Mostanság a médiavilág járványmarketinggel tubózott kattogáshajhászásában gyakran olvashatunk bezzegeléseket a [dél-]koreaiakról. A baden-badeni, azaz az oiropid picsaember ( tenyészhelye a Föld övezeteiben leginkább a Vancouveről Keletre Vlagyivosztokig húzódósávban) szerint csúnya & politikai inkorrekt dolog a rosszat [vélt/tóódított] fajtáról elnevezni [-> kínaivírus ; -> cigányfúró ; cigányalma; -> cigánykodás].

Van véleményem is a koreaiakról, szerintem európai picsaember a szájára ne vegyen addig koreán embert, amíg nem repült koreánokkal12 órátés nemdolgozottkoreai tulajdonú és vezetésű  cégben. Én mármind a kettőn túl vagyok.

A koreaiak egyik kevéssé ismert népszokása a helytelenül táplálkozó  elhízott, a kövér ember megvetése, megbélyegzése és csúfolása. Ha valaki kövér, azt kizárólag a személyes gyengesége hibájául róják föl...

Dél-koreán vállalatikörnyezetről sok jót is elmondhatok, pl azt, hogyMagyarországokon proletárokat (s közülük a cigányainkat) csak dél-koreán munkairányítók és vezetők képesek munkavégzésre is rábírni. Mondjuk  a kötelező vállalati reggeli tornára persze már nem :D

Ez jutott eszembe, a hírre, amit persze,tekintettel a netokráciára, egyelőre nem tudok komolyan venni, állítólag megdöglött ez a zsírszívű, majomnak nevezni méltatlan:

zsirsziv.jpg

A képen látható zsírszívűben egy pompás dramaturg veszhetett el. Történt ugyanis, hogy az Egyesült Államok elnökneklátszó tipikus seggfejét, az Amerikai Átlagműveltség és a Fehér Fajiság díszpéldányát,a Hurrikánfrizurás Bojócc-ot Hanoiba csalta egy nagybüdös pofonért. Ezért a poenért  még Quentin Tarantino lábfetiszta is leszopná Margaret Qualley mindkét lába gyűrűsujját egy napos jézus-szandálos Beverley Hills császkálás után,enyhén gombásan.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8815641632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása