkó népnek bunkó elnök kell. Ezt az igényt a 2020-as "választás" tökéletesen ki fogja elégíteni.

Frick László Intézet 2020.04.30. 05:09:50

@Szorgalmas Gyémánt: A House of Cards első kétévadában voltakpompás felvételek,de az egyiklegjobb talán az,amikor Underwoodot elküldikegy milliárdost lecsekkolni,alkalmas-ealelnök-jelöltnek,oda is tolja a nagypofáját talicskán,amikor egyszercsak a milliárdos elunja ésközli:a szituációa fordított:Ő csekkolja Underwood-ot, alkalmas-e alelnöknek.
JFK óta elnöki szerepben különféle seggfejeket és pojácákat látunk.

Lényegében ez történt Budapesten 2019-ben: Még 2019 tavaszán megmondtam
Budapest népe képes lenne egy disznót ismegválasztaniinkább főpolgármester jelöltnek.

Ezért tiltakozomés nemértek egyet a niemand,semmibe számító guminő,karácsony Gergely basztatásával. nulla, nada,semmi.Semmirőlnem tehet, nincsen képben és nem felelős.

Trumpot teljesen outsider-neklátom.Meggyőződésem, hogy ha egy angyal...kb... 2 órásmunkájába kerülne még Mihály Arkangyalnak is.. a realitástmegpillantatni Trump-pal,de akkoraz szégyenében belepisálna az ipariáramba vagy főbe lőné magát vagy mittomén,kiugrana a 70-ikról.

Ez... ez képeszt elleginkább az amerikaiképletben ma:Teljesen nyilvánvaló, hogy Trumpképben sincs. Semmit nem tehet.Lényegtelen dolgait sem tudta keresztülvinni.Ha engedik...plelmenni Izraelbe és a szerencsétleneket abban a hitben ringani hagyni, hogy még helyreállhat a szövetség.. Belebabráljeruzsálem dolgába...Nyilvánvaló, hogy a Joint Vision 2020.programjának felelmeg a minélnagyobb zűrzavar fokozás Izraelben, hiszen akkor az USA moshatja kezeit...

NYilvánvaló az is,mi történt Szíriában:A Joint Vision 2020.alapján kialakították a lokális háborús gócot -de már nem tudják kezelni.

Számomra emblematikus,amikor az US Army-ban rendszeresítették a bevetési pelenkát. (amit amúgy hajózó [légi- és vizi] állománynál használtak addig,a szárazföldieknél is.

A végén felfegyverezték a kurdokat, hogy eltakarítsák a CIA által is kiképzett csürhe, az IÁ maradékait.
Ezt akkormeg is írtam:Törökországban nincsen az az amerikaiseggnyaló "baloldali vagy liberális"politikai volnal,amelyikmegengedhetné belpol' azt, hogy a kurdokakár Koszovó alakú jelképes államot is kaphassanak.

Valahogy rendezni kellett a kurdokat:WErrevoltjó Törökországnak az USA számára tett szolgálata Szíriában.
Amit kommunikációsan " a piszok Erdogan magánakciójának " állítottak be. A Kongresszus-ban 3 nap kellett arra, hogy rádöbbenjenek:Erdogan nekik dolgozik:éppen "megadja a kurdoknak,ami a kurdoknaakjár" persze jó nagy füst alatt... elterelve a lényegről a figyelmet.

Haméglehetne az USÁ-ban progresszív értelmiség:IgnorálnáTrump-ot.nem lenne Napi Trump Rovat.

Karácsony Gergely ugyanez az eset.Azzal, hogy felelősssé teszik.. felesleges karakterrombolási szándékkal azért, amiért én is felelős vagyok,mert hamarabb kellett volna feltennem az öregotthon-os czikkelyt... de ugye Heki is lebaszott az ismétlésekmiatt...mutattam már a szituációt a fújja-a-kását-ban. Dr Müller is felelős.

Karácsony nem felelős: Megmondom:esze legkisebb ágába nem állt, hogy a Főváros-naklehetnek idősothhonai, Még a politikaiostoba agyatlan szukának, a "felelős alpolgármesternő"-nek sem. Eszükbe nem jutott.

[Közben kiderült, hogy Oirópában a halottak fele öregotthon lakója volt]

...visszatérve:Egy USA Értelmiségi Figyelő a tö, a rö,az u a mö, a pöbetűt le sem írja és a Mr POresident-et sem.

2015.óta nincsen feleslegesebb és hiábavalóbb téma Trump-nál. Trump ugyanis nem A Téma

hanem a terelés.

Nem a Sztráda Fősodra

hanem egy terelőút,pont arra, hogy a sztrádán aztán szépen csöndben follyék a Valódi Forgalom.

Frick László Intézet 2020.04.30. 05:19:57

@Szorgalmas Gyémánt: Ez a "bunkó népek" szituáció nálunk is megvan:
alapvetően, ha valaakire sikerülrásütni, hogy jobbos,az a bunkó
pláne, ha úgy sikerülrásütni, hogy a Kommunista Cigány Varacskos maradóna bandájába tartozó fidesznyik,akkor a főbuta.

Nixon második megválasztásakor [Természetesen mcGovern-nek szurkoltam, csak akkor még nem tudtam, hogy McGovern azértlett kitalálva, hogy Nixon nyerjen..]
a kampányban a hippik egy disznót is neveztek Elnök-nek.

Innen vettem az ötletem,miszerint Budapest népe akár kit is megválasztott volna.
A Nixon győzelem traumájában a 200 millió autókereskedő országának szólták le az USÁ-t.

És itt véget ér a párhuzam:
Ma már semmivel sem okosabbak az anti-trumpiánusok.

Ugyanaz a szituáció,mint nálunk az inverz fidesznyik-eknél, akik meg vannak győződve arról, hogy ha jó seggeket választanak nyalni,akkor a seggek,amiket nyalnak: nem-seggek. Tudás-tanulás és minden helyett megteszi összesen opponálni a FIDESZ-szel, amit most a járvány idején éri el a csúcsát: Ellene mondani,mindennek,amit a fidesz állít, ha a FIDESZ állítja azt, hogy öregek halnak meg és ők is krónikus betegek,akkor egyetlen ellenkező példa (nulla-immunrendszerű fiatalmeghal, ez ÁSZ-ként visz 100 öreget..

Azaz:Totális Amerikai Idiótizmus:
200 millió autókereskedő országában az alternatíva 150 millió edény- és kozmetikum MLM-ügynök.

heki 2020.04.30. 14:50:11

@Frick László Intézet: mellékmegjegyzés: nem a hippik, hanem a yippie-k (nem a yuppiek) indították a disznót, és még sok egyéb érdekes dolgokat csináltak, elmentek a Wall Street tőzsdéire, és pénzt dobáltak az alkuszoknak, és leállt a tőzsde egy ideig, nekem szimpatikusabbak, akár a hippi písz end láv, akár a punk no future mozgalámárai.
Ilyen kis naiv anarchisták voltak, de szellemesebbek, mint a Kétfarkú Kutyák.

Aztán más kérdés, hogy egy részük öngyilkos lett, más részük milliárdos yuppie.

Tehát valamit már megéreztek 50 évvel ezelőtt… (McLuhan: "The Medium is the Massage" jegyében)

Frick László Intézet 2020.05.01. 07:08:18

@heki: Súlyos hibát követtem el: kurzív kellett volna a hippi-t írnom.Szóval ezek az egykalapalávettek,a netorata hippigyűlölet főleg nem veszi külön a [progresszív] yippie-ket.

Egxy teljesen hamis hippi képet baszik a netokrata... egy teljesen reakciósat.. zappa ír errőla hippiellenes hangulatról,mindenki hippi-nek szólatott le, akinek hosszú haja meg szakálla volt.Pl Zappa egyáltalán nemvolt hippi... bár volt dísz-hippi a zenekaraiban

A netokraták hippi képe [is] teljesen megegyenő a nixonisták hippi képével.

De erről is írtam már, ez is ismétlés.. nem érted,miértismétlek,azt hiszed, már a szenilitás :D

amúgy kösz '
süti beállítások módosítása