Illusztráció Az öreg, a fia meg a Lada Samará-jok című nem is meséhez:

Előzmények:

Waberer György klasszikusan kapitalista húzásainak, a Volán TEFU és a HUNGAROCAMION fúziójána, a Waberer"s nemzeti nagyvállalat megalapításának

azaz Gyuri bácsinak (ami itt nem a CIA beceneve Izrael és Magyarország szerte)

Waberer Györgynek köszönhetjük azt, hogy ugyan kit érdekel az ilyesmi magyarországon,de nem globális spekulalisták szedték széjjel a magyar nemzetközi kamionfuvarozás műfaját.

Első kör:

bena_kacsa.jpg

A magyar gecimédia, pl Kasnyik Márton is,minden szarnak-fosnak de főleg FIDESZ-közelinek összhazudgálta Waberer Györgyöt. szelektívténykezeltek, szemenszedtek,kompiláltak róla a szokásos Dr Vásárhelyimarinénis ál-elfogulatlanságba csomagolva. [-> bőrös virsli nejlonban]

Wáberer György a magyar kamionfuvarozás Uj Pétere, csak nem annyira nagyképű és arrogáns, főleg meg geci.

természetesen ha nincs az a baj,  ha van,akkor meg az.

Ha nincsen elég fos, akkor a magyar sajtómunkás kavar a szarból eleget.

 

Tessék a G7 álfüggetlen agitációs és propaganda "portál" béna kacsája:

benakacsa.jpg

PS.:

Aki nem ismerné:

"Vót eccër, hunnemvót, vót eccër egy köcsög öreg, a buzi fija meg egy vasbavágnivaló fosseérős ladaszamarájuk. Ez lerobbant, erre az öreg beűt a kormányhaó, joszt a fijávaa tolatta. Lássák ezt a magyarok, eej, de mán kiabálták is rá az öregre, hogy májerkedik mán a kocsiba, oszt a gyerekkel tolassa -nem szígyëlli mán magát? Erre az öreg kiszált a kocsibú, joszt ű tóta, a gyárëk meg vezëtte. Esse vaót jaó a nípëknek, mert ekkó mëg a gyárëket szóták meg, hogy direGt az apját szenvedteti. Erre azt tanálták ki, hogy az öreg a lehúzott ablakon benyúlva kormányozott és tóta, a gyerek meg hátúrú, ërre viszont bolondok lettek, hogy nemhogy az egyikük beülne, míg a másik tójja. Na, erre az öreg, fogja a szíjjócsüet osz leszíjja a maradék bërzintet, szíjjëë locsújja az ótóba oszt meggyúccsa, úgyis így csontozták vóna ki a vasbavágás előtt. Na, érre meg a rendőrök kapták el űköket, micsinának mán a közterűleten -jónevették az ámbërëk! "

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2015633910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása